De ce trebuie să ai în vedere și jucătorii de rezervă atunci când pariezi pe meciuri de fotbal!

0

Analiza unui meci este un proces complex, mai complex decât o fac marea majoritate a pariorilor și chiar a tipserilor. Pe lângă datele statistice mai trebuie ținut cont de multe alte aspecte. Cei mai mulți le neglijează și apoi se miră de ce echipa X n-a învins echipa Y, deși pe hârtie totul era clar.

jucătorii de rezervă la pariuri

Unul dintre factorii de care nu țin cont marea majoritate a celor care joacă ponturi pariuri este reprezentat de băncile de rezerve. Mă rog, băncile de rezerve probabile, pentru că nu putem să știm de dimineață care vor fi titularii și cine va lua loc pe bancă.

Să știi, măcar în mare, ce jucători vor fi probabil pe băncile de rezerve la meciul pe care pariezi contează foarte mult.

Bonus până la 500 RON la prima depunere; dă click AICI și ia-l chiar acum!

Ce-ți poate spune banca de rezervă a unei echipe?

1. Dacă jucătorii de pe bancă sunt sau nu la nivelul titularilor

Meci între 2 echipe de valoare apropiată, o echipă are banca de rezerve puternică și echilibrată pe posturi, cealaltă va avea pe bancă mai mulți tineri, în special jucători de profil defensiv sau ofensiv. În aceste condiții s-ar putea ca prima echipă să aibă un avantaj, dacă nu în startul partidei, atunci pe final, când se vor face modificările.

2. Dacă jucătorii de pe bancă pot sau nu să schimbe cursul unui joc

Presupui că echipa 1 va fi cea care va domina jocul. În acest caz, logic, antrenorul echipei 2 ar trebui să facă modificări pe parcursul partidei.

Are acesta jucători capabili pe bancă să faca acest lucru, chiar dacă nu sunt la nivelul titularilor?

În cazul în care acesta ar avea pe bancă jucatori care primesc greu minute, atunci șansele ca respectivii să intervină decisiv sunt mici. La polul opus, pe bancă ar putea sta 2-3 jucători care în mod normal sunt titulari și care odată intrați după pauză pot schimba soarta partidei.

3. Dacă antrenorul unei echipe are pe bancă jucători pentru un scenariu care s-ar putea întâmpla la un moment dat

Da, contează și acest aspect! Echipa 1 conduce cu 1:0 și este atacată “în valuri”. Are antrenorul ei pe bancă jucători capabili să surprindă pe contraatac? Sau echipa 1 este condusă cu 0:1 și are om în plus. Are antrenorul ei pe bancă jucători capabili să aducă un plus ofensivei? Alt scenariu: scorul este 0:0 și de la o echipă este eliminat un fundaș central sau un mijlocaș defensiv. Are antrenorul acelei echipe jucători capabili să intre într-un astfel de caz?

De aceste 3 aspecte poți profita și mai mult dacă joci pronosticuri fotbal live. Este mult mai simplu, deoarece ai în față echipele de start și băncile de rezervă. Astfel poți anticipa anumite scenarii.

De exemplu, dacă Liverpool este condusă acasă de Brighton poți vedea cum decurge jocul și poți arunca o privire peste băncile celor 2 echipe. Astfel îți poți face o idee dacă antrenorul lui Liverpool poate veni cu ceva schimbări pe final sau dacă antrenorul lui Brighton are pe bancă 2-3 jucători buni de profil defensiv cu care poate închide jocul.

De aceea ar trebui să arunci o privire și peste băncile de rezerve, dacă nu la pariurile pe fotbal pre-meci, atunci sigur la pariurile live.

Vrei să pariezi live? Da click AICI și vezi care este casa de pariuri recomandată pentru pariuri în timp real!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
38 din 6658%+150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here