Sopcast – informații utile dacă vrei să vezi meciuri live

0

Sopcast este un program de văzut TV online pe laptop sau pe Android. Instalarea acestui program este foarte ușor de realizat și totodată interfața sa este la fel de simplă. În acest articol îți voi spune tot ce trebuie să știi despre Sopcast pentru a vizualiza meciuri live.

Dacă vrei să vezi meciuri live pe net și să pariezi în aceeași pagină dă click AICI!

sopcast

1 Ce este Sopcast?

Sopcast este un software care poate fi instalat pe calculator pentru a putea urmări posturi TV live. Programul este foarte util pentru cei care joacă la top case de pariuri online.

bonus superbet pariuri casino fara depunere

Sopcast este un program gratuit și totodată există și un plugin pentru browser-ul Internet Explorer, astfel încât să poți urmări meciuri live pe net din browser.

sopcast

2 SopCast download gratis și instalare

Unul dintre motivele pentru care Sopcast online este un program atât de popular este întocmai faptul că este foarte ușor de descărcat și de instalat.

Tot ce trebuie să faci este să intri pe http://sopcast.com/download/. Din acea pagină vei putea descărca SopCast pentru dispozitivul pe care îl folosești.

sopcast download

Ai la dispoziție următoarele variante:

  • SopCast pentru Windows;
  • SopCast pentru Android;
  • SopCast pentru Linux;
  • SopCast pentru Mac.

Descarci aplicația de care ai nevoie și apoi va urma partea de instalare.

Instalarea este simplu de făcut. Practic ai doar câțiva pași în care tot ce trebuie să faci este să apeși „Next”. Durează doar câteva secunde iar apoi vei avea SopCast TV online instalat pe dispozitivul tău.

3 Cum se folosește SopCast pentru a urmări meciuri live pe net gratis

Odată instalată aplicația poți alege să te înregistrezi sau să te autentifici ca anonim. Îți recomand să optezi pe a doua variantă, deoarece este mult mai simplu.

Aplicația este disponibilă și în limba română, așa că sigur nu vei întâmpina probleme.

În meniul de sus ai o secțiune numită „Live Canale”, pe care trebuie să o accesezi. Aici nu ți se vor afișa însă foarte multe rezultate, iar majoritatea vor fi canale străine.

Totuși, ai posibilitatea de a introduce adresa streamului pe care vrei să îl urmărești, astfel încât să poți vedea meciuri live cu SopCast fără probleme.

Abia acum apar provocările.

programe tv live sopcast

Va trebui să intri pe Google să cauți SopCast adrese folosind chiar aceste cuvinte cheie. Nu îți va fi ușor să găsești o adresă funcțională, însă dacă vei insista cu siguranță vei reuși într-un final să găsești adresa SopCast pentru DigiSport, Telekom Sport, Eurosport, Pro X sau pentru alte canale sportive.

4 Cum găsești mai ușor meciuri live cu SopCast

Așa cum spuneam, găsirea unor adrese pentru SopCast poate fi o adevărată provocare. Iar la un moment dat după ce vei încerca mai multe link-uri nefuncționale este foarte probabil să-ți dorești să renunți.

Nu trebuie însă să lași totul baltă, deoarece poate fi mult mai simplu. Dacă vei căuta site-uri care oferă programe TV live, atunci vei găsi pe acestea funcția de a vizualiza programul în SopCast. Astfel, dacă nu vrei să vezi canale TV fără SopCast în browser, ci preferi să le vezi în aplicație, tot ce trebuie să faci este să te folosești de funcția „vezi în SopCast”.

În cazul în care preferi să urmărești în browser meciuri live, atunci va trebui să instalezi extensia pentru Internet Explorer. Atunci când vei da click pe canal TV îți va apărea o fereastră care îți va cere să instalezi extensia, așa că nu trebuie decât să urmezi pașii.

Astfel poți vedea meciuri online pe net din cele mai importante campionate din lume, ba chiar și din Champions League sau Europa League. Cu doar câteva clickuri vei avea TV live gratis pe calculator sau chiar pe telefon. Nimic mai simplu!

Pariază online live AICI și primești un super bonus!

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here