Top site-uri care oferă ponturi pariuri

0
3509

top siteuri care ofera ponturi pariuriMereu am fost în căutare de site-uri care oferă ponturi bune pe perioade lungi de timp. Știu că există siteuri care au 2 luni în care au biletul zilei “verde” multe zile la rând, dar apoi vine o perioadă de 3 luni în care tipsterii își pierd inspirația și pariorii părăsesc site-ul respectiv. Sunt site-uri bune care ofera ponturi pariuri, cum ar fi de exemplu bettingadvice.com, dar în acest articol o să mă opresc la 2 site-uri din străinătate, care sunt diferite ca abordare, dar au rezultate bune, și la un site din România care propune zilnic multe ponturi.

  1. covers.com – cu siguranță cel mai bun site internațional de unde te poți informa atunci când vrei sa pariezi pe NBA, NFL, MLB sau NHL. Nu lipsesc nici pronosticurile din fotbal (soccer) sau cele din NASCAR ori din curse de cai. Lansat în anul 1995, Covers a reușit să se mențină la un nivel ridicat de-a lungul anilor.
  2. soccervista.com – dacă primul era un site care se axa pe competițiile de SUA, SoccerVista se bazează doar pe ponturi din fotbal. O altă deosebire între acesta și Covers este că aici avem ponturi pariuri date pe baze statistice, în timp ce în partea cealaltă avem analize făcute de experții site-ului. 
  3. 10pariuri.ro – unul dintre site-urile de profil de top din România în 2020. El grupează mai mulți tipsteri buni, care oferă ponturi pariuri atât din fotbal, cât și din tenis. Zilnic găsești și biletul zilei cu diverse cote finale, dar nu lipsește nici pontul zilei.

Chiar dacă o să studiezi site-uri care oferă ponturi pariuri, ar fi bine ca decizia finală să fie doar a ta, pentru că sunt banii tăi în joc. Site-urile, care te ajută să decizi ce ponturi sunt bune pentru pariuri, sunt numeroase dar asta nu-nseamnă că vei găsi constant pe ele ponturi bune.

Vezi AICI care este casa de pariuri recomandată pentru a juca ponturi pariuri online!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
30 din 45 67% +825.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
54 din 102 53% +460.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
33 din 54 61% +310.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here