Top 5 lucruri pe care trebuie sa le stii pentru a castiga la pariuri pe meciurile din Anglia Premier League

0
42

Top 5 lucruri pe care trebuie sa le stii pentru a castiga la pariuri pe meciurile din Anglia Premier League 1Campionatul din Anglia este unul dintre cele mai spectaculoase din lume, mai ales in ultimii ani pentru ca au venit antrenori de top cu niste conceptii diferite despre atac, aparare, posesie sau pressing sus. Printre acestia se numara: Guardiola, Klopp, Mauricio Pochettino, Maurizio Sarri sau Unai Emery.

Premier League este transmis in direct de Eurosport si Telekom Sport si poti sa vezi cateva meciuri de foc la sfarsitul saptamanii. Multi dintre cei care se bucura de fotbalul englez, mai si pariaza pe echipa favorita sau fac un bilet cu mai multe meciuri din Anglia.

In continuare o sa-ti prezint top 5 lucruri pe care trebuie sa le stii pentru a castiga la ponturi pariuri pe meciurile din Anglia Premier League.

  1. Premier League este un campionat echilibrat pentru ca echipele mici au sanse la cupele europene, chiar si la titlul de campioana, asa cum a fost cazul lui Leicester, care a terminat pe primul loc in sezonul 2015/2016, iar cota oferita de casele de pariuri pentru aceasta performanta a fost intre 500 si 5.000. Cativa suporteri nebuni din Leicester au pariat pe echipa favorita ca va deveni campioana in Premier League si s-au umplut de bani. Acest lucru a fost posibil si datorita sumelor imense care sunt platite de televiziuni echipelor din Anglia, iar Leicester a avut bani, un grup unit si un antrenor pe masura.
  2. In Premier League se inscrie mult, mai ales dupa venirile lui Guardiola la Manchester City si Klopp la Liverpool. In primele 25 de etape din acest sezon s-au marcat peste 2.5 goluri in 56% dintre fotbal, iar peste 1,5 goluri in 79%. Manchester City si Liverpool au cele mai ofensive echipe si au ofensive care desfac orice aparare. In sezonul trecut 105 meciuri s-au terminat cu peste 3,5 goluri inscrise.
  3. In Anglia Premier League gazdele castiga des. Echipele care au jucat in fata propriilor suporteri au un procent de 47% de victorii, iar oaspetii doar 34%. Daca pariezi pe 1, X sau 2, ar fi bine sa alegi echipa gazda, daca nu intalneste o super echipa din primele 6 din clasament.
  4. Si pentru ca sunt orgolii mari, ar fi bine sa stii ca se acorda multe cartonase galbene din cauza intrarilor tari. In sezonul trecut s-au acordat 1.297 de cartonase galbene (aproape 4 cartonase galbene pe meci) și 47 de cartonase rosii.
  5. Pentru ca englezii iubesc fazele fixe, lovituri libere si cornere poti sa pariezi pe over la cornere. In sezonul trecut au fost 2.684 de cornere in total, iar asta inseamna peste 10 cornere pe meci, in meci.

Cea mai buna oferta de pariuri pe meciurile din Premier League este AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here