Pariuri sigure – tot ce trebuie să știi despre sure bet (2021)

10

Într-o perioadă-n care Facebook-ul este împânzit de ponturi pariuri 100% o să-ți spun care este de fapt singura metodă 100% sigură de a câștiga la pariuri. Acele ponturi vândute pe rețelele de socializare sunt o mare țeapă, pentru că cine are un pont de orice cotă care ar fi 100% sigur ar paria mii, zeci de mii de euro pe el și n-ar sta după 50-100 RON culeși de la unul sau de la altul.

sure bet

Și totuși, chiar există o metodă 100% de a câștiga atunci când vine vorba de pariuri sportive și aceasta se numește arbitrage sau sure bet.

Ce presupune metoda?

Este extrem de simplu. Pariem la top case de pariuri pe toate rezultatele posibile ale unui eveniment, astfel încât orice s-ar întâmpla să facem profit.

Ca să te apuci de arbitrage trebui s-ai o bancă de start consistentă, dar și răbdare, multă răbdare, asta deoarece câștigurile vor fi constante dar nu foarte mari.

Există site-uri care au un script special inserat care prezintă toate meciurile pe care se poate face arbitrage în ziua respectivă. Tu trebuie să verifici, în primul rând, dacă agențiile la care poate fi făcut un anumit sure bet acceptă români, pentru a nu risca să plasezi un tip de pariu la o agenție și apoi la a doua să descoperi că n-o mai poți face.

Ideal ar fi să-ți ții banii în portofelul online Skrill (un fel de bancă virtuală, dar care este 100% de încredere și unde nu vei risca s-ai banii blocați). Este nevoie de un cont Skrill pentru că retragerile de la o casă de pariuri într-un astfel de cont durează, în general, 24 de ore. Dacă nu dispui de o bancă foarte consistentă, care să-ți permită să alimentezi cu mii de lei conturile la circa 7-8 case de pariuri atunci contul Skrill este vital.

Când te apuci de arbitrage trebuie să ții cont de modificarea rapidă a cotelor. O schimbare de cotă poate strica pariul sigur și astfel riști să pierzi bani. Atunci când alegi această modalitate de a paria pe un meci plasează imediat cele 2 sau 3 pariuri.

Alt lucru de care trebuie ținut cont este verificarea limitei de pariere avută de o casă înainte de a paria pronosticul contrar la altă casă. Asta-n special dacă vrei să faci arbitrage cu sume foarte mari.

Unele case de pariuri mai au obiceiul să limiteze pariorii care sunt “mirosiți” că fac arbitrage. Îți dai seama că un bookmaker se va prinde că joci un sure bet dacă pariezi la el o dată la câteva zile și doar pe anumite pronosticuri cu mize foarte mari. Nu vei fi limitat imediat, așa că se poate profita ceva timp. În plus, sunt case de pariuri care-și asumă pierderile și nu limitează deloc. Este drept că astfel de case nu sunt legale-n România.

Spuneam c-ai nevoie de răbdare deoarece aceste ponturi pariuri sigure nu “curg în valuri”. Spre exemplu într-o seară de duminică avem, la ora 19 (cea la care am scris inițial acest articol), încă 9 meciuri posibile pe care putem face arbitrage. După cum spuneam, există sure bets calculator pe anumite site-uri. Acestea calculează ce miză să joci dintr-un total ales de tine pentru a face profit indiferent de rezultat.

exemplu arbitrage

În exemplul meu am un meci de baseball pe care putem paria la Doxxbet și 1xBet (putem paria teoretic, deoarece practic dacă locuiești în România este ilegal să pariezi la acești operatori).

Conform cotelor oferite de cele 2 case dacă dorim să pariem 1.000 RON pe ele atunci ar trebui să plasăm pe over 557.60 RON la Doxxbet și pe under 442.40 RON la 1xBet. Indiferent de modul în care se va termina partida vom avea un profit de circa 70 RON. Dacă este bine sau nu rămâne la latitudinea fiecăruia.

Ca o părere personală cred că o persoană care are un buget pentru pariuri de minim 10.000 RON se poate apuca de arbitrage jucând exact așa, mize de 1.000 RON pe biletul zilei. Am zis c-ar trebui un astfel de buget pentru a putea împărți o mare parte din sumă între casele de pariuri online care oferă cele mai mari cote și pentru a rămâne și cu ceva-n Skrill, în caz că va trebui să joci la o agenție unde n-ai fonduri.

Pe termen lung, la o rată de profit medie de 3.5%, putem face treabă destul de bună. Adică la un total de 100 de pariuri ai face un profit aproximativ de 3.500 RON. La un total de 300 de pariuri practic ți-ai dubla banca. 300 de pariuri se vor plasa probabil într-o perioadă de aproape un an, dar ținând cont că suma este garantată (dacă nu faci vreuna dintre greșelile de mai sus) cred că merită încercat de cei care dispun de o bancă mare.

Descoperă AICI casa de pariuri online recomandată de biletu-zilei.com!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+837.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here