Ponturi pariuri plătite – tot ce trebuie să știi despre ele

0
288

ponturi pariuri platite tot ce trebuie sa stii despre eleMulți pariori caută să cumpere pariuri plătite, cu gândul că se vor îmbogăți în câteva zile. Dar 99% dintre cei care oferă ponturi pariuri plătite pe Facebook sunt șarlatani, oameni cu poză la profil cu un jucător de fotbal, o imagine cu un stadion sau orice altceva în afară de poza lui. La date personale nu găsești nimic, iar acel cont de Facebook a fost făcut special pentru așa ceva.

Ei se duc la o agenție de pariuri de la colț de stradă, pun bilete pauză/final pe cote mari pe același meci și acoperă toate rezultatele posibile. Dar nu plătesc biletele pentru că le printează și apoi îi cer casieriței să le anuleze.

Vezi în acest articol mai multe despre ponturile plătite pe Facebook >>

Între timp, omul a făcut poză la biletul cu pauză/final pe cotă mare care încă nu era anulat. Și la finalul meciului îți poate arăta pe rețeaua de socializare că a fost inspirat, dar postează doar biletul care a ieșit, nu și pe celelalte. Apoi îți cere bani, pentru că omul știe un blat sigur mâine, are dovada că este foarte bun în domeniul lui.

Dacă plătești, faci o mare greșeală! Românul are prostul obicei să creadă că poți să faci bani dintr-o afacere doar dacă-l păcălești pe cel de lângă tine. Americanii cred cu tărie că din orice afacere în 2 trebuie să câștige ambii. Este diferență de mentalitate!

Există site-uri internaționale care sunt verificate de pariori luni la rând. Acolo totul este transparent și se prezintă bilanțul pariorilor profesioniști pe ultima lună, dar și din urmă. Sunt profesioniști care oferă ponturi pariuri fotbal, dar și pentru curse de cai sau sporturi exotice, precum golf sau sporturi de iarnă.

Cum alegi un tipser bun?

În primul rând, ar fi bine să-ți ofere arhiva tuturor ponturilor din ultimele 6 luni, chiar și 12 luni. Fără această transparență eu n-am încredere în valoarea lui. N-are rost să plătești pe cineva care n-are afișate ponturile din trecut.

Este important ce cote au pariurile câștigate sau pierdute. Este diferență mare între 10 ponturi câștigate cu cota 1.50 și 10 ponturi câștigate cu cota 2.50 sau mai mare.

Succesul unui tipser din trecut nu garantează câștiguri sigure în viitor, dar demonstrează că omul știe ce face. Ar fi bine să încerci întâi un free trial, adică o perioadă de probă fără să plătești. În aceasta poți să vezi de ce este-n stare omul ales de tine în domeniul pariurilor.

Majoritatea tipserilor din România pariază la această casă de pariuri online!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
25 din 38 66% +738.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
44 din 83 53% +495.00 Vezi Ponturi
3 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
13 din 20 65% +242.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here