Ponturi sigure vândute pe Facebook – tot ce trebuie să știi

Scris de Laur198523/01/2024

NU EXISTĂ MECIURI ARANJATE VÂNDUTE PENTRU CÂTEVA ZECI SAU SUTE DE LEI!!!

Este cam mult de citit dar sfatul meu este s-o faci acum pentru a nu risca să pierzi bani aiurea pe viitor!

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo pariuriplus ro

50% PÂNĂ LA 500 RON

logo elite slots

1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

ponturi sigure pe facebook

Cum poate ajunge un blat pe rețelele sociale?

Atunci când vorbim de ponturi pariuri sportive aranjate acestea ar putea să ajungă la liber, pe site-uri de pariuri sau pagini de Facebook în 2 moduri:

1.De la jucătorii implicați!

Gândește-te puțin, pune-te în locul unui astfel de jucător. Ai spune cuiva că faci un blat pentru că ai jucat la case de pariuri sportive știind la ce riscuri te expui? Sau altfel, să fie mai real pentru toți, dacă ai face la job o ilegalitate (trucarea meciurilor este o ilegalitate) ai spune cuiva de ea? Răspunsul pentru un om căruia-i funcționează creierul ar trebui să fie NU.

2. De la cei care se ocupă de trucarea meciurilor

Crezi că cei care fac parte din mafia pariurilor și-ar risca libertatea împărtășind faptul că au aranjat un meci cu alte persoane? Este ca și cum te-ar prinde Poliția și după ce le dai o mică "atenție" pui o "goarnă" la mașină (precum cei care fac reclame pe străzi la anumite evenimente) și începi să strigi prin oraș că ai dat șpagă polițistului care are mașina cu numărul... .

Este clar până aici cam de ce n-ar putea să ajungă un pont aranjat la vedere? Dacă nu este atunci mai citește o dată!

Ponturile aranjate costă bani, mulți bani!

Ca să faci un blat n-ai nevoie decât de un singur jucator sau, mă rog, poate fi implicat unul singur, dar doar la aranjamente bazate pe cartonașe sau penalty-uri. În rest, la oricare alt tip de pariu (pauză/final, rezultat final, scor corect etc) este nevoie de implicarea a minim 4-5 jucători. Aceștia cer bani, mulți bani.

Crezi că cineva care plătește o astfel de sumă de bani ar vinde pontul pe Facebook pentru 50-100 de euro?

Dacă da, atunci te înșeli!

Tocmai deoarece costă mult aceste blaturi nu se fac pe tipul 1 pauză - 2 final. Este mult prea riscant! Cei care fac blatul au nevoie de ajutor de la ambele echipe.

Decât să plătească, să spunem 20.000 de euro, la 6 jucători, deci un total de 120.000 de euro, mai bine plătesc 20.000 de euro la 3 jucători de la echipe diferite pentru a lua cartonaș rosu în anumite meciuri.

Ies și ei mai bine financiar și au mai multă siguranță. Una este să depinzi de faptul că 5-6 jucători dintr-un singur meci se vor sincroniza și vor face să "curgă" meciul așa cum trebuie, alta este să dai la 3 jucători bani să ia cartonaș roșu sau să facă penalty. Cota pentru 3 astfel de pariuri este cam la fel de mare, înmulțită, ca cea pentru un meci cu răsturnări de scor.

Cum merge treaba pe Facebook cu meciurile "100% sigure"?

Țeparii au 2 abordări:

  1. "Plata după" - el îți dă pontul "sigur". Dacă iese este foarte bine, poate prinde și el ceva de la tine drept răsplată. Dacă nu iese n-a pierdut nimic, singurul care pierde ești tu! În acest caz îți iei țeapă o singură dată, pariind pontul așa zis sigur.
  2. "Plata înainte" - el îți dă pontul "sigur" după ce-i dai tu un cod Paysafecard (în general). Aici tu pierzi din start dându-i codul Paysafecard și mai pierzi și jucând acel pont. În acest caz îti iei o țeapă dublă!

