Program Eurosport (2021)

0

Eurosport este fără doar și poate una dintre cele mai importante televiziuni sportive având și o vechime pe măsură. S-a lansat încă din 1989 iar de atunci transmite o mulțime de competiții sportive. În acest articol mi-am propus să-ți prezint lista evenimentelor sportive pe care le poți urmări live pe Eurosport.

Program Eurosport Lista Evenimentelor Sportive Pe Care Le Poți Urmări Live

1. Ce evenimente sportive poți urmări pe Eurosport?

În România avem la dispoziție două canale Eurosport: Eurosport 1 și Eurosport 2, ambele disponibile atât în format SD, cât și în format HD.

Motivul pentru care toată lumea dorește să poată vizualiza Eurosport live online gratis este că doar aici pot fi urmărite meciurile de fotbal din cel mai important campionat al lumii: Anglia Premier League. Dar aceasta nu reprezintă singura atracție la Eurosport live online România.

Tot cei de la Eurosport transmit și cele mai importante competiții din lumea tenisului, atât masculin cât și feminin. Prin urmare n-ar trebui să ne mire faptul că multe persoane caută să urmărească Eurosport live SopCast. Cu toate acestea, există doar două modalități de a urmări legal Eurosport:

 • La TV, atâta timp cât operatorul de televiziune la care ești abonat îți oferă posibilitatea de a urmări Eurosport România live stream. Acesta este în grila celor mai importanți furnizori de televiziune.
 • Cu abonament la Eurosport Player Gratuit Streaming. Abonamentul lunar este de 2.99€, iar dacă vei opta pentru un abonament anual atunci vei beneficia de un preț mai avantajos. Prin urmare, nu putem vorbi despre Eurosport Player live gratuit.

Mai există desigur posibilitatea și de a urmări Eurosport 1 live SopCast. Totuși, dacă optezi pentru Eurosport 1 SopCast atunci trebuie să știi că nu este o metodă legală, așa că folosirea unui Eurosport SopCast link o vei face pe propria răspundere.

Acum că știi cum poți urmări Eurosport live, iată care sunt competițiile pe care aceștia le difuzează în direct:

 • Anglia Premier League;
 • Anglia FA CUP;
 • Turneele de Grand Slam: Australian Open, French Open, Wimbledon și US Open;
 • Turnee de tenis din circuitul ATP;
 • Jocurile Olimpice de Vară;
 • Cele mai importante tururi de Ciclism;
 • Snooker;
 • Squash;
 • Scrimă.

2 Concluzii

Indiferent că ești un iubitor al fotbalului, iar dacă ești sigur trebuie să urmărești meciurile din Premier League sau mai degrabă al tenisului, Eurosport îți oferă posibilitatea de a urmări câteva dintre cele mai importante competiții sportive ale lumii.

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON250% pana la 2500 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
20 din 2774%+995.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here