Top site-uri care ofera ponturi pariuri

0
1931

Top site-uri care ofera ponturi pariuri Ponturi pariuri Scoala de pariuri Mereu am fost in cautare de site-uri care ofera ponturi bune pe perioade lungi de timp. Stiu ca exista siteuri care au 2 luni in care au biletul zilei “verde” multe zile la rand, dar apoi vine o perioada de 3 luni in care adminul isi pierde inspiratia si pariorii parasesc site-ul respectiv. Sunt site-uri bune care ofera ponturi pariuri, dar in acest articol o sa ma opresc la 2 siteuri din afara care sunt diferite ca abordare, dar au rezultate bune si 1 site din Romania care propune zilnic multe ponturi.

  1. covers.com – cu siguranta cel mai bun site international de unde te poti informa atunci cand vrei sa pariezi pe NBA, NFL, MLB sau NHL, dar nu lipsesc nici pronosticurile din fotbal (soccer) sau cele sau cele din NASCAR ori din curse de cai. Lansat in anul 1995, Covers a reusit sa se mentina la un nivel ridicat in ultimii ani.
  2. soccervista.com – daca primul era un site care se axa pe sporturile de peste ocean, SoccerVista se bazeaza doar pe ponturi din fotbal. O alta deosebire intre acesta si Covers este ca aici avem ponturi pariuri date pe baze statistice, in timp ce in partea cealalta aveam analize facute de expertii site-ului. 
  3. 10pariuri.ro – unul dintre site-urile de profil de top din Romania in 2019. El grupeaza mai multi tipsteri buni, care ofera ponturi pariuri atat din fotbal, cat si din tenis sau baschet. Zilnic gasesti si biletul zilei cu cota 2 si cu cota 3 si nu lipseste nici pontul zilei.

Chiar daca o sa studiezi site-uri care ofera ponturi pariuri, ar fi bine ca decizia finala sa fie doar a ta pentru ca banii tai sunt in joc. Site-urile, care te ajuta sa decizi ce meciuri sunt bune pentru pariuri, sunt numeroase dar asta nu inseamna ca vei gasi constant pe ele ponturi bune.

Vezi AICI care este casa de pariuri recomandata pentru a juca ponturi pariuri online!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Wade
Forma:
55 din 103 53% +1105.00 Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma:
55 din 82 67% +701.00 Vezi Ponturi
3 Radu Oprea
Forma:
45 din 85 53% +632.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here