Strategia Easy Money la pariuri

0

Obiectivul principal al fiecărui parior este acela de a câștiga bani! Orice zi care se termină pe plus este o zi reușită, iar pentru a fi mereu pe plus există anumite strategii foarte practice pe care le poți juca.

Strategia Easy Money este poate cel mai bun exemplu în acest sens. Iar în acest articol mi-am propus să scriu despre acest sistem, unul foarte popular și totodată destul de sigur de a obține câștiguri la pariuri.

1. Strategia Easy Money – ce presupune?

Deși este o strategie relativ simplă ca principiu, nu toți pariorii cunosc modul de funcționare. Ei bine, sistemul Easy Money presupune parierea unei sume de bani pe o singură cotă cât mai sigură. Apoi, dacă biletul este câștigat - ceea ce ar trebui să se întâmple dat fiind faptul că se pariază pe un singur pronostic cu o cotă foarte mică – suma câștigată se joacă pentru un alt pariu, la fel de sigur.

De regulă, se plasează un anumit număr de pariuri până când se obține o anumită sumă. Este deci foarte important ca la un moment dat să știm să spunem stop deoarece, după cum bine știi, nimic nu este 100% sigur la pariuri.

Să spunem că ți-ai propus să plasezi 10 pariuri de tipul Easy Money și vrei să începi cu o miză de 50 RON. Iată cum poți paria și care sunt câștigurile pe care le poți obține aplicând strategia Easy Money:

 1. Primul pariul îl vei plasa pe o cotă de 1.10, iar dacă biletul este câștigat vei avea 55 RON câștig.
 2. Câștigul de 55 RON îl plasezi pe o cotă de 1.15 și astfel poți obține suma de 63.25 RON.
 3. Plasezi un nou pariu de 63.25 RON pe o cotă de 1.13 și obții 71.47 RON.
 4. Cel de-al patrulea pariu va fi pe o cotă de 1.18 iar astfel banca ta va crește la 84.33 RON.
 5. Pariul 5 îl plasezi pe o cotă de 1.10, iar câștigul urcă la 92.76 RON.
 6. Plasezi iar suma câștigată pe o cotă de 1.20 și dacă biletul este câștigat atunci vei avea 111.31 RON.
 7. Suma de 111.31 RON o pariezi pe o cotă de 1.08 și poți câștiga 120.21 RON.
 8. Pariezi din nou câștigul pe o cotă de 1.14 și vei obține 137.03 RON.
 9. Alegi o cotă de 1.12 iar astfel câștigurile urcă la 153.47 RON;
 10. Iar în final pariezi toată suma pe o cotă de 1.16 și vei putea obține 178.02 RON.

Obții așadar un profit de 128 RON plasând pariuri cu șanse de câștig foarte mari. Câștigurile vor fi și ele mai mari cu cât suma cu care începi strategia Easy Money este mai mare. De asemenea, poți alege să efectuezi mai mulți sau mai puțini pași. Totul ține de tine.

Important este să alegi doar pariuri cât mai sigure, adică cu cote cuprinse între 1.05 și 1.20 astfel încât și șansele de câștig să fie cât mai mari. Totodată trebuie să știi când să pui STOP, deoarece inspirația nu va ține la nesfârșit!

2. Merită să pariezi folosind sistemul Easy Money?

Dacă ești genul de parior cu foarte multă răbdare și totodată cu o bancă nu foarte generoasă, atunci strategia Easy Money ți se potrivește! Mai mult decât atât, cu puțină inspirație poți obține câștiguri consistente, într-un mod constant, ceea ce cu siguranță este visul fiecărui parior.

Este însă foarte important să nu alegi cotele la întâmplare. Doar pentru că sunt cote mici nu înseamnă că nu există probabilitatea de a pierde pariurile respective. Prin urmare, recomandarea mea este să alegi pariurile cu grijă, inspirație și de asemenea cu cât mai multă analiză.

De asemenea, te mai sfătuiesc ca atunci când ai deja un profit satisfăcător să te oprești și să reîncepi strategia, pentru a evita astfel să pierzi atunci când ți-e lumea mai dragă. Mulțumește-te cu câștiguri mai mici și mai dese, în loc să încerci să obții din prima câștiguri foarte mari urmând numeroși pași.

3. De ce să pariezi folosind strategia Easy Money?

Există multe motive. Iată câteva dintre ele:

 • șansele de a obține câștiguri satisfăcătoare sunt foarte mari;
 • riscurile sunt mult mai mici decât în cazul biletelor care conțin foarte multe evenimente;
 • Nu-ți va fi foarte dificil să găsești ponturi bune;
 • Poți efectua mai mulți pași într-o singură zi având la dispoziție chiar și evenimentele în desfășurare;
 • Norocul nu cântărește la fel de mult precum în cazul biletelor a căror cotă finală este foarte mare.

Dar putem vorbi și despre riscuri și dezavantaje ale strategiei Easy Money. Mai exact, dezavantajul principal al acestui tip de pariu este că poți pierde totul la ultimul pas. Acesta este și motivul pentru care îți recomand să pui stop atunci când câștigurile sunt mari.

De asemenea, vei avea nevoie de foarte multă răbdare și de stăpânire de sine pentru a putea duce la capăt sistemul Easy Money.

4. Cum să câștigi pariuri cu ajutorul strategiei Easy Money

Așa cum scriam și în introducere, fiecare dintre noi pariază ca să câștige. Este practic motivul principal pentru care jucăm la case pariuri online. Iar cei mai mulți care optează pentru folosirea strategiei Easy Money își doresc să exploateze această schemă cât mai mult pentru a câștiga cat mai mulți bani, desigur.

Cu toate acestea, nu este mereu ușor să câștigi cu strategia Easy Money. În acest sens ți-am pregătit câteva sfaturi cu ajutorul cărora vei putea obține câștiguri frecvent.

Un prim sfat pe care ți-l pot oferi este să pariezi doar pe sporturile pe care le cunoști cel mai bine. Dacă ești iubitor al fotbalului, atunci ar trebui să joci doar pronosticuri fotbal. De asemenea, îți recomand să pariezi pe campionatele și echipele pe care le urmărești cel mai frecvent. Cu cât cunoști mai bine echipele pe care pariezi, cu atât șansele de a găsi o cotă bună și totodată câștigurile vor fi mai mari.

Înainte de a alege un pariu pe care să-l incluzi în strategia ta de bani câștigați ușor ar trebui să analizezi rezultatele din ultimele etape, forma dar și statisticile, astfel încât să eviți pe cât mai mult posibil o surpriză.

4. 1 Strategia Easy Money la pariuri live – este o idee bună?

Sunt și pariori care folosesc acest sistem la pariuri live, dat fiind faptul că rezultatul se află mai repede. În acest caz cunoștințele tale în legătură cu evenimentul pe care pariezi ar trebui să fie cât mai bogate, deoarece șansele de a apărea surprize la un eveniment live sunt pe măsură.

Totuși, ai șanse să obții cote mai bune la pariurile live, așa că balanța dintre avantaje și dezavantaje este echilibrată.

5. Ce pariuri să includ în strategie?

Este o întrebare pe care o auzim deseori de la pariori. Trebuie să analizezi cât mai în detaliu meciurile pe care pariezi pentru a alege un pariu cu șanse cât mai mari.

De regulă, pariurile din cadrul strategiei se joacă pe goluri. Sunt incluse aici pariurile pe peste 0.5 goluri în meciurile disputate de două echipe care marchează în mod constant. De asemenea, un alt mod de a obține o cotă bună cu șanse reale de câștig este reprezentat de pariurile pe sub 5.5 / 6.5 goluri.

Știm prea bine că puține sunt evenimentele care se încheie cu scoruri atât de mari. Subliniez însă că este important să analizezi datele statistice, astfel încât să te asiguri că echipele pe care pariezi nu înscriu foarte mult.

Poți, de asemenea, să pariezi pe echipele care sunt clar avantajate din start. De exemplu, poți paria pe meciurile în care liderul joacă cu una dintre echipele slab clasate. Totuși, ia în calcul forma, starea de spirit a echipei, scorurile din ultimele confruntări, locul unde se joacă meciul etc.

6. La ce case de pariuri să joci sistemul Easy Money

Alegerea casei de pariuri la care să joci această strategie este un pas foarte important pentru a obține câștiguri cât mai mari. Asta deoarece cotele sunt foarte importante iar diferența dintre o cotă de 1.13 și o cotă de 1.20 contează foarte mult indiferent ce strategii pariuri vrei să aplici.

Iar după cum bine știm, sunt case de pariuri care oferă cote mai bune decât altele. Astfel, dacă vrei să faci bani cu ajutorul strategiei Easy Money și nu știi la ce casă de pariuri să joci am pregătit câteva recomandări.

Iată care sunt casele de pariuri recomandate de Biletu-Zilei.com pentru strategia Easy Money:

 • Betano – este una dintre cele mai populare agenții de pariuri iar această popularitate se datorează în principal cotelor foarte atrăgătoare pe care le oferă. Betano.com se remarcă așadar cu cote mai bune decât alte agenții, dar și cu o platformă intuitivă. Oferta bogată de pariuri este un alt motiv pentru a juca strategia Easy Money pe Betano.
 • Superbet - poți încerca, de asemenea, strategia și pe superbet.ro. Aceasta are cote la fel de bune ca Betano și totodată foarte multe evenimente pe care poți paria. Îți oferă și informații despre ultimele rezultate, dar și alte statistici utile.
 • 888Sport – mulți pariori aleg să aplice această strategie pe 888sport.ro. Iar motivele sunt foarte ușor de înțeles. La fel precum agențiile de mai sus, cotele se dovedesc a fi foarte atrăgătoare și totodată ai la dispoziție o mulțime de evenimente din diferite categorii sportive pe care poți paria.

7 Concluzii

Strategia Easy Win reprezintă, așadar, un mod foarte practic de a câștiga bani la pariuri. Trebuie doar să dai dovadă de răbdare, de inspirație și totodată să analizezi foarte bine pariurile pe care vrei să le joci. Rezultatele nu vor întârzia să apară!

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here