Ponturile sigure vândute pe Facebook sunt o mare țeapă! Ai toate detaliile aici!

29
17943

Ponturile sigure vandute pe Facebook sunt o mare teapa Ai toate detaliile aici

NU EXISTĂ MECIURI ARANJATE VÂNDUTE PENTRU CÂTEVA ZECI SAU SUTE DE LEI!!!

Este cam mult de citit dar sfatul meu este s-o faci acum pentru a nu risca să pierzi bani aiurea pe viitor!

Pariu fără risc de până la 500 RON doar AICI!

Cum poate ajunge un blat pe rețelele sociale?

Atunci când vorbim de ponturi pariuri aranjate acestea ar putea să ajungă la liber, pe site-uri de pariuri sau pagini de Facebook în 2 moduri:

1.De la jucătorii implicați!

Gândește-te puțin, pune-te-n locul unui astfel de jucător. Ai spune cuiva că faci un blat pentru pariuri știind la ce riscuri te expui? Sau altfel, să fie mai real pentru toți, dac-ai face la job o ilegalitate (trucarea meciurilor este o ilegalitate) ai spune cuiva de ea? Răspunsul pentru un om căruia-i funcționează creierul ar trebui să fie NU.

2. De la cei care se ocupă de trucarea meciurilor

Crezi că respectivii și-ar risca libertatea împărtășind faptul c-au aranjat un meci cu alte persoane? Este ca și cum te-ar prinde Poliția și după ce le dai o mică “atenție” pui o “goarnă” la mașină (precum cei care fac reclame pe străzi la anumite evenimente) și-ncepi să strigi prin oraș c-ai dat șpagă polițistului care are mașina cu numărul… .

Este clar până aici cam de ce n-ar putea s-ajungă un pont aranjat la vedere? Dacă nu este atunci mai citește o dată!

Ponturile aranjate costă bani, mulți bani! 

Ca să faci un blat n-ai nevoie decât de un singur jucator sau, mă rog, poate fi implicat unul singur, dar doar la aranjamente bazate pe cartonașe sau penalty-uri. În rest, la oricare alt tip de pariu (pauză/final, rezultat final, scor corect etc) este nevoie de implicarea a minim 4-5 jucători. Aceștia cer bani, mulți bani.

Crezi că cineva care plătește o astfel de sumă de bani ar vinde pontul pe Facebook pentru 50-100 de euro?

Dacă da, atunci te-nșeli!

Tocmai deoarece costă mult aceste blaturi nu se fac pe tipul 1 pauză – 2 final. Este mult prea riscant! Cei care fac blatul au nevoie de ajutor de la ambele echipe.

Decât să plătească, să spunem 20.000 de euro, la 6 jucători, deci un total de 120.000 de euro, mai bine plătesc 20.000 de euro la 3 jucători de la echipe diferite pentru a lua cartonaș rosu-n anumite meciuri.

Ies și ei mai bine financiar și au mai multă siguranță. Una este să depinzi de faptul că 5-6 jucători dintr-un singur meci se vor sincroniza și vor face să “curgă” meciul așa cum trebuie, alta este să dai la 3 jucători bani să ia cartonaș rosu sau să facă penalty. Cota pentru 3 astfel de pariuri este cam la fel de mare, înmulțită, ca cea pentru un meci cu răsturnări de scor.

Cum merge treaba pe Facebook cu meciurile “100% sigure”?

Țeparii au 2 abordări:

 1. “Plata după” – el îți dă pontul “sigur”. Dacă iese este foarte bine, poate prinde și el ceva de la tine drept răsplată. Dacă nu iese n-a pierdut nimic, singurul care pierde ești tu! În acest caz îți iei țeapă o singură dată, pariind pontul așa zis sigur.
 2. “Plata înainte” – el îți dă pontul “sigur” după ce-i dai tu un cod Paysafecard (în general). Aici tu pierzi din start dându-i codul Paysafecard și mai pierzi și jucând acel pont. În acest caz îti iei o țeapă dublă!

Se poate-ntâmpla ca cei care vând ponturi “sigure” să-ți dea un pont corect. ESTE NIMEREALĂ…și poate puțină strategie. El (țeparul) dacă are 27 de cereri pentru un meci “fixed” dă la 3 persoane pronosticul 1 pauză / 1 final, la alte 3 pronosticul 1 pauză / x final, la alte 3 pronosticul 1 pauză / 2 final etc. O variantă din cele 9 va ieși sigur! Dacă din cei cărora le-a dat varianta corectă măcar unul îi face plata el câștigă niște bani și-n plus mai câștigă și-ncredere. Cei care au primit varianta bună-l vor lăuda.

Bonus 500 RON la pariuri sportive. Vezi detalii AICI!

Cum apar bilete și postări de meciuri aranjate câștigate pe Facebook?

Aici sunt mai multe modalități și, din nou, cei care dau țepe dovedesc că sunt destul de abili.

