De ce este recomandat să pariezi pe competiții fotbalistice de mâna a doua

0

Se spune că la fotbal se pricepe oricine. Majoritatea însă se pricep doar la meciurile de fotbal din competițiile de top sau din ligile care pot fi urmărite la TV. În acest articol o să-ți arăt de ce este mai profitabil să încerci să eviți astfel de meciuri.

Pariază AICI la cea mai bună casă de pariuri din România!

Mă adresez în acest articol, în special, celor care au obiceiul să joace la agențiile stradale, respectiv celor care nu analizează partidele într-un mod profesionist (marea majoritate dintre cei care pariază offline). Să analizezi un meci profesionist înseamnă să te uiți la mai multe aspecte decât clasament, formă, evoluție acasă / deplasare sau golaveraj.

Dacă ești din categoria aceasta, care analizează succint meciurile, doar intrând pe site-uri de statistici, atunci îți recomand să le lași pe Real Madrid și Barcelona. Pe termen lung nu vei câștiga pe mâna lor. Spun acest lucru deoarece pe echipele de top, în special, și-n general pe meciurile din campionatele de top se pariază cei mai mulți bani. Pentru că se întâmplă acest lucru casele de pariuri umblă destul de mult la cote.

De exemplu la un meci Real Madrid – Eibar să spunem că valoarea corectă a cotelor ar trebui să fie 1.40 4.50 9.00. Dar fiind vorba de Real Madrid pariorii vor juca mulți pe ea și atunci casele de pariuri își iau măsuri.

Ce fac ele?

Scad mult cota pentru victoria Realului și le cresc pe cele pentru x și 2. Am putea ajunge să avem 1.15 8.00 18.00.

De ce se întâmplă acest lucru?

Pentru că dacă toți cei care ar paria pe victoria Realului la 1.40 sau la handicap, pronostic care ar trebui s-aibă o cota de minim 1.90 în cazul de față, casele de pariuri n-ar ieși tocmai bine în situația-n care așteptările vor fi confirmate în teren. În schimb, în cazul în care va ieși x sau 2 agenția își permite să plătească chiar și o cotă de 18 în loc 9, asta deoarece agenția a câștigat suficienți bani pierduți de cei care au pariat pe victoria Realului.

O echipă la fel de favorită precum Realul cu Eibar va avea într-o ligă inferioară, să spunem a treia din Germania sau din Suedia, cota corectă de 1.40. Asta deoarece nu sunt foarte mulți care vor paria pe ea și chiar dacă așteptările vor fi confirmate și favorita va câștiga, agenția nu va avea de plătit o sumă foarte mare.

De aceea dacă ești un parior care te bazezi mai mult pe clasamente si statistici îți recomand să te orientezi către ligile secundare atunci când joci ponturi pariuri. Până la urmă dacă joacă locul 1 din Premier League care are 50 de puncte cu locul 18 care are 20 de puncte și dacă-n liga a treia din Germania joacă de asemenea locul 1 cu locul 18 șansele de câștig ale locului 1 sunt cam aceleași. Problema este că locul 1 din Premier League se numește Manchester City, pariază mulți pe ea și la casele de pariuri vom avea o cota de 1.20 pentru succesul ei, iar cealaltă se numește Osnabruck, nu prea pariază nimeni pe ea și primește o cotă de 1.50.

Dacă ai citit cu atenție acest articol cu siguranță ai înțeles de ce este mai indicat să-ncerci să joci biletul zilei pe favoriți din ligi mai puțin cunoscute!

Cel mai tare bonus la pariuri online este doar la un CLICK distanță!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here