Cum se valideaza pariurile pe tenis daca un jucator se retrage

2

In conditiile in care din ce in ce mai multi pariori isi indreapta atentia catre sportul „alb” m-am gandit sa grupez intr-un articol modul in care valideaza casele de pariuri online pariurile pe tenis. Este important sa cunosti regulamentul la acest sport deoarece in tenis abandoneaza cel mai mult jucatorii si multi dintre noi nu stim in ce situatii primim cota 1 si in ce situatii pariul este luat in calcul.

Cum se valideaza pariurile pe tenis la casele de pariuri pentru meciurile in care un jucator se retrage

Am luat la rand casele de pariuri online recomandate si le-am citit regulamentele tocmai pentru a avea raspunsuri concrete legate de modul de validare a pariurilor pe tenis atunci cand un jucator abandoneaza.

1. Reguli pariuri pe tenis la Betano

Daca un meci de tenis incepe si nu este finalizat la agentia de pariuri Betano sunt considerate anulate (cota 1) toate pariurile in afara celor care au fost deja decise inainte de momentul abandonului.

La ponturi pariuri pe castigatorul turneului se acorda cota 1 daca jucatorul nu participa. In cazul in care acesta a participat, a jucat un punct si a abandonat pariul va fi considerat pierdut.

Pariurile pe castigatorul meciului vor fi anulate daca un meci nu este finalizat.

betano euro 2020 v2

Pariurile pe castigatorul setului actual / urmator sunt anulate daca setul in cauza nu este terminat.

Primul care castiga 3 game-uri – pariul este anulat daca un jucator abandoneaza inainte sa castige unul dintre jucatori 3 game-uri.

Tie-break in primul set – daca primul set nu este terminat pariurile vor fi anulate, cu exceptia cazului in care s-a ajuns la 6:6, caz in care unele pariuri (cele pe tie-break) vor fi castigatoare iar altele (cele pe tipul „fara tie-break in primul set”) vor fi pierdute.

Tie-break in meci – daca un meci este inceput si nu este finalizat pariurile sunt anulate, cu exceptia cazului in care se joaca un tie-break si astfel pariul este deja castigat.

Total seturi – In cazul in care un meci incepe dar nu este terminat pariurile sunt anulate, cu exceptia cazului in care rezultatul pariului nu a fost deja stabilit.
Exemplu 1: Daca ai pariat peste 2.5 seturi si la scorul de 1:1 la seturi un jucator abandoneaza pariul va fi declarat castigator.
Exemplu 2: Daca ai pariat sub 2.5 seturi si la scorul de 6:0 5:0 un jucator abandoneaza pariul va fi anulat.

Scor corect seturi – pariurile sunt anulate, cu exceptia cazului in care rezultatele pariurilor au fost deja stabilite.
Exemplu 1: Daca ai pariat 2:0 la seturi pentru jucatorul 1 si la scorul de 1:1 la seturi un jucator abandoneaza vei pierde pariul.
Exemplu 2: Daca ai pariat 2:1 la seturi pentru jucatorul 1 si la scorul de 6:0 5:0 un jucator abandoneaza pariul va fi anulat.

Total game-uri / Duble greseli / Breakuri / Game-uri cu handicap / Handicap la asi – toate pariurile vor fi anulate daca un jucator abandoneaza, cu exceptia cazurilor in care nu exista nici o posibilitate ca desfasurarea partidei pana la final a respectivului set sau meci sa influenteze rezultatul pariului.
Exemplu 1: daca pariezi „peste 8.5 game-uri in primul set” la un meci si unul dintre jucatori abandoneaza la scorul de 3:3 pariul va fi considerat castigat (s-au jucat 6 game-uri si pana la final se mai jucau cel putin 3 game-uri, asa ca pariul era castigat).
Exemplu 2: daca pariezi „handicap 1 (-3.5 game-uri) la un meci si jucatorul pe care ai pariat conduce cu 6:0 4:3 pariul va fi considerat anulat (cota 1), asta deoarece jucatorul pe care ai pariat se putea teoretic sa piarda toate game-urile pana la final si astfel handicapul sa nu fie castigat.

La meciurile de tenis la care tie-break-ul in setul decisiv nu exista se va considera prelungirea acelui set ca un singur game.
Exemplu: daca un meci se va incheia cu scorul 6:4 2:6 10:8 (tie-break) se va considera ca jucatorul 1 a castigt 9 game-uri, in timp ce jucatorul 2 a castigat 10 game-uri.

Pariaza AICI la Betano pe meciuri de tenis – bonus 500 RON!

2. Reguli pariuri pe tenis la Fortuna

Mai jos gasesti regulile care se aplica la agentia de pariuri sportive Fortuna in cazul meciurilor de tenis intrerupte sau anulate:

In cazul in care un meci nu este finalizat pariurile pe castigatorul meciului vor fi anulate.

La pariurile pe set primim cota 1 daca nu unul dintre jucatori abandoneaza.

La pariurile de tipul total game-uri in set, respectiv in meci, se acorda cota 1 daca setul / meciul n-a fost finalizat.

Daca se modifica locatia, ora, ziua, suprafata de joc sau tipul terenului (indoor / outdoor) pariurile raman valide.

Pariaza AICI la Fortuna pe meciuri de tenis cu bonus 500 RON

3. Reguli pariuri pe tenis la NetBet

Pariurile pe meciurile de tenis sunt validate la NetBet dupa urmatoarele reguli:

Un pariu pe castigatorul meciului primeste cota 1 daca meciul n-a fost finalizat.

Handicap asiatic & peste / sub meci – daca meciul n-a fost finalizat pariurile vor primi cota 1.

Pariurile pe set (castigator, handicap sau peste/sub) vor primi cota 1 daca setul respectiv n-a fost finalizat.

Scor corect seturi – daca meciul n-a fost incheiat pariurile vor primi cota 1

Scor corect set 1 – daca primul set n-a fost incheiat pariurile vor primi cota 1.

Total game-uri per jucator – daca un meci nu este incheiat pariurile vor primi cota 1.

Tie-break in meci – in cazul in care la momentul intreruperii partidei s-a disputat un tie-break pariul va fi validat corespunzator; in caz contrar va primi cota 1.

Primul jucator care castiga 3 game-uri – toate pariurile plasate dupa tragerea la sorti vor fi considerate nule.

Primul break – daca in meci nu are loc niciun break pariul va primi cota 1.

Pariaza AICI la Netbet pe meciuri de tenis – primul pariu e fara risc pana la 500 RON!

4. Reguli pariuri pe tenis la Winmasters

La agentia de pariuri online Winmasters sunt valabile regulile prezentate mai sus la NetBet.

5. Reguli pariuri pe tenis la Betfair 

Iata cum sunt stabilite rezultatele pe tenis la Betfair pariuri:

La pariurile pe castigator jucatorul / perechea care avanseaza in runda urmatoare este considerat castigator daca s-a jucat cel putin un set.

Toate celelalte pariuri, excluzandu-le pe cele pe rezultatul final (castigator), vor fi anulate daca un jucator abandoneaza.

6. Reguli pariuri pe tenis la Unibet 

In cazul in care plasezi pariuri la agentia Unibet pe meciurile de tenis trebuie sa cunosti urmatoarele reguli de validare:

La pariul pe victorie „Meci (12)” jucatorul care avanseaza in runda urmatoare sau castigatorul turneului va fi considerat castigator al pariului, indiferent de retrageri, descalificari etc. Pentru a fi decis astfel este necesar sa se termine cel putin un set din meci.
Exemplu 1: daca pariezi pe victoria lui Halep in meciul cu Kerber si Halep abandoneaza inainte de finalul setului 1 vei primi cota 1.
Exemplu 2: daca pariezi pe victoria lui Halep in meciul cu Kerber si Halep abandoneaza dupa ce a fost jucat un set intreg vei pierde pariul.

Pariurile de tip „peste/sub” si „handicap” la meciurile neterminate al caror rezultat este deja stabilit inainte de intrerupere sau in cazul in care continuare partidei nu ar putea produce un rezultat diferit vor fi validate la Unibet pe baza rezultatului obtinut pana la intrerupere. Pentru calcularea acestor rezultate va fi adaugat numarul minim de aparitii car ar trebui necesare pentru a aduce oferta la finalizarea normala.
Exemplu 1: daca pariezi „peste 18.5 game-uri” la un meci si unul dintre jucatori abandoneaza la scorul de 6:4 4:4 pariul va fi considerat castigat (s-au jucat 18 game-uri si pana la final se mai jucau cel putin 2 game-uri, asa ca pariul era castigat.
Exemplu 2: daca pariezi „handicap 1 (-3.5 game-uri) la un meci si jucatorul pe care ai pariat conduce cu 6:0 4:3 pariul va fi considerat anulat (cota 1), asta deoarece jucatorul pe care ai pariat se putea teoretic sa piarda toate game-urile pana la final si astfel handicapul sa nu fie castigat.

La ponturi pariuri tenis de tipul „scor exact”, „impar/par” si acele pariuri care se refera la castigatorul unei anumite perioade din meci (exemplu: Care jucator va castiga primul set? sau Castigator set 2 -game 6″ vor necesita terminarea respectivei parti a meciului pentru a fi validate.
Exemplu 1
: daca pariezi pe faptul ca Halep va castiga primul set al meciului cu Kerber si dupa ce castiga primul set Halep abandoneaza pariul va fi castigat.
Exemplu 2: daca pariezi pe faptul ca Halep va castiga game-ul 4 din setul 2 al meciului cu Kerber si inainte de terminarea acestui game unul dintre jucatori abandoneaza vei primi cota 1.

Toate tipurile de pariuri care nu sunt specificate mai sus necesita terminarea a cel putin un set pentru ca pariul sa fie validat, cu exceptia ofertelor al carui rezultat este determinat inainte de intreruperea jocului si orice continuare a jocului nu poate produce un rezultat diferit.

Exemplu 1: daca pariezi Halep peste 3.5 asi si la momentul intreruperii partidei Halep are 4 sau mai multi asi pariul va fi castigator.
Exemplu 2: daca pariezi Halep peste 2.5 duble greseli si meciul se incheie inainte ca Halep sa ajunga la 3 duble greseli pariul va fi anulat.

Pariaza AICI la Unibet pe meciuri de tenis – ai bonus pana la 500 RON!

7. Reguli pariuri pe tenis la 888sport

In cazul agentiei de pariuri 888sport sunt valabile regulile scrise anterior pentru Unibet.

8. Reguli pariuri pe tenis la Superbet

Dacă plasezi pariuri pe tenis la Superbet, atunci trebuie să știi următoarele reguli de validare:

În cazul în care un jucător declară forfait înainte de începerea meciului sau organizatorii declară turneul încheiat din orice motiv, se acordă COTĂ 1.

În cazul unei retrageri sau descalificări a unui jucător toate pariurile nedecise se vor considera NULE, cu excepția situațiilor în care desfășurarea până la final a evenimentului nu poate influența în niciun fel rezultatul pariului.

În cazul unor amânări (ploaie, întuneric etc.) toate pariurile vor rămâne nedecise până la continuarea meciului.

În cazul în care se acordă punct(e) de penalizare de către arbitru, toate pariurile rămân valabile.

În cazul în care un meci se finalizează înainte ca anumite puncte/game-uri să se termine, toate pariurile pe punctele/game-urile afectate se vor considera NULE.

Dacă un meci este decis de un Match tie-break atunci se va considera a fi setul 3.

Toate tie-break-urile sau Match tie-break-urile se consideră ca și 1 game.

În cazul în care se schimbă suprafața de joc în timpul sau înaintea desfășurării evenimentului/turneului, nu se acordă COTĂ 1.

Pentru meciurile de tenis la dublu, care se joacă 2/3 seturi, cel de-al treilea set cunoscut sub denumirea de maxi tie break se ia în considerare la omologarea pariurilor ca şi un set normal.

9. Reguli pariuri pe tenis la Publicwin

În cazul în care un jucator abandoneaza meciul, toate pariurile pe castigatorul partidei vor primi cota 1.00, cu exceptia pariurilor pe numarul de game-uri intr-un meci si numarul de game-uri ale fiecarui jucator in meci.

In cazul in care evenimentul este intrerupt si nu a fost jucat pana la final, neajungandu-se la numarul total de
game-uri intr-un meci sau numarul de game-uri ale unui jucator in meci sau set, pariurile sunt valabile in cazul in care
suma totala a game-urilor realizate pana la intrerupere este mai mare decat cea declarata initial.

Exemplu: Ai pariat pe Halep cu Sharapova minim 18.5 game-uri in meci. Dacă vreuna abandoneaza la scorul de 7-6 in primul set, pariul este deja castigat pentru ca s-ar fi jucat minim 19 game-uri in total daca nu abandona.

Acelasi regim este aplicabil si pentru toate pariurile care sunt realizate pana in momentul intreruperii (de exemplu,
Rezultatul 6:0 sau 0:6 in meci, numarul seturilor, tie-break in meci, etc).

Pentru pariurile referitoare la primul set, in cazul in care meciul este intrerupt in timpul primului set, pariurile se
incadreaza la cota de 1.00, iar in cazul in care pana la intrerupere setul a fost jucat pana la capat, toate pariurile din
primul set sunt valabile. Acelasi regim este aplicabil si si pentru al doilea set.

Daca evenimentul este contramandat înainte de începere din cauza abandonului unuia dintre jucatori, se
calculeaza la cota 1.00.

 Daca evenimentul este întrerupt din diferite motive de catre organizatori şi nu depaşeşte sfârşitul oficial al
turneului (nu se aplica regula celor 48 ore) se vor lua în considerare cotele jucate, în caz contrar se calculeaza cota 1.00.

10. Reguli pariuri pe tenis la MaxBet

În cazul retragerii, descalificării sau modificării jocului, toate pariurile care nu pot fi omologate prin scorul curent vor fi anulate.

Pariuri pe Seturi: În cazul în care un meci de tenis nu este finalizat din cauza unei retrageri sau a unei descalificări, toate pariurile nestabilite vor fi considerate nule.

Exemplu: Meciul Federer – Wawrinka; Federer s-a retras la 6-7 4-4
1. Câștig dacă am plasat un pariu pe primul set: câștigător Wawrinka;
2. Îmi iau miza înapoi dacă aș fi plasat pariuri pe cel de-al doilea set: câștigător Federer;
3. Îmi iau miza înapoi dacă aș fi plasat pariuri pe Câștigătorul meciului: Federer;
4. Îmi iau miza înapoi dacă aș fi plasat pariuri pe Câștigătorul meciului: Wawrinka;

Întârziere sau suspendare: Dacă un meci de tenis este finalizat, toate pariurile rămân în scris. O întârziere la începutul unui meci nu va afecta staționarea pariurilor și nici o suspendare, atât timp cât jocul este reluat și meciul finalizat;

În cazul în care un meci nu ajunge la numărul specificat de seturi, iar meciul este scurtat de către oficialii turneului, liderul hotărât să fie oficial de către oficialii turneului va fi câștigătorul;

Jocuri sub, eveniment complet: În cazul retragerii, descalificării sau schimbării partidei de la jumătatea suprafeței, pariurile vor fi nule, cu excepția cazului în care nu există niciun fel de modalitate imaginabilă în care setul și / sau meciul să poată fi jucat până la încheierea sa naturală, fără a determina necondiționat rezultatul pieței respective.

Exemplu: scorul pentru primul set este 6-4, scorul al doilea set este 3-1 și are loc retragerea, jocul sub 16,5 sau mai puțin din meci va fi stabilit ca câștigători / învinși, deoarece orice concluzie firească a meciului ar avea cel puțin 17 jocuri. Pariurile peste / sub 17,5 sau mai multe vor fi nule.

Game over under, x set: stand set finalizat, set retras ar putea fi jucat la concluzia sa naturală și soluționat ca în exemplul:

Exemplu: Un set este abandonat la 4-4
1. Câștig dacă aș paria pe Over 9.5 (din moment ce orice concluzie firească a setului ar avea cel puțin 10 jocuri);
2. Am pierdut pariul dacă aș pune un pariu pe Under 9.5 (din moment ce orice concluzie firească a setului ar avea cel puțin 10 jocuri);
3. Îmi primesc miza înapoi dacă pun un pariu pe O / U 10.5 (este nedecis, setul ar fi putut încheia 6-4).

Tie break: În cazul în care meciul începe, dar nu este finalizat, toate pariurile sunt nule, cu excepția cazului în care s-a produs deja o pauză.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

2 COMENTARII

  1. Buna seara!Am o intrebare din tenis.Am pariat pa Serena ca o sa castige turneul de la Toronto la Fortuna si a abandonat in finala am pierdut sau trebuia sa-mi restituie banii?Si am mai pariat pe meci andreescu-serena cu andreescu era pariu catigator sau cota 1 la stanleybet?Mentionez ca meciul s-a oprit la scorul de 3-1 in primul set cand a abandonat Serena.

    • Salut. Legat de pariul de la Fortuna el este pierdut. Primeai cota 1 doar daca Serena nu participa deloc la turneu.
      Cat despre pariul de la Stanleybet, sincer sa fiu nu stiu regulile agentiei. Daca ofera cota 1 pentru pariu pe victorie indiferent cand se retrage un jucator atunci trebuia sa primesti cota 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here