Se poate întâmpla ca cei care vând ponturi "sigure" să-ți dea un pont corect. ESTE NIMEREALĂ...și poate puțină strategie. El (țeparul) dacă are 27 de cereri pentru un meci "fixed" dă la 3 persoane pronosticul 1 pauză / 1 final, la alte 3 pronosticul 1 pauză / x final, la alte 3 pronosticul 1 pauză / 2 final etc. O variantă din cele 9 va ieși sigur! Dacă din cei cărora le-a dat varianta corectă măcar unul îi face plata el câștigă niște bani și-n plus mai câștigă și încredere. Cei care au primit varianta bună-l vor lăuda.

Cum apar bilete și postări de meciuri aranjate câștigate pe Facebook?

Aici sunt mai multe modalități și, din nou, cei care dau țepe dovedesc că sunt destul de abili.

  1. Postează mai multe ponturi fotbal pe pagină acum, pentru meciuri care au loc, să zicem, mâine la ora 17. Fac o listă de 20 de meciuri și pentru fiecare fac o postare 1 pauză - 2 final 100% sigur etc. Toate acele postări sunt private (le poate vedea doar el). După o perioadă de timp pagina respectivă, foarte probabil, va pica (se poate face acest lucru simplu, din setări).După ce-i iese un meci mai lasă să treacă 1-2 ore și face public doar meciul care i-a ieșit. Ulterior va începe promovarea. Tu vezi ora postării (luni 12:00) pentru un meci care s-a jucat luni la 19:00 și spui că ai găsit comoara ascunsă. În final îți vei lua țeapă! Da, vor apărea și comentarii de mulțumire (nu uita că există prieteni, dar și că se pot face mai multe conturi pe Facebook).
  2. Arată print screen-uri postate pe așa zise grupuri VIP în care a recomandat el un pont corect. Este simplu, procedează la fel ca la punctul 1 sau, și mai ușor, postează mai multe meciuri cu pronosticuri cu cote mari și după aceea face print screen doar la pontul care a ieșit.
  3. Arată bilete "jucate" online cu mize uriașe. Dacă știi cum să folosești Inspect Element poți face ce vrei în browser. Nu mă crezi? Spune-mi un meci și un pronostic și-ți fac print screen că l-am jucat cu o miză, care vrei tu. Durează 5 minute.
  4. Bilete "reale" jucate în agenții. Aici ar fi 2 variante de trucare. Prima și cea mai simplă este un scanner bun și ceva cunoștințe pe această temă. Poate face să arate un bilet scanat și imprimat exact ca unul real (în imagine nu se vede că-i vorba despre altă hârtie). Acestea au cel mai mare impact. Nu te-ai întrebat niciodată de ce ei nu pun și codul de verificare, ci-l acoperă? Logic, s-ar prinde lumea că este scanat. A doua variantă este ca respectivul țepar să cunoască o operatoare de la o agenție offline și să joace, de exemplu, toate cele 9 variante de pronosticuri pauză / final cu câte 1.000 RON și după aceea să anuleze biletele.
  5. Ultima "fiță" sunt filmulețele video în care-ți arată că au în cont zeci de mii de lei. Din nou intră-n scenă Inspect Element. Cu el poți edita orice text în browser, ca să apară așa cum vrei tu. Contul meu la Super Bet online este acum pe 0. Vrei să-ți arăt în 2 minute că am 200.000 RON în el?

Apropo de punctul 5, prima întrebare pe care ar trebui să ți-o pui atunci când creierul tău o ia razna și ai fi tentat să-i dai bani țeparului este: dacă are un pont sigur de ce-l mai vinde? Fă un calcul rapid: 1.000 RON (suma accesibilă aproape oricui, da?) x cota 20 (pont sigur) = 20.000 RON câștig.

Această sumă reinvestită integral (la mai multe case de pariuri, de către mai multe persoane) pe un nou pont aranjat cu cota 20, rezultă 400.000 RON. De ce l-ar vinde cu 50-100 RON?

Mai mint ei că o fac pentru că nu pot miza astfel de sume pentru că ar bate la ochi. Serios? Dacă vrei să pariezi 20.000 RON (precum în exemplul de mai sus) pe o cotă de 25 joci frumos la 20 de agenții diferite (mă refer la cele offline) câte 1.000 RON și nu te mai prinde nimeni.

În final nu-ți mai spun decât: deschide ochii ca să nu-ți golești buzunarul!

S-ar putea  te intereseze și: