De ce este recomandat sa pariezi pe competitii fotbalistice de mana a doua

0
912

De ce este recomandat sa pariezi pe competitii fotbalistice de mana a doua

Se spune ca la fotbal se pricepe oricine. Majoritatea insa se pricep doar la meciurile de fotbal din competitiile de top sau din competitiile care pot fi urmarite la TV. In acest articol o sa-ti arat de ce este mai profitabil sa incerci sa eviti astfel de meciuri.

Pariaza AICI la una din cele mai bune case de pariuri din Romania!

Ma adresez in acest articol in special celor care au obiceiul sa joace la agentiile stradale, respectiv celor care nu analizeaza partidele intr-un mod profesionist (marea majoritate dintre cei care pariaza offline). Sa analizezi un meci profesionist inseamna sa te uiti la mai multe aspecte decat clasament, forma, evolutie acasa / deplasare sau golaveraj.

Daca esti din categoria aceasta, care analizeaza succint meciurile, doar intrand pe site-uri de statistici atunci iti recomand sa le lasi pe Real Madrid si Barcelona. Pe termen lung nu vei castiga pe mana lor. Spun acest lucru deoarece pe echipele de top, in special, si in general pe meciurile din campionatele de top se pariaza cei mai multi bani. Pentru ca se intampla acest lucru casele de pariuri umbla destul de mult la cote.

De exemplu la un meci Real Madrid – Eibar sa spunem ca valoarea corecta a cotelor ar trebui sa fie 1.40 4.50 9.00. Dar fiind vorba de Real Madrid pariorii vor juca multi pe ea si atunci casele de pariuri isi iau masuri.

Ce fac ele?

Scad mult cota pentru victoria Realului si le cresc pe celelalte. Am putea ajunge sa avem 1.15 8.00 18.00.

De ce se intampla acest lucru?

Pentru ca daca toti care ar paria pe victoria Realului la 1.40 sau la handicap, pronostic care ar trebui sa aiba o cota de minim 1.90 in cazul de fata, casele de pariuri legale n-ar iesi tocmai bine in situatia in care asteptarile vor fi confirmate in teren. In schimb, in cazul in care va iesi x sau 2 agentia isi permite sa plateasca chiar si o cota de 18 in loc 9, asta deoarece agentia a castigat suficienti bani pierduti de cei care au pariat pe victoria Realului.

O echipa la fel de favorita precum Realul cu Eibar va avea intr-o liga inferioara, sa spunem a treia din Germania sau din Suedia, cota corecta de 1.40. Asta deoarece nu sunt foarte multi care vor paria pe ea si chiar daca asteptarile vor fi confirmate si favorita va castiga, agentia nu va avea de platit o suma foarte mare.

De aceea daca esti un parior care te bazezi mai mult pe clasamente si statistici iti recomand sa te orientezi catre ligile secundare atunci cand joci ponturi pariuri. Pana la urma daca joaca locul 1 din Premier League care are 50 de puncte cu locul 18 care are 20 de puncte si daca in liga a treia din Germania joaca de asemenea locul 1 cu locul 18 sansele de castig ale locului 1 sunt cam aceleasi. Problema este ca locul 1 din Premier League se numeste Manchester City, pariaza multi pe ea si la casele de pariuri vom avea pentru ea o cota de 1.20, iar cealalta se numeste Osnabruck, nu prea pariaza nimeni pe ea si primeste o cota de 1.50.

Daca ai citit cu atentie acest articol cu siguranta ai inteles de ce este mai indicat sa incerci sa joci biletul zilei la pariuri pe favoriti din ligi mai putin cunoscute!

Cel mai tare bonus la pariuri online este doar la un CLICK distanta!

Salvează

Save

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here