Sfaturi care te vor ajuta să fii cu un pas înaintea caselor de pariuri

0

Unii câștigă sume importante la pariuri și prind anumite surprize pe care pariorii de rând nu le văd prin jungla cotelor de la casele de pariuri online.

sfaturi care te vor ajuta sa fii cu un pas inaintea caselor de pariuri 1

Dacă ai o echipă locală care activează-n Liga 1 sau în Liga 2 poți să afli multe informații despre anumiți jucători, despre viața lor de noapte, despre certurile din interiorul clubului și multe altele. Aici nu mă refer la blaturi, ci la anumite informații cum ar fi că atacantul cu cele mai multe goluri în acest sezon s-a certat rău cu nevasta sau a stat în club până la 6 dimineața. Aceste informații nu le au agențiile de pariuri, dar tu le poți afla. Acesta este primul pas ca să fii înaintea caselor de pariuri atunci când faci biletul zilei.

Citește des site-urile cluburilor de fotbal sau site-urile suporterilor acestor echipe din România ca să afli știri în premieră.

Știu o întâmplare adevărată din Liga 1!

Cu 2 zile înainte de un meci din ultimele etape conducerea unei echipe de tradiție a anunțat că va veni cu prima echipă într-o deplasare grea. Dar cu o zi înainte de partidă suporterii au observat 2 jucători de bază care erau la munte. Acest lucru le-a dat de gândit că se va juca cu echipa secundă. Și așa s-a întâmplat, iar suporterii au scris pe site-ul dedicat lor despre această întâmplare ciudată. Mai mult, unii au pariat contra echipei lor înainte ca anumite case de pariuri să schimbe cotele.

Încă un sfat bun ar fi să vezi statistica arbitrului central din ultimele meciuri și dacă are obiceiul să arate des cartonașe galbene. În cazul în care acesta arbitrează un meci încins ai o șansă să câștigi jucând la pariuri pe cartonașe. Există site-uri care se ocupă de o asemenea statistică, cum ar fi soccerbase.com care are numărul de meciuri arbitrate și numărul de cartonașe galbene și roșii arătate în acest sezon de fiecare arbitru din mai multe campionate.

Informația este putere în orice domeniu: militar, economic, spionaj industrial, bursă, dar și când vrei să joci ponturi pariuri. Află știri care nu sunt pentru urechile tuturor și caută cele mai bune cote, ca să pariezi inteligent și să fii cu un pas înaintea tuturor, inclusiv a caselor de pariuri.

Pariază online AICI la casa de pariuri numărul 1 din România!

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 CR7
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
3 din 475%+121.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
2 din 367%+3.00Vezi Ponturi
3 Red
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
0 din 10%-100.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here