Ponturi pariuri – ce strategie să folosesc ca să câștig?

0

Probabil te-ai întrebat măcar o dată “ce strategie să folosesc ca să câștig la pariuri?“. La această întrebare îți voi răspunde în continuare.

Mulți pariori joacă bilete haotic. Se uită doar care echipă are o cota mai mare și apoi speră la o minune. Alții ascultă de “specialiștii” de lângă agențiile de pariuri din cartier și cred tot ce spun aceștia despre anumite meciuri aranjate. Unii sunt la început și fac toate greșelile pe care le-am făcut și noi când am jucat primele ponturi pariuri.

Dar lucrurile trebuie să se schimbe în bine și poți să câștigi la pariuri sportive dacă ai experiență-n domeniu și o strategie clară. Știu că nu ești robot, dar poți să-ți impui să nu joci la recuperare când ai o zi slabă. Sunt câteva ponturi pariuri și strategii în acest articol din care poți învăța multe.

Una dintre strategiile mele preferate a fost pusă-n practică de mulți pariori la Betano. Cauți meciuri din campionate unde se înscrie rar, gen Liga 1, și pariezi la începutul meciului pe sub 2,5 goluri. După 10 sau 15 minute, dacă scorul a rămas 0-0, ieși de pe piață cu CashOut și vei fi pe plus. Dacă s-a înscris ieși de piață cu o pierdere mică, pentru că n-are rost să vezi dacă se va mai înscrie. Banii tăi sunt în joc și ai nevoie de disciplină de fier!

Un pariu pe sub 2.5 goluri merge și la meciurile echipelor mari – Barcelona, Manchester City, Liverpool, Real Madrid – pentru că acea cotă este foarte mare și poți să fii pe plus destul de repede, chiar după primele 5 minute de joc.

Altă strategie la Betano este să pariezi peste 1.5 goluri la pauză, la cota minimă 5. Dacă se înscrie un gol rapid o să fii pe plus mult, pentru că ieși de pe piața cu CashOut. Dacă se înscrie prin minutul 30 o să fii în banii tăi. Singura problemă apare dacă meciul se îndreaptă spre 0-0, fără ocazii mari de gol. Poți să te acoperi cu un pariu cu o miză minimă pe scorul de 0-0 înainte de începerea partidei.

Ce trebuie să ai în vedere este că nu există ponturi pariuri sigure sau strategii fără risc. Dacă vei fi atent poți să faci bani mulți din pariuri sportive.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here