Sopcast – informații utile dacă vrei să vezi meciuri live

Scris de Laur198523/01/2024

Sopcast este un program de văzut TV online pe laptop sau pe Android. Instalarea acestui program este foarte ușor de realizat și totodată interfața sa este la fel de simplă. În acest articol îți voi spune tot ce trebuie să știi despre Sopcast pentru a vizualiza meciuri live.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo elite slots


1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

sopcast meciuri live

Ce este Sopcast?

Sopcast este un software care poate fi instalat pe calculator / telefon pentru a putea urmări posturi TV live. Programul este foarte util pentru cei care joacă la casele de pariuri online.

Sopcast este un program gratuit și totodată există și un plugin pentru browser-ul Internet Explorer, astfel încât să poți urmări meciuri live pe net din browser.

sopcast

SopCast download gratis și instalare

Unul dintre motivele pentru care Sopcast online este un program atât de popular este întocmai faptul că este foarte ușor de descărcat și de instalat.

Tot ce trebuie să faci este să intri pe https://sopcast.en.softonic.com/. Din acea pagină vei putea descărca SopCast pentru dispozitivul pe care îl folosești.

Ai la dispoziție următoarele variante:

  • SopCast pentru Windows;
  • SopCast pentru Android;
  • SopCast pentru Mac.

Descarci aplicația de care ai nevoie și apoi va urma partea de instalare.

Instalarea este simplu de făcut. Practic ai doar câțiva pași în care tot ce trebuie să faci este să apeși „Next”. Durează doar câteva secunde iar apoi vei avea SopCast TV online instalat pe dispozitivul tău.

Cum se folosește SopCast pentru a urmări meciuri live pe net gratis

Odată instalată aplicația poți alege să te înregistrezi sau să te autentifici ca anonim. Îți recomand să optezi pentru a doua variantă, deoarece este mult mai simplu.

Aplicația este disponibilă și în limba română, așa că sigur nu vei întâmpina probleme.

În meniul de sus ai o secțiune numită „Live Canale”, pe care trebuie să o accesezi. Aici nu ți se vor afișa însă foarte multe rezultate, iar majoritatea vor fi canale străine.

Totuși, ai posibilitatea de a introduce adresa streamului pe care vrei să-l urmărești, astfel încât să poți vedea meciuri live cu SopCast fără probleme.

Abia acum apar provocările.

programe tv live sopcast

Va trebui să intri pe Google să cauți SopCast adrese folosind chiar aceste cuvinte cheie. Nu îți va fi ușor să găsești o adresă funcțională, însă dacă vei insista cu siguranță vei reuși într-un final să găsești adresa SopCast pentru DigiSport, Telekom Sport, Eurosport, Pro X sau pentru alte canale sportive.

Cum găsești mai ușor meciuri live cu SopCast

Așa cum spuneam, găsirea unor adrese pentru SopCast poate fi o adevărată provocare. Iar la un moment dat după ce vei încerca mai multe link-uri nefuncționale este foarte probabil să-ți dorești să renunți.

Nu trebuie însă să lași totul baltă, deoarece poate fi mult mai simplu. Dacă vei căuta site-uri care oferă programe TV live, atunci vei găsi pe acestea funcția de a vizualiza programul în SopCast. Astfel, dacă nu vrei să vezi canale TV fără SopCast în browser, ci preferi să le vezi în aplicație, tot ce trebuie să faci este să te folosești de funcția „vezi în SopCast”.

În cazul în care preferi să urmărești în browser meciuri live, atunci va trebui să instalezi extensia pentru Internet Explorer. Atunci când vei da click pe canal TV îți va apărea o fereastră care îți va cere să instalezi extensia, așa că nu trebuie decât să urmezi pașii.

Astfel poți vedea meciuri online pe net din cele mai importante campionate din lume, ba chiar și din Champions League sau Europa League. Cu doar câteva clickuri vei avea TV live gratis pe calculator sau chiar pe telefon. Nimic mai simplu!

S-ar putea  te intereseze și: