De ce trebuie sa ai in vedere si jucatorii de rezerva atunci cand pariezi pe meciuri de fotbal!

0
220

De ce trebuie sa ai in vedere si jucatorii de rezerva atunci cand pariezi pe meciuri de fotbal! Ponturi pariuri Scoala de pariuri

Analiza unui meci este un proces complex, mai complex decat o fac marea majoritate a pariorilor si chiar a tipsterilor. Pe langa datele statistice mai trebuie tinut cont de multe alte aspecte, pe care multi le neglijeaza si apoi se mira de ce echipa x n-a invins echipa y desi pe hartie totul era clar.

Unul din factorii de care nu tin cont marea majoritate a celor care joaca ponturi pariuri sportive este reprezentat de bancile de rezerve. Ma rog, bancile de rezerve probabile pentru ca nu putem sa stim de dimineata care vor fi titularii si cine va lua loc pe banca.

Sa stii, macar in mare, ce jucatori vor fi probabil pe bancile de rezerve la meciul pe care pariezi conteaza foarte mult.

Bonus 100% pana la 500 RON la prima depunere; da click AICI si ia-l chiar acum!

Ce-ti poate spune banca de rezerva a unei echipe?

1. Daca jucatorii de pe banca sunt sau nu la nivelul titularilor – meci intre 2 echipe de valoare apropiata; o echipa are insa o banca de rezerve puternica si echilibrata pe posturi, iar cealalta va avea pe banca mai multi tineri, in special jucatori de profil defensiv sau ofensiv. In aceste conditii s-ar putea ca prima echipa sa aiba un avantaj, daca nu-n startul partidei, atunci pe final, cand se vor face modificarile.

2. Daca jucatorii de pe banca pot sau nu sa schimbe cursul unui joc – presupui ca echipa 1 va fi cea care va domina jocul; in acest caz, logic, antrenorul echipei 2 ar trebui sa faca modificari pe parcursul jocului. Are acesta jucatori capabili pe banca sa faca acest lucru, chiar daca nu sunt la nivelul titularilor? In cazul in care acesta ar avea pe banca jucatori care primesc greu minute atunci sansele ca acestia sa intervina decisiv sunt mici, la fel cum pe banca ar putea sta 2-3 jucatori care in mod normal sunt titulari si care odata intrati dupa pauza pot schimba soarta partidei.

3. Daca antrenorul unei echipe are pe banca jucatori pentru un scenariu care s-ar putea intampla la un moment dat – da, conteaza si acest aspect; echipa 1 conduce cu 1:0 si este atacata “in valuri”; are antrenorul ei pe banca jucatori capabili sa surprinda pe contraatac sau echipa 1 este condusa cu 0:1 si are om in plus; are antrenorul ei pe banca jucatori capabili sa aduca un plus ofensivei; scorul este 0:0 si de la o echipa este eliminat un fundas central sau un mijlocas defensiv; are antrenorul acelei echipe jucatori capabili sa intre intr-un astfel de caz.

De aceste 3 aspecte poti profita si mai mult daca joci ponturi pariuri live. E mult mai simplu deoarece ai in fata echipele de start si bancile de rezerva. Si poti anticipa anumite scenarii. Daca Liverpool este condusa acasa de Brighton poti vedea cum decurge jocul si poti arunca un ochi peste bancile celor 2 echipe. Astfel iti poti face o idee daca antrenorul lui Liverpool poate veni cu ceva schimbari pe final sau daca antrenorul lui Brighton are pe banca 3 jucatori buni de profil defensiv cu care poate inchide jocul.

De aceea ar trebui sa arunci o privire si peste bancile de rezerve, daca nu la pariurile pre-meci atunci sigur la pariurile live.

Vrei sa pariezi live? Da click AICI si vezi care este casa de pariuri recomandata pentru pariuri in timp real!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here