20 de scheme la pariuri – una din ele poate fi castigatoare pentru tine

0
596

20 de scheme la pariuri - una din ele poate fi castigatoare pentru tine Scoala de pariuri Strategii pariuri Sunt zeci de strategii in mediul online de unde sa alegi. In acest articol o sa iti prezint toate schemele incercate de mine in ultimii 15 ani de pariuri online. Ar fi bine sa o alegi pe cea care se potriveste tie.

 1. Lay pe egal la Betfair.com. Joci ca nu se termina meciul egal si la primul gol iesi de pe piata pe plus. Poti sa te acoperi cu un mic pariu pe 0-0.
 2. Strategia Easy money – suma mare pe cota mica. De exemplu 100 sau 200 RON pe cel putin 1 gol in meci la cota 1.10.
 3. Dubla sansa pe favorita atunci cand joaca in deplasare. Sansele sa se incurce sunt foarte mici.
 4. Victorie favorit la tenis masculin in setul 2, daca a pierdut primul set. In general, favoritul intra mult mai montat in setul 2 daca n-a inceput bine meciul.
 5. Pariezi ca nu se da gol intre minutele 40 si pauza intr-un meci echilibrat. Mai mult de un minut rar am vazut prelungiri la fotbal in prima repriza.
 6. Pariezi pe echipe puternice (Barcelona, Manchester City etc) peste 2.5 goluri la Betfair cu o ora inainte de inceperea meciului si iesi pe plus cu 5 minute inainte. Cota scade cu cat se apropie fluierul de inceput al partidei pentru ca se pariaza puternic pe goluri.
 7. Daca o echipa este condusa cu 0:5 sau 0:4, pe final de meci, mai ales in Bundesliga, arbitrul rar prelungeste meciul. Pariezi ca nu se mai inscrie in ultimele minute.
 8. Daca vrei sa pariezi peste 2,5 goluri in meci imparte suma in 4. Prima parte o pariezi in minutul 1, a doua in minutul 15, a treia in minutul 30 si ultima in minutul 45. Cand s-a inscris iesi de pe piata.
 9. Joaca ponturi pariuri live pe favorita, daca ataca “in valuri”. Poti sa prinzi cota 1.50 pe urmatorul gol marcat de favorita.
 10. Joaca sub 2.5 goluri in campionatul Romaniei in primele 10 minute si daca nu se inscrie iesi de pe piata.
 11. Joaca pe goluri marcate in orice retur in meciurile eliminatorii din Liga Campionilor sau Europa League.
 12. Joaca sansa dubla pe echipele mici in cupele interne. Sunt multe surprize, pentru ca echipele mari folosesc echipa a doua.
 13. Pariaza pe multe cartonase galbene sau chiar unul rosu in derby-uri, precum Lazio – Roma sau Barcelona – Real Madrid. Sunt derby-uri unde cedeaza nervii jucatorilor.
 14. Echipe precum Atletico Madrid nu joaca pe atac dupa ce au inscris un gol. Poti sa pariezi live ca nu se vor mai marca multe goluri.
 15. Dubleaza suma pe Halep in turneele de iarba, care nu este suprafata ei favorita. Va pierde in fata unei jucatoare mai slab cotata.
 16. Joaca pe break des la tenis feminin, in afara de Serena Williams. Femeile tin mai greu serviciul.
 17. Joaca la victorie pe o echipa mica daca are 4 infrangeri la rand.
 18. Pariaza egal pe aceeasi echipa de la inceputul campionatului aplicand sistemul Fibonacci in pariuri sportive. Cand ai castigat, incepi iar cu pasul 1. Cota la egal este de cel putin 3.
 19. Pariaza pe inca un gol la hochei pe gheata daca sunt ultimele minute si echipa condusa a scos portarul si a introdus un atacant. Se poate marca si cu poarta goala.
 20. Daca se acorda cartonas rosu la fotbal in primele 15 minute din a doua repriza este posibil sa nu se mai inscrie goluri. Pariaza ca nu se va mai marca mult de un gol. 

Pariaza online AICI la casa de pariuri numarul 1 in Romania!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Radu Oprea
Forma:
37 din 65 57% +1027.00 Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma:
40 din 61 66% +379.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma:
34 din 67 51% +145.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here