Se poate trăi din pariuri?

0

Ce ar putea fi mai frumos decât să te trezești de dimineață la orice oră dorești, să știi că nu trebuie să te grăbești să ajungi la job și, mai mult, să nu fii nevoit să stai la dispoziția cuiva și să fii practic propriul tău șef?

TOP BONUSURI PARIURI FĂRĂ DEPUNERE

netbet logo

BONUS 100 RON

FĂRĂ DEPUNERE

superbet rosu

BONUS 50 RON 
FĂRĂ DEPUNERE

maxbet logo

BONUS 50 RON
FĂRĂ DEPUNERE

Se poate trai din pariuri

Cum industria caselor de pariuri sportive a luat o amploare foarte mare în țara noastră nu puțini sunt cei care se întreabă dacă se poate trăi din ele.

La prima vedere aș putea spune că este posibil acest lucru dar nu va fi deloc ușor, ba din contră. Practic pariurile ar trebui să devină pentru tine ca o afacere. Așa cum o persoană își investește banii într-un magazin și acela poate să-i aducă profit, așa și un parior poate să-și investească banii în pariuri care să-i aducă profit. Există, însă, în ambele cazuri și un risc asumat: de a pierde banii investiți!

Pentru a trăi din pariuri ai nevoie, în primul rând, de o stabilitate financiară. Pe lângă suma de bani pe care ești dispus s-o investești în ponturi pariuri ar trebui să ai puși deoparte niște bani, o sumă considerabilă, pentru „zile negre”. Aceasta este o condiție obligatorie pentru a fi lipsit de presiune, care presiune ar fi foarte mare dacă ai știi că de următorul tău pariu depinde ce vei mânca în ziua, săptămâna sau luna următoare.

Asigură-te că ai puși deoparte bani pentru nevoile curente din următoarele (măcar) 4-5 luni. Este simplu să faci un calcul, ca să vezi cam de cât ai avea nevoie în aceste luni. Dacă până acum te-ai descurcat cu un salariu de 2.000 RON pe lună, înseamnă că dacă ai avea 10.000 RON puși deoparte ai putea încerca să trăiești în continuare doar din pariuri.

Bineînțeles, pe lângă acea sumă de bani pusă deoparte mai ai nevoie și de banii pentru pariuri. Aici nu vorbim de mize de 10-20 RON jucate pe bilete cu multe pronosticuri.

Nu!

Ai nevoie de o bancă destul de consistentă pentru a putea plasa doar pariuri single sau cel mult bilete formate din 2-3 pronosticuri. Personal cred că se poate trăi din pariuri dacă pe lângă cele 2.000 de euro puse deoparte mai ai și un buget de start cam tot pe acolo. Deci cu 4.000 de euro bani de start cred că se poate încerca ceva.

Mai departe, însă, este nevoie de mai mult decât atât!

Trebuie să ai cele 4 calități necesare pentru ca un parior să aibă succes. Vrei să trăiești din pariuri? Atunci consideră pariurile ca pe propriul job sau ca pe propria afacere. Este nevoie să consumi câteva ore bune în fiecare zi pentru a alege cele mai bune pronosticuri. Nu trebuie să plasezi pariurile doar de dragul de a juca, ci este nevoie să joci doar atunci când vezi ceva cu adevărat bun de jucat. Poate 2-3 zile la rând nu vezi nimic foarte bun de jucat, atunci nu joci!

Începe să pariezi online ACUM cu un super bonus!

Ai nevoie și de un money management foarte bun pentru a nu risca să ajungi cu banca pe 0 după câteva zile / săptămâni de la start. Tot legat de money management ar mai trebui stabilit și un target lunar, care odată îndeplinit să se ia o pauză până la începutul lunii următoare. Pe de altă parte ar trebui stabilită și o sumă de bani care odată pierdută într-o lună să nu mai pariezi până luna viitoare.

Target-ul lunar este bun, pentru că dacă-ți stabilești de exemplu să faci profit 600 de euro pe lună (o sumă de bani din care se poate trăi decent, sumă care în timp poate crește dacă și banca ajunge la valori mai mari) în momentul în care ai făcut acel profit să nu mai joci în continuare, deoarece ai risca să pierzi.

De partea cealaltă, limita maximă pe care ți-o stabilești pentru a o pierde într-o lună este bună deoarece astfel nu riști să ajungi cu banca pe 0 sau, mai rău, nu riști să intri-n economiile puse deoparte. Ai ajuns într-o lună pe minus 500 de euro (să zicem că începi cu 2.000 euro) nu este o mare problemă. Ai 1.500 de euro pentru a reîncepe după câteva zile de pauza și, în plus, ai și bugetul extra-pariuri despre care scriam mai sus. Astfel nu riști să rămâi în criză de bani.

Dacă începi cu o sumă de bani mai mare (2.000-3.000 de euro nu este, totuși, o sumă foarte mare) și ai puși deoparte bani suficienți pentru traiul de zi cu zi pentru următoarea perioadă îți poți da cu adevărat seama dacă poți trăi în continuare din pariuri după circa 4-5 luni.

Să ai după o astfel de perioadă măcar aceeași sumă de bani pusă deoparte (dacă se poate să mai adaugi ceva cu atât mai bine) și să ai în banca disponibilă pentru pariuri măcar aceeași sumă ca la început înseamnă că în acele luni ai trăit doar din pariuri. Dacă minusul este mic mai poți încerca să continui câteva luni, dar dacă minusul este considerabil ar trebui să iei în calcul că nu poți trăi din pariuri.

N-ar fi o surpriză dacă n-ai reuși acest lucru, deoarece la nivel global undeva la 5-7% dintre pariori trăiesc efectiv din pariuri, altfel casele de pariuri n-ar mai fi în număr atât de mare. Aici mă refer la cei care pariază efectiv, nu la cei care dețin agenții de pariuri sau colaborează cu ele. Am făcut această paranteză deoarece am auzit mai multe persoane care spun că ele trăiesc din pariuri, deși ca pariori sunt mediocri, trăind cu adevărat din afilieri sau din faptul că dețin agenții de pariuri stradale.

Dacă știi că nu ești un parior bun spre foarte bun ideal ar fi să consideri pariurile ca o sursă suplimentară de venit. Ai un job stabil și un salariu care știi că intră-n fiecare lună și o parte din acel salariu (maxim 10% în opinia mea) o poți distribui către pariurile sportive. În momentul în care ajungi cu soldul contului la o sumă mai consistentă poți retrage câștigul pentru a merge în concediu, pentru a-ți lua un anumit lucru în casă etc, adică pentru un lucru în care în mod normal din salariu n-ai fi investit.

Pariază online legal AICI, la casa de pariuri recomandată de biletu-zilei.com!

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
64 din 97 66% +1383.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here