Te scoate des un meci de pe biletul la pariuri? Vezi aici ce poți face!

0

Orice parior s-a aflat cel puțin o dată-n situația de a pierde un singur meci de pe bilet, ceea ce este foarte frustrant. Dezamăgirea este mai mare când pierzi biletul “la mustață” pe ultimul meci rămas.

În următorul articol îți voi da câteva sfaturi utile și te voi învăța ce poți face-n cazul în care pierzi des biletul zilei pe un singur meci.

Te scoate des un meci de pe biletul la pariuri Vezi aici ce poti face

1. Sfaturi utile dacă pierzi des un pronostic pe bilet

1.1 Ia-n calcul pariurile cu returnare de miză

În primul rând te sfătuiesc să “arunci o privire” și peste pariurile cu returnare totală de miză. Vorbesc aici despre pariurile de tip handicap asiatic, draw no bet (miza returnată la egal) sau pariurile asiatice pe goluri (peste 2 goluri, peste 3 goluri etc.). Chiar dacă la prima vedere vei spune că acestea nu te vor “salva” în cazul unui bilet pierdut pe un singur meci țin să te contrazic.

Cea mai bună ofertă de pariuri cu handicap asiatic este AICI!

Atunci când joci pariuri cu returnare de miză îți vei asuma practic un risc mai scăzut și există posibilitatea ca pentru o anumită selecție să primești cota 1. Cu siguranță ai alege această variantă decât să pierzi în totalitate biletul. Vei obține un câștig mai mic, însă sunt sigur că nu te va deranja, pentru că-n caz contrar biletul ar fi fost pierdut.

1.2 Joacă biletele în sistem

De asemenea, o altă soluție în cazul în care pierzi des biletul zilei pe un singur meci este de a juca bilete în sistem.

Ce-nseamnă asta?

Din totalul evenimentelor plasate alegi ca numai un anumit număr să fie câștigător, astfel că poți face profit chiar și-n cazul în care pierzi câteva selecții. Important este să fii atent la câștigurile probabile la astfel de sisteme, pentru că dacă ai cote mici este posibil să nu-ți scoți nici măcar banii mizați pe bilet. 

Dacă joci cote destul de mici, până la 1.50-1.60, te sfătuiesc să joci sistem “la minus 1”, adică să iei în calcul un singur pronostic ratat. În cazul în care cotele sunt mai mari poți apela și la sisteme mai diversificate. De asemenea, dacă ești “foarte sigur” pe anumite selecții le poți juca drept baze, dar acelea trebuie să fie neapărat câștigătoare pentru ca biletul tău să aibă șanse de reușită.

1.3 Pariază un număr mai mic de evenimente pe bilet

O idee care se poate dovedi din nou foarte bună este să reduci numărul de evenimente de pe bilet. Majoritatea pariorilor români joacă bilete cu multe ponturi pariuri, chiar de la 10 în sus, ceea ce-nseamnă, evident, șanse mult mai mici de reușită.

Sfatul meu este să pariezi mai puține ponturi pariuri pe un bilet și să te mulțumești cu câștiguri mai mici. Fii sigur că vei fi mai câștigat pe termen lung, pentru că-n acest fel șansele de a câștiga mai multe bilete vor crește considerabil.

1.4 Profită de funcția de cash-out când rămâi la un singur meci

În cazul în care ai rămas într-un singur meci pe bilet atunci sfatul meu este să apelezi la funcția cash-out sau să joci contra pentru a-ți asigura un câștig garantat. Chiar dacă la prima vedere ultima selecție pare s-aibă șanse mari de reușită, în pariuri nimic nu este sigur și-n plus dezamăgirea va fi pe măsură dacă vei pierde biletul la ultimul meci.

De aceea te sfătuiesc să iei în calcul cash-out-ul sau să joci contra în astfel de situații. Dacă joci la pariuri online este foarte simplu. Majoritatea caselor de pariuri oferă funcția Cashout sau, dacă acest lucru nu este posibil, poți juca o contră live. La agențiile de cartier uneori este imposibil să joci contra deoarece nu sunt deschise non-stop.

1.5 Ține cont de promoțiile oferite de casele de pariuri

Nu-n ultimul rând, dacă pierzi des bilete la pariuri pe un singur meci, atunci poate c-ar trebui să-ți îndrepți atenția și către promoțiile oferite de casele de pariuri. Aici mă gândesc la 2 tipuri de oferte.

Prima se referă la returnarea integrală sau parțială a mizei în cazul în care pierzi un singur meci de pe bilet. O promoție de genul acesta vei găsi la efortuna.robetano.com și winmasters.ro.

Al doilea tip de ofertă se referă la bonusurile pentru pariurile multiple, care te ajută, în mod indirect, să-ți crești șansele de reușită.

De ce zic asta?

Pentru că primind un bonus pentru biletele multiple atunci vei putea paria un număr mai mic de evenimente pentru același câștig. Astfel de bonusuri vei găsi la betano.com, efortuna.ro și netbet.ro.

Ți-am prezentat câteva sfaturi foarte importante de care ar trebui să ții cont dacă pierzi des bilete la pariuri pe un singur meci. Pe lângă aceste recomandări nu uita că analiza și informarea despre evenimentele pe care pariezi joacă un rol extrem de important. Îți recomand să te inspiri și de la tipsterii site-ului nostru pentru a-ți creste șansele de a face bani din pariuri.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here