Pariuri pe fotbal – avantaje și dezavantaje

0

Fotbalul este fără doar și poate cel mai pariat sport în acest moment la nivel mondial. Poate doar SUA să facă excepție, acolo unde acesta nu este atât de popular, însă se dezvoltă cu pași rapizi.

Pariuri pe fotbal avantaje și dezavantaje

Totuși, te-ai gândit vreodată dacă fotbalul este și cel mai profitabil sport atunci când vine vorba de ponturi pariuri?

Vezi AICI care este agenția de pariuri recomandată pentru pariuri pe fotbal!

În acest articol îți voi prezenta avantajele și dezavantajele pe care le prezintă pariurile pe fotbal și-n acest fel cu siguranță te voi ajuta să-ți faci o idee generală despre cât de profitabil se poate dovedi acest sport.

1. Avantajele pariurilor pe fotbal.

1.1 Găsești informații foarte ușor.

Fiind cel mai popular sport la nivel global fotbalul are avantajul că pune la dispoziția pariorilor informații foarte ușor de găsit și accesat. În special dacă vorbim de campionatele puternice, datele de care ai nevoie în analiza unui meci sunt doar la câteva click-uri distanță.

Astfel vei putea vedea problemele de lot cu care se confruntă echipele, vei putea citi interviuri și declarații ale jucătorilor și antrenorilor, vei putea afla echipele probabile. Toate aceste lucruri te vor ajuta extrem de mult să iei decizia corectă în privința pariurilor bune de jucat.

1.2 Evoluția slabă a unor jucători poate fi acoperită de restul.

Fotbalul este un sport de echipă, în care nu mai puțin de 11 jucători încearcă să presteze un joc cât mai bun. În aceste condiții ai avantajul că evoluția mai slabă a câtorva jucători poate fi acoperită de restul coechipierilor. Evident că fiecare formație are jucători de bază, care dacă prind o zi slabă jocul echipei are de suferit, însă în general rezultatul final nu va fi prea mult influențat dacă 1-2 jucători au o prestație modestă.

2. Dezavantajele pariurilor pe fotbal.

2.1 Depinzi de cel puțin 22 de jucatori.

Dacă la avantaje spuneam că evoluția mai slabă a unor jucători poate fi acoperită, totuși faptul că-n teren sunt 22 de jucători poate reprezenta și un dezavantaj. În acest fel, în joc intervin foarte multe variabile pe care este imposibil să le controlezi, indiferent de cât de bine ai analiza meciul respectiv. Orice fază este importantă în fotbal și la ea contribuie mai mulți jucători, însă este necesară o singură eroare din partea unui jucător pentru ca totul să se ducă de râpă.

2.2 Vremea poate influența mult desfășurarea unui meci.

În timp ce majoritatea sporturilor nu sunt influențate de condițiile meteorologice, la fotbal lucrurile stau complet diferit și chiar și o vreme potrivnică poate face ca jocul să nu decurgă-n modul în care l-ai anticipat pe biletul zilei.

Cea mai bună ofertă de pariuri cu handicap asiatic pe meciuri de fotbal este AICI!

Cum influenteaza vremea un meci de fotbal?

De exemplu o ploaie torențială va face mingea greu de controlat și probabil că golurile vor fi mai puține. Pe de altă parte, un teren înghețat, moale sau în general dificil pentru jucători va face ca diferența dintre echipe să fie insesizabilă și norocul și șansa vor juca un rol mult prea important în rezultatul final al partidei.

2.3 Eliminările îți pot da pariurile peste cap

Dacă-n alte sporturi eliminările sunt temporare (handbal, baschet etc.), la fotbal ele sunt pe durata întregului joc și chiar și pentru meciurile următoare. Dac-o eliminare se produce pe final de joc probabil că aceasta nu va conta prea mult, însă dacă una dintre echipe joacă-n inferioritate numerică mai mult timp cu siguranță deznodământul va fi influențat.

Evident, eliminările pot reprezenta fie un avantaj (când este eliminat un jucător dintr-o echipă și tu ai pariat pe victoria celeilalte), fie un dezavantaj (când este eliminat un jucător din echipa pe care ai pariat că va câștiga), însă de cele mai multe ori ele “strică” meciul (de exemplu s-ar putea ca echipa în 10 să se închidă mai mult în apărare și să fie un meci cu goluri puține etc.).

2.4 Arbitrii au un cuvant greu de spus.

Dacă am scris de eliminări, care țin în special de jucători (rar se dă cartonaș roșu sau 2 galbene fără motiv), să trecem în revistă și deciziile pe care le iau arbitrii. Aceștia pot influența în mod decisiv soarta unui meci prin decizii cum ar fi: anularea unui gol valabil (pe motiv de offside, fault în atac etc), acordarea unui penalty în mod eronat și chiar trimiterea antrenorului în tribună (multe echipe sunt dependente de indicațiile tehnicianului de pe margine).

Introducerea arbitrajului video, care-n câteva sezoane va ajunge cu siguranță-n toate campionatele puternice, va face ca astfel de greșeli să nu mai existe.

Ți-am prezentat principalele avantaje și dezavantaje atunci când vine vorba de ponturi pariuri din fotbal. În funcție de pariul pe care-l plasezi, acestea pot fi valabile sau nu (de exemplu anularea unui gol valabil al echipei adverse, atunci când tu ai pariat pe victoria celeilalte, va fi în favoarea ta, deși este o greșeală a arbitrului etc.), deci șansa joacă un rol important în astfel de situații.

Oricum ar fi, este clar că pronosticurile pe fotbal vor rămâne în continuare cele mai populare, însă n-ar strica să-ți îndrepți atenția și către alte sporturi.

Pariază AICI pe meciuri de fotbal cu un bonus consistent la prima depunere!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here