Sfaturi pentru a termina anul 2019 pe plus la pariuri

0
601

sfaturi pentru a termina anul 2019 pe plus la pariuri

A inceput de cateva zile un nou an si toti ne dorim sa avem un an parioristic cat mai “verde” si la finalul lui sa avem o balanta pozitiva. Daca anul 2018 n-a fost unul prea bun pentru tine, din punct de vedere parioristic, citeste in continuare articolul si tine cont de sfaturile pe care le voi oferi, pentru a-ti creste sansele ca peste un an sa nu te afli in postura de acum.

Primul lucru pe care-l recomand este sa faci un scurt review parioristic al anului trecut. Esti multumit de rezultatele avute? Crezi ca se putea sa fii avut un an mai bun daca n-ai fi facut anumite greseli? Cu un astfel de review poate vei remarca anumite lucruri care te vor ajuta sa ai un an 2019 mai prolific. De exemplu poate vei observa ca ai castigat in general pariuri pe anumite ligi sau pariuri pe anumite tipuri sau poate vei constata ca desi ai jucat sute de bilete n-ai castigat mai mult de 1-2 in care ai avut 6 sau mai multe evenimente. De asemenea, daca ai jucat online, mai trebuie sa te uiti si sa vezi daca nu cumva ce castigai pre-meci pierdeai la pariuri live, ori invers, sau daca nu cumva ce castigai pe fotbal pierdeai pe tenis etc.

Pariaza AICI cu bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Al doilea sfat pe care ti-l pot oferi este ca, daca cumva n-ai facut-o in trecut, sa incerci sa-ti tii un bilant. Poate nu vei vedea rezultatele acum, dar s-ar putea ca prin toamna sa te ajute. Ar merge un bilant simplu facut in Excel in care sa tii cont de anumite aspecte: tipul de pariu, competitie si sa notezi cate ponturi pariuri prinzi si cate nu pentru un anumit tip de pariu intr-un anumit campionat. Aici, daca joci bilete multiple va trebui sa tii o evidenta a fiecarui pronostic de pe bilet. Daca tii un astfel de bilant de acum pana se termina campionatele in luna mai s-ar putea sa vezi cateva lucruri care sa te ajute in toamna (de exemplu poti observa ca ai pierdut foarte multe pariuri de un anumit tip si atunci ar trebui sa eviti acel tip de pariu sau vei observa ca intr-un anumit campionat ai procentajul pronosticurilor corecte de peste 75% si ai putea sa te axezi pe acel campionat din toamna).

In continuare as vrea sa vorbesc despre un defect pe care il au multi pariori, defectul de a fi calic, de a dori sa castigi cat mai mult. Fa un exercitiu rapid de imaginatie (daca esti acest tip de parior care joaca mize mici pentru castiguri mari) cate bilete jucate cu 2-3-5 lei pentru castiguri de peste 500 lei (de exemplu) ai prins in anul 2018. Daca in loc sa joci bilete cu cote de peste 100-200 (ca sa nu mai spun de cei care joaca bilete cu cote de peste 500-1000) ai fi cautat sa joci bilete cu cote 30-40 oare n-ai fi castigat mai des si poate pe mai mult pe intregul an? In plus, cel putin pentru mine, si cred ca mai sunt si altii in postura mea, este foarte bine pentru moral sa castig constant, chiar daca sume mai mici. Prefer sa joc 20 RON si sa iau in 5 zile din 7 cate 20 RON (cota 2), profit 60 RON / saptamana, decat sa castig o data pe luna un bilet cu profit de 240 RON. Practic profitul in ambele cazuri este acelasi, dar altul este moralul cand vezi ca iei bani constant, decat atunci cand iei o singura data.

Nu paria decat atunci cand vezi ceva bun de pariat. Nu este necesar sa ai zilnic 3-4-5 bilete jucate deoarece un numar mai mare de bilete scade procentul profitului. Parerea mea este ca decat sa joci 5 bilete cu cate 2 RON pe bilete fanteziste sa faci biletul zilei cu 10 RON, cu mai putine evenimente, si cu sanse mai mari de reusita. Iar daca intr-o zi nu vezi ceva bun de jucat, nu paria! Daca joci pariuri live joaca doar atunci cand vezi doar cu adevarat ceva bun, nu deschide pagina de pariuri live ca sa pariezi ce-ti iese-n cale. Stiu, tentatia-i mare sa pariezi pe anumite evenimente live, dar daca nu urmaresti aceste evenimente nu paria. Tocmai din cauza acestei tentatii eu nu deschid pagina de pariuri live decat atunci cand urmaresc un anumit meci. Stand mult la laptop daca as sta cu pagina de pariuri live deschisa sunt sigur ca as fi des luat de val si as juca haotic.

Nu-n ultimul rand, daca pana acum nu ai jucat la pariuri pe internet iti recomand sa alegi una din casele de pariuri online recomandate deoarece vei avea doar de castigat. Oferta mai buna de pariere, bonusuri si promotii variate, cote mai bune sau posibilitatea de a paria oriunde si oricand sunt doar cateva din motivele pentru care pariurile online sunt cu mult peste cele offline.