Strategii pariuri sportive – cele mai populare sisteme

Scris de Laur198523/01/2024

Strategii de pariuri sportive folosite de pariorii experimentați și care au un bankroll mai mare. Dacă dispui de 20-30 RON nu prea ai ce strategii să aplici sau cel puțin n-ai cum să faci un profit prea mare de pe urma acestor strategii.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo publicwin2


200% PÂNĂ LA 2.000 RON

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

strategii pariuri sportive

Sfatul meu, înainte de a te apuca să aplici cu mize mai mari oricare din aceste strategii de pariuri sportive, este să le testezi o perioadă, măcar 1-2 luni, cu mize mai mici. Astfel vei vedea dacă strategia respectivă este una cu care ai putea obține câștiguri atunci când joci mize mari.

Strategii pariuri - Martingale.

Cu siguranță cea mai cunoscută schemă, fie că vorbim de pariuri sportive sau de strategii ruletă. Strategia este simplă! Dublezi miza de fiecare dată când pierzi.

Este una dintre strategiile pariuri tenis live preferate de jucători. În general se caută un meci mai puțin echilibrat și se pariază live pe break-ul favoritului, cota fiind în mod normal de peste 2.

Pentru a o aplica cu succes este nevoie să pariezi pe o cotă de cel puțin 2. Chiar dacă mulți se încăpățânează s-o aplice, eu n-o consider o strategie online prea profitabilă. Gândește-te că-ncepi de la 10 RON și ajungi la 5 pariuri consecutive pierdute (da, se poate întâmpla și acest lucru).

Presupun că începi cu 10 RON, continui cu 20, 40, 80, 160. Ai pierdut până acum 310 RON. Vei miza acum 320 RON și să spunem că vei câștiga o cotă de 2, deci 640 RON. Dacă scazi investiția de 630 RON va rămâne un profit imens...de doar 10 RON.

Merită să ajungi să risți 630 RON pentru un profit de 10 RON? Eu cred că nu! Ți-am prezentat totuși strategia Martingale, pentru că este una dintre cele mai folosite. 

Strategii pariuri sportive - Sistemul 1-3-2-6.

Una dintre strategiile de ajutor pentru începători, deoarece nu riscă să piardă deodată toată banca. După cum îi spune și numele începi cu un pariu cu o miză de o unitate, continui cu o miză de 3u, al treilea pariu va avea miza de 2u, iar ultimul pariu va fi cu miza de 6u. Valoarea unității o alegi în funcție de bugetul avut la dispoziție.

Cum se aplică strategia, poate te întrebi.

În cazul în care pierzi la unul din acești 4 pași o iei de la început cu miza de o unitate. Astfel dacă pierzi primul pariu ai o pierdere de o singură unitate, dacă pierzi al doilea pariu vei avea -2u, iar dacă pierzi la pasul 3 vei avea profit de 2u. În plus, dacă pierzi la pasul 4 atunci ești pe 0.

Condiția este ca biletele să fie jucate pe cota 2 pariuri. În plus, dacă duci un șir până la capăt cu atât mai bine, vei avea dublul sumei investite, adică 12u.

Strategii pariuri live - Șirul lui Fibonacci

Șirul matematicianului Fibonacci este de forma 1-1-2-3-5-8-13-21-34-55. După cum poți observa un număr este suma precedentelor două numere din șir. Se poate aplica la ponturi pariuri sportive cu cota minimă 3. Astfel ea este ideală pentru a juca pe rezultate de egalitate sau poți aplica șirul în strategia Minutul următorului gol.

Atunci când te apuci să aplici șirul lui Fibonacci trebuie să ții cont de miza cu care începi și să-ți faci niște calcule, câți pași poți acoperi. Dacă vei începe cu 10 RON după 6 pronosticuri pierdute ai pierde 200 RON și ai avea nevoie de 210 RON pentru a continua cu pasul 7.

S-ar putea  te intereseze și: