Sistem pariuri pentru cei care pariază sume mici și vor câștiguri mari!

2

În ultimul timp am urmărit cu interes grupurile de pariori de pe Facebook, unul dintre cele mai importante fiind acesta, și am observat că majoritatea sunt interesați de mize mici și câștiguri mari. Greu așa, dar cum nimic nu este imposibil de ce să nu-ncercăm?

Sistem pariuri pentru cei care pariaza sume mici

M-am gândit ca-n 2020 să (re)încerc ceva și să împărtășesc și cu voi experimentul. Vedem dacă pe termen lung va avea succes sau nu. N-o pot numi strategie la pariuri pentru că nu există un mecanism prin care să controlăm valoarea băncii, așa că mai degrabă-l denumesc experiment.

Pariază online oriunde te-ai afla la ACEASTĂ casă de pariuri!

1. Ce presupune experimentul?

Jucarea in sistem a unor pronosticuri de tipul 1 pauză – x final sau 2 pauză – x final.

2. Ce sistem merge folosit?

Eu m-am gândit că cel mai ok ar fi un sistem 4 din 15. La 3 din 15 câștigul per combinație minimă ar fi mult prea mic, iar de la 5 în sus este greu să prinzi o treime din meciuri de pe bilet 1/x sau 2/x. Acum fiecare și-l poate ajusta și-n loc de 4 din 15, cum încerc eu, poate juca 4 din 14 sau 5 din 16 etc.

Am mai încercat acest sistem în urmă cu câțiva ani, când n-aveam aceeași experiență în pariuri sportive online și pot spune că rezultatele au fost acceptabile.

3. De ce 1 pauză – x final / 2 pauză – x final și nu alt tip de pariu?

După cum spuneam și la-nceput, m-am gândit la un sistem adresat în special celor care joacă mize minime, așa că un astfel de sistem cu cote de 13-17, în general, este destul de ok. Dac-aș juca cote sub 10 ar trebui să mărim numărul de ponturi pariuri cerute, iar dac-ar fi să risc pe 1 pauză – 2 final și 2 pauză – 1 final șansele de a prinde, chiar și 3, astfel de pronosticuri sunt mai mici.

4. Când merge jucat sistemul?

În special în weekend (sau se poate face chiar și marți un bilet marți-vineri, dar doar când avem săptămâni cu etape intermediare, cupe etc) și aici fiecare-și poate alege modalitatea de a combina meciurile. Putem face un bilet sau mai multe pentru tot weekend-ul, putem face un bilet de sâmbătă și unul de duminică sau mai multe bilete de sâmbătă și mai multe de duminică. Personal o să joc 2-3 astfel de bilete în fiecare weekend.

5. Cum alegem meciurile?

La cote pariuri de 13-17 vorbim în mod clar de mult noroc, foarte mult noroc, dar trebuie să avem ș-un oarecare algoritm de alegere a meciurilor, deoarece dacă le luăm haotic șansele de a prinde vreodată măcar o combinație sunt minime. Personal aleg să merg după anumite aspecte, dar și aici este totul variabil, fiecare poate alege meciurile după cum dorește.

Eu o să aleg, în special, fie meciuri echilibrate-n care este posibil să avem un x final, iar la pauză aleg una dintre echipe, care de obicei se descurcă mai bine-n primele reprize, sau aleg să merg pe faptul că o echipă favorită (bine, nu mă refer la cele foarte mari favorite, precum Barcelona, Manchester City) va fi condusă la pauză și va egala după aceea.

Un ultim criteriu de care mai țin cont este perioada în care pică meciul pentru o echipă; în sensul că dac-o echipă are meci important la mijlocul săptămânii următoare în cupele europene s-ar putea să forțeze până-n pauză și după aceea să joace la trecerea timpului și astfel ar putea să apară riscul egalării.

6. Cum câștigăm?

Ai în imaginea de mai jos un câștig minim la o miză de 1.9 RON (2 RON – taxe) și o cotă medie a cotelor câștigătoare de 14. După cum se poate vedea, dacă prindem o dată 4 pronosticuri fotbal corecte câștigăm peste 50 RON. Asta-nseamnă că din 25 de încercări trebuie să prindem măcar o dată o combinație de 4 pentru a nu fi în pierdere. 25 de încercări (bilete) înseamnă cam 2 luni.

Ar trebui ca măcar o dată-n această perioadă să prindem o combinație minimă. Dacă prindem 2 deja suntem pe profit, iar dacă-n loc de 4 avem 5 pronosticuri corecte pe un bilet, câștigul ar fi de circa 250 RON și asta-nseamnă că apoi jucăm mult timp din banii câștigați.

Mai departe deja depindem foarte mult de noroc, dar nu se știe cum o dată din 15 pronosticuri prindem 6 și avem câștig de circa 800 RON, în timp ce la 7 câștigul ar fi de peste 1.800 RON, asta jucând doar 2 RON pe bilet.

calculator sistem

7. Concluzii

Ce pot spune în final este că sunt conștient că astfel se poate câștiga greu, dar pentru cineva care oricum pariază bilete de 2 RON cred că un astfel de bilet devine mai interesant numai și prin prisma faptului că-l ține în suspans în mare parte din weekend.

De câte ori n-ai pierdut un bilet jucat cu 2 RON pe o echipă mare favorită?

Așa măcar știi că joci 2-3 bilete de sâmbătă dimineața sau de vineri seara și stai în suspans mai mult timp, pentru că poți pierde primele 8 meciuri și tot mai rămâi cu șanse. În plus, cum ar fi ca sâmbătă să prinzi 3 pronosticuri pe bilet și duminică să mai ai alte 6-7 meciuri în desfășurare. Apare suspansul, care până la urmă cred că-i atrage pe marea majoritate a pariorilor care joacă sume infime pe bilete.

Celor care joacă 2-3 RON pe bilet, dar și celor care joacă sume mai mari le recomand această casă de pariuri online deoarece oferă un super bonus de până la 500 RON la efectuarea primului depozit! 

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+837.00Vezi Ponturi

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here