Handicap game-uri tenis

Scris de Laur198523/01/2024

Acest articol vine în ajutorul tău pentru a descoperi ce reprezintă unul dintre tipurile de pariuri din tenis pe care se mizează cel mai des: „handicap game-uri”. Când auzi cuvântul „handicap” te gândești la un dezavantaj, însă vei vedea că lucrurile în pariuri, respectiv tenis, nu sunt tot timpul în acest mod.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo publicwin2


200% PÂNĂ LA 2.000 RON

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

handicap tenis

Ce înseamnă handicap game-uri tenis?

Handicap game-uri înseamnă diferența dintre numărul de game-uri acumulate de un jucător comparativ cu adversarul său. Acest handicap poate fi trecut cu + sau cu -.

Exemple de handicap game-uri la tenis

tenis handicap game
  • Handicapul cu + înseamnă că tenismenul care este outsider are o diferență de game-uri la care nu trebuie să piardă.

Exemplu: la meciul alăturat, să zicem că vrei să pariezi handicap game-uri Wawrinka +4.5, adică Wawrinka NU trebuie să piardă la o diferență mai mare de 4 game-uri. La un scor de 6-4, 7-5 pentru adversar pariul va fi câștigat. Practic, acel +4.5 se adaugă la numărul game-urilor acumulate de jucător, astfel: 4+5+4.5 game-uri = 13.5, în timp ce oponentul are: 6+7 game-uri = 13.

  • Handicapul cu – are legătură cu jucătorul favorit, adică este necesar ca acesta să se impună la o anumită diferență de game-uri. acest pariu poate fi câștigat chiar dacă jucătorul pe care ai pariat va pierde meciul.

Exemplu: îl iau chiar mergând pe ideea de mai sus, pariezi pe Djereun cu handicap -3.5 game-uri. Dacă el va pierde meciul cu 6:7 6:0 6:7, atunci pariul respectiv va fi câștigat. Djere a câștigat 18 game-uri, în timp ce adversarul are doar 14 game-uri câștigate. 

Tipuri de pariuri cu handicap game-uri

Handicap game-uri (2 variante)

Acest tip de pariu este cel pentru care am oferit exemple mai sus, în cazul căruia există doar 2 opțiuni de pariere: „+ x.5 game-uri” și ”-x.5 game-uri”.

Handicap game-uri (3 variante)

Un al doilea tip de pariu este asemănător cu primul, însă în acest caz avem disponibilă și varianta de egalitate. Mai mult decât atât, în această situație nu mai avem acea diferență de 0.5, ci doar un număr exact.

Acesta este mai rar întâlnit în oferta caselor de pariuri, găsindu-se însă frecvent la Betano, putând fi pariat cu bonus Betano.

Exemplu: mizezi pe jucătorul, pariul: „handicap - 4 game-uri”. La un scor de 6-4, 6-4, pariul este pierdut, fiindcă situația stă în felul următor: 6 + 6 – 4 game-uri = 8, în timp ce adversarul are 4 + 4 game-uri = 8. Astfel, pariul câștigător pentru acest meci ar fi fost „handicap egal + 4 game-uri jucătorul B”, adică o diferență de fix 4 game-uri între oponenți.

Handicap game-uri primul set

Ultimul tip de pariu din această categorie este cel care are legătură cu primul set. Aici există 2 variante de ponturi tenis, asemenea handicapului de game-uri cu 2 variante. Se bazează pe aceleași reguli precum acela, doar că se ia în calcul doar rezultatul de la finalul primului set.

Exemplu: mizezi pe jucătorul B, pariul: „+2.5 game-uri în primul set”, adică cel de-al doilea jucător nu trebuie să piardă prima manșă a întâlnirii la o diferență mai mare de 2 game-uri. În cazul în care primul set se încheie 6-4 pariul va fi câștigat: jucătorul A – 6 game-uri; jucătorul B: 4 + 2.5 game-uri = 6.5 game-uri.

Sper că ai înțeles cum stau lucrurile cu handicapul atunci când vine vorba la case pariuri România de pariurile pe meciuri de tenis. În cazul în care este ceva neclar poți lăsa un mesaj cu nelămurirea ta în secțiunea de comentarii de mai jos.

S-ar putea  te intereseze și: