De ce nu sunt indicate pe termen lung pariurile pe marcatori

0
108

De ce nu sunt indicate pe termen lung pariurile pe marcatori

Casele de pariuri online au o oferta sportiva extrem de bogata, mai ales pentru meciurile de fotbal, cel mai popular sport la nivel mondial. Desi acest lucru reprezinta un avantaj pentru pariori, deoarece au mai multe tipuri de selectii din care sa aleaga, pentru unii jucatori se poate dovedi un dezavantaj, deoarece nu toate optiunile de pariuri merita jucate.

In continuare voi vorbi despre pariurile pe marcatori la fotbal si iti voi prezenta cateva motive pentru care ele nu sunt profitabile pe termen lung.

Cea mai buna oferta de pariuri pe marcatori este AICI!

Chiar daca la ponturi pariuri pe marcatori primesti in general cote foarte tentante, ele sunt pe deplin justificate. Astfel de pariuri sunt mai riscante decat cele obisnuite si este foarte greu, daca nu chiar imposibil sa castigi pe termen lung jucand astfel de selectii.

De ce?

Din mai multe considerente, astfel:

1. Jucatorul se poate accidenta in orice moment 

Chiar daca la prima vedere vei spune ca “n-are cum sa se accidenteze chiar jucatorul pe care l-am ales”, sunt destul de frecvente accidentarile in fotbal, mai ales in perioadele incarcate, in care echipele disputa multe meciuri intr-un interval de timp scurt. De asemenea, conditiile meteorologice, care afecteaza in mod direct suprafata de joc (teren inghetat, ud etc.) pot face mult mai probabile accidentarile.

2. Jucatorul poate fi eliminat 

La fel de bine cum poate aparea o accidentare, jucatorul pe care ai mizat ca va marca poate fi usor eliminat. Astfel de evenimente sunt imposibil de anticipat si chiar si o stare de nervozitate a unui jucator poate conduce la eliminarea acestuia, pentru comportament nesportiv. De asemenea, unele campionate de fotbal, cum ar fi Turcia sunt recunoscute pentru multe eliminari, mai ales in derby-uri, iar un arbitru care arata multe avertismente iti poate da, de asemenea, pariul peste cap.

3. Jucatorul poate fi introdus pe parcurs 

O situatie destul de des intalnita este aceea in care jucatorul pe care ai mizat ca va marca nu incepe titular. In cazul in care acesta nu intra deloc pe teren, atunci pariul iti va fi restituit, insa ce faci in cazul in care el intra pe parcurs si prinde doar cateva minute de joc? Din start sansele ca pariul sa fie castigat vor scadea considerabil.

4. Fotbalul este un sport de echipa 

Scopul echipelor este de a castiga meciuri si nu este deloc important cine marcheaza golurile. Desi in mod normal aceasta sarcina le revine atacantilor, fotbalul s-a schimbat mult in ultimii ani, astfel ca oricine poate marca. De asemenea, orice jucator poate prinde o zi foarte slaba, insa ceilalti coechipieri pot compensa printr-un joc colectiv mai bun, ceea ce nu afecteaza prea mult tipurile de pariuri principale (rezultat final, peste/sub etc.), insa iti poate da peste cap pariul pe marcator.

Pe langa aceste motive care fac ca pariurile pe marcatori sa nu prea merite a fi jucate, sa nu uitam si de faptul ca agentiile de pariuri ofera pentru starurile de la echipele mari de fotbal (Messi, Ronaldo, Neymar etc.) cote mult prea mici pentru marcarea unui gol, uneori chiar si de 1.30, ceea ce mi se pare fara discutie o cota ce trebuie evitata. Doar ca un element statistic, Ronaldo a avut in sezonul 2017/2018 la Real Madrid o serie de 8 meciuri consecutive in care a marcat un singur gol, ceea ce cu siguranta a dat peste cap multe pariuri pe marcator.

Click AICI pentru a juca un pariu fara risc pe marcatori cu o miza de pana la 500 lei!

Tinand cont de toate aceste aspecte, sfatul meu este sa privesti pariurile pe marcatori doar ca pe o “distractie”, pentru ca nu se poate face profit pe termen lung cu astfel de selectii. In plus, daca te decizi sa joci vreodata pe marcatori, te sfatuiesc sa alegi cote pe masura, care merita riscul si sa eviti cotele sub 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here