Ponturi pariuri – cum gestionez mizele și banca?

0
116

ponturi pariuri cum gestionez mizele sau bancaCa să fii pe plus la pariuri ar fi bine să respecți niște reguli clare: o strategie bine pusă la punct, mizele stabilite ca literă de lege și o bancă dedicată pariurilor care n-are treabă cu alte cheltuieli. Și ca să nu te plictisesc prea mult cu introducerea o să intru direct în pâine.

Dac-ai probleme cu auto-controlul când vine vorba de ponturi pariuri, o metodă bună este să-ți alegi o anumită sumă de bani pentru pariuri, să zicem 1.000 RON, 250 RON etc, în funcție de buget.

Această sumă o împarți în 4. Vei juca doar cu 250 RON, de exemplu, dacă suma totală la început este 1.000 RON. Ar fi bine ca biletul s-aibă cota minimă 2 și să conțină doar un pronostic.

Ai câștigat, suma-n plus o adaugi la banca de plecare și acum ai 1.250 RON, pe care-i împarți iar la 4. Dac-ai pierdut, suma rămasă, adică 750 RON, se-mparte la 4. Și se joacă-n continuare respectând cu sfințenie aceste reguli. În felul acesta n-o să mai depui foarte des un ban în plus la casele de pariuri online.

O altă metodă bună de a minimiza pierderile, de a avea grijă de bancă și de mizele jucate este să pariezi doar 2% sau maxim 5% din suma dedicată pariurilor. Dacă nu faci greșeli mari atunci când alegi anumite ponturi pariuri fotbal sau nu mărești mizele ca să joci la recuperare, poți să fii pe plus după 6 sau 12 luni.

O greșeală mare atunci când alegi ponturi pariuri azi este să crezi că o cotă de 1.40 este sigură pentru că Barcelona joacă acasă. Îți spun din experiență că această cotă este  înșelătoare pentru pariori. Nu cota ar trebui să influențeze alegerea unui pont. Ar fi bine să pariezi împotriva curentului de a alege echipele puternice din fotbalul mare.

Indiferent ce stil de joc ai avea la pariuri, fără o bancă bine stabilită și o gestionare bună a mizelor va fi foarte greu să faci bani din pariuri.

Joacă AICI ponturi pariuri cu un super bonus la prima depunere!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
60 din 90 67% +1043.00 Vezi Ponturi
2 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
78 din 146 53% +710.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here