Ponturi pariuri platite – tot ce trebuie sa stii despre ele

0
244

Ponturi pariuri platite - tot ce trebuie sa stii despre ele Ponturi pariuri Scoala de pariuri Multi pariori cauta sa cumpere pariuri platite de pe orice retea de socializare cu gandul ca se vor imbogati in cateva zile. Dar 99% din cei care ofera ponturi pariuri platite pe Facebook sunt sarlatani, oameni cu poza la profil cu un jucator de fotbal, o imagine cu un stadion sau orice altceva in afara de poza lui. La date personale nu gasesti nimic, iar acel cont de Facebook a fost facut special pentru asa ceva. Ei se duc la o casa de pariuri de la colt de strada, pun bilete pauza/final pe cote mari pe acelasi meci si acopera toate rezultatele posibile. Dar nu platesc biletele pentru ca le printeaza si apoi ii cer casieritei sa le anuleze.

Vezi in acest articol mai multe despre ponturile platite pe Facebook >>

Intre timp, omul a facut poza la biletul cu pauza/final pe cota mare care inca nu era anulat. Si la finalul meciului iti poate arata pe reteaua de socializare ca a fost inspirat, dar posteaza doar biletul care a iesit, nu si pe celelalte. Apoi iti cere bani pentru ca omul stie un blat sigur maine, are dovada ca este foarte bun in domeniul lui, iar daca tu platesti, faci o mare greseala. Romanul are prostul obicei sa creada ca poti sa faci bani dintr-o afacere doar daca-l pacalesti pe cel de langa tine. Americanii cred cu tarie ca din orice afacere in 2 trebuie sa castige ambii. Este diferenta de mentalitate.

Exista site-uri internationale care sunt verificate de pariori luni la rand, acolo totul este transparent si se prezinta bilantul pariorilor profesionisti pe ultima luna, dar si din urma. Sunt profesionisti care ofera ponturi pariuri fotbal, dar si pentru curse de cai sau sporturi exotice, precum golf sau sporturi de iarna.

Cum alegi un tipster bun?

In primul rand, ar fi bine sa-ti ofere arhiva tuturor ponturilor din ultimele 6 luni, chiar si 12 luni. Fara aceasta transparenta eu n-am incredere in valoarea lui. N-are rost sa platesti pe cineva care n-are afisate ponturile din trecut.

Este important ce cote au pariurile castigate sau pierdute. Este diferenta mare dintre 10 ponturi castigate la cota 1.50 si 10 ponturi castigate la cota 2.50 sau mai mare.

Succesul unui tipster din trecut nu garanteaza castiguri sigure in viitor, dar demonstreaza ca omul stie ce face. Ar fi bine sa incerci intai un free trial, adica o perioada de proba fara sa platesti, in care poti sa vezi de ce in stare omul ales de tine in domeniul pariurilor online.

Majoritatea tipsterilor din Romania pariaza la aceasta casa de pariuri online!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Radu Oprea
Forma:
37 din 65 57% +1027.00 Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma:
40 din 61 66% +379.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma:
34 din 67 51% +145.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here