 1. Postează mai multe pronosticuri pe pagina acum, pentru meciuri care au loc, să zicem, mâine la ora 17. Fac o listă de 20 de meciuri și pentru fiecare fac o postare 1 pauză – 2 final 100% sigur etc. Toate acele postări sunt private (le poate vedea doar el). Dup-o perioadă de timp pagina respectivă, foarte probabil, va pica (se poate face acest lucru simplu, din setări).După ce-i iese un meci mai lasă să treacă 1-2 ore și face public doar meciul care i-a ieșit. Ulterior va-ncepe promovarea. Tu vezi ora postării (luni 12:00) pentru-n meci care s-a jucat luni la 19:00 și spui c-ai găsit comoara ascunsă. În final îți vei lua țeapă! Da, vor apărea și comentarii de mulțumire (nu uita că există prieteni, dar și că se pot face mai multe conturi pe Facebook).
 2. Arată print screen-uri postate pe așa zise grupuri VIP în care a recomandat el un pont corect. Este simplu, procedează la fel ca la punctul 1 sau, și mai ușor, postează mai multe meciuri cu pronosticuri cu cote mari și după aceea face print screen doar la pontul care a ieșit.
 3. Arată bilete “jucate” online cu mize uriașe. Dacă știi cum să folosești Inspect Element poți face ce vrei în browser. Nu mă crezi? Spune-mi un meci și un pronostic și-ți fac print screen că l-am jucat cu o miză, care vrei tu. Durează 5-10 minute.
 4. Bilete “reale” jucate-n agenții. Aici ar fi 2 variante de trucare. Prima și cea mai simplă este un scanner bun și ceva cunoștințe pe această temă. Poate face s-arate un bilet scanat și imprimat exact ca unul real (în imagine nu se vede că-i vorba despre altă hârtie). Acestea au cel mai mare impact. Nu te-ai întrebat niciodată de ce ei nu pun și codul de verificare, ci-l acoperă? Logic, s-ar prinde lumea că este scanat. A doua variantă este ca respectivul țepar să cunoască o operatoare de la o agenție offline și să joace, de exemplu, toate cele 9 variante de pronosticuri pauză / final cu câte 1.000 RON și după aceea s-anuleze biletele.
 5. Ultima “fiță” sunt filmulețele video-n care-ți arată c-au în cont zeci de mii de lei. Din nou intră-n scenă Inspect Element. Cu el poți edita orice text în browser, ca s-apară așa cum vrei tu. Contul meu la Unibet este acum pe 0. Vrei să-ți arăt în 2 minute c-am 200.000 RON în el?

Bonus 100% din prima depunere până la 500 RON doar AICI!

Apropo de punctul 5, prima întrebare pe care ar trebui să ți-o pui atunci când creierul tău o ia razna și ai fi tentat să-i dai bani țeparului este: dacă are un pont sigur de ce-l mai vinde? Fă un calcul rapid: 1.000 RON (suma accesibilă aproape oricui, da?) x cota 20 (pont sigur) = 20.000 RON câștig.

Această sumă reinvestită integral (la mai multe case de pariuri online, de către mai multe persoane) pe un nou pont aranjat cu cota 20, rezultă 400.000 RON. De ce l-ar vinde cu 50-100 RON?

Mai mint ei c-o fac pentru că nu pot miza astfel de sume pentru c-ar bate la ochi. Serios? Dacă vrei să pariezi 20.000 RON (precum în exemplul de mai sus) pe o cotă de 25 joci frumos la 20 de agenții diferite (mă refer la cele offline) câte 1.000 RON și nu te mai prinde nimeni.

În final nu-ți mai spun decât: deschide ochii ca să nu-ți golești buzunarul!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Save

Save

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
30 din 45 67% +825.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
54 din 102 53% +460.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
33 din 54 61% +310.00 Vezi Ponturi

29 COMENTARII

 1. In spatele acestor multor nume si conturi false se afla Richiteanu Gabriel Vlad din Pitesti .Pe mine m a pacalit cu bilete la concert si am primit si amenintari.Prin sus pusi mana in mana cu politia Pitesti.Sa vedeti daca primeste plangeri penale,raportate conturile fake si anuntat Anaful sa justifice averea va deveni ,,fetita pasiva la bulau.

 2. Gabriel Constantin analist sportiv, alt țepar, destul de bine pus la punct, doua pagini de Facebook, una cu câteva sute de likeuri, alta cu câteva mii. Aveți grija!!! Felul în care cere banii de abonament ar trebui sa va dea de gândit, doar metode în care banii nu pot fi urmăriți.

 3. Este un caz de inselaciune. Daca ati fost victima acestor indivizi , impreuna cu conversatia avuta pe facebook cu acesti indivizi care reprezinta probe , mergeti la politia economica si depuneti plangere penala impotriva acelui individ , abia asteapta sa puna mana pe astfel de indivizi ca si asa nu sunt bani la bugetul statului. Chiar daca nu i se cunoaste identitatea , exista surse pentru a afla exact cine se afla in spatele acestor tepari de teapa mare . Se intra pe fir cu cei de la facebook , se furnizeaza IP-ul , sa ia legatura cu toate persoanele ” multumite ” de ponturile acelor indivizi care intotdeauna sunt aceleasi persoane.
  Va recomand sa faceti plangere penala si recuparere prejudicii impotriva acelor asa presupusi analisti sportivi in frunte cu cel amintit de mai multi mai sus Gabriel Constantin – Analist Sportiv si asa mai departe .
  Gasiti mai multe detalii pentru depunere sesizare penala sau plangere aici :
  http://www.romaniacurata.ro/iii-cum-se-depune-o-sesizare-penala-plangere-si-sau-denunt/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here