Cea mai bună metodă să câștigi la pariuri sportive!

0

Dacă şi tu ţi-ai zis măcar o dată “vreau să fac bani din pariuri” sau “vreau să fiu milionar” din pariuri ai nimerit unde trebuie. În acest articol îţi voi arăta cea mai bună metodă să câştigi la pariuri sportive. Articolul nu se adresează, în mod cert, celor care spun: “vreau să fac bani urgent”, ci acelor persoane care vor să câştige din pariuri pe termen lung.

cea mai buna metoda sa castigi la pariuri sportive

Cea mai buna metodă să câștigi la pariuri sportive depinde de la parior la parior, de la buget la buget și de la target la target.

1. Ești un parior care joacă sume mici pe bilet?

Mă adresez în primul rând marii mase a pariorilor din România, cei care joacă sume mici pe biletul zilei, maxim 20 RON să zicem.

Vei câștiga la pariuri, pe termen lung, dacă-ți fixezi obiective realiste pe termen scurt! 

Dacă tu joci 10 bilete cu câte 5 RON în weekend și pe fiecare bilet ai câștig de peste 5.000 RON șansele să faci profit pe termen lung sunt mici, foarte mici. Vei câștiga un bilet la un moment dat, dacă-l vei câștiga, și din acel bilet vei acoperi mare parte din pierderile anterioare.

În cazul în care ești un parior care joacă mize mici ia-o pas cu pas și vei avea doar de câștigat. Lasă “pomelnicele” de 20 de meciuri și joacă bilete realiste! 

În cazul unor mize de 2-5-10 RON un bilet realist este în opinia mea format din 4-6 pronosticuri la cote acceptabile (1.50 – 2.20). Să joci 2 RON și să cșstigi 20-30 RON nu sună prea bine, știu asta. În timp vei evolua și dacă vei câștiga constant din 20 RON cu câte 2 jucați în următoarele 2-3 luni vei putea apoi să crești mizele și, implicit, câștigurile vor fi mai mari.

Vrei s-ai mai mulți bani pentru pariuri? Atunci dă click AICI!

Un aspect important pentru cei care joacă ponturi pariuri sportive pe mize mici este stabilirea anumitor limite de bilete pe zi / pe săptămână.

Ai disponibili pentru pariuri 50 RON săptămâna aceasta? Nu juca 25 de bilete cu câte 2 RON pe fiecare! Vei avea multe pronosticuri pe bilet și implicit vei avea șanse mai mici de câștig. Joacă in loc de 25 de bilete cu 2 RON, 5 bilete cu 10 RON.

Stabilește-ți un număr de bilete pe care să-l joci într-o saptămână! În opinia mea 10 sunt mai mult decât suficiente. Ai buget 50 RON pentru pariuri, săptămâna aceasta joacă 5 RON pe fiecare bilet; ai buget 100 RON, atunci joacă 10 RON pe bilet.

Un alt aspect important este cel psihic, în mod special pentru cei care joacă sume mici.

De ce?

Pentru că jucând sume mici pe bilete fanteziste și pierzând constant psihicul tău va da rateuri (din punct de vedere al pariorului mă refer). Ok, nu ca unuia care și-a pierdut 50% din salariu pe un bilet (acela are clar o altă problemă), dar deja în momentul în care joci un bilet te vei gândi “oricum nu-l câștig, și cu 5 lei și fără ei tot aia e”.

Dacă ai o perioadă mai slabă, să zicem 1-2 săptămâni fără nici măcar un bilet câștigat, joacă un bilet pentru moral.

Ce-nseamnă asta?

Joacă 5-10 RON pe un bilet care să-ți aducă un câștig mic (40-50 RON) și joacă tot așa o perioadă, până prinzi un astfel de bilet. Îti va da alt moral faptul c-ai câștigat un bilet, c-ai fost să ridici banii din agenție (daca joci offline), chiar dacă suma de bani nu va fi una care să conteze prea mult.

Un lucru pe care l-am observat la foarte mulți pariori, cel puțin dintre cei care activează pe grupurile de Facebook. Aceștia iau bilete gata făcute de alți pariori. O mare porcărie! Ok, dacă-n timp pariorul respectiv a arătat c-are cunoștințe și este bun ar putea fi o variantă, dar altfel nu!

Am mai văzut pariori care cer bilete de la alți pariori. O și mai mare porcărie! Cum poți lua un bilet propus de cineva pe care nu-l cunoști, n-ai idee cât este de bun? Poate respectivul este total pe lângă cu pariurile. Ok, poate vei spune că nu pierzi decât 2-3 RON. Da, dar la 10 astfel de bilete luate într-o luna ai pierdut 20-30 RON cu care puteai face ceva util!

2. Ești un parior care joacă sume mari pe bilet?

La sume mari mă refer la mize de peste 100 RON, deoarece pentru mulți care citesc acest articol o miză de peste 100 RON este o sumă mare.

Primul sfat pe care l-aș avea pentru tine, care este de altfel valabil și pentru cei care joacă sume mici, dar la tine contează mai mult, este să joci doar la casele de pariuri online.

De ce?

Pentru că vei câștiga cu adevărat! Și când spun acest lucru mă refer la faptul că dacă online joci cota 2 cu 100 RON vei avea în cont 200 RON dacă pariul va fi câștigat! Vei plăti impozit doar atunci când retragi banii din cont. La agențiile stradale, pe de altă parte, dacă joci tot 100 RON pe cota 2 și biletul va fi câștigat vei lua în mână circa 188 RON. Înseamnă pierdere de 12 RON.

Diferența dintre un parior care câștigă 8 bilete offline cu cota 2 jucate cu 100 RON și un parior care câștigă online tot 8 bilete cu cota 2 jucate cu 100 RON este de aproximativ un bilet. Practic la fiecare 8 bilete câștigate tu faci cadou agenției un bilet! Este prea mult, iar pe termen lung nu vei putea face profit.

Vrei un pariu fără risc de până la 500 RON? Dă click AICI pentru a-l obține!

În altă ordine de idei, dacă ești un parior care joacă sume mari ar trebui să te axezi pe bilete cu cote cât mai realiste. De preferat ar fi ponturi pariuri single sau duble, dar în cazuri speciale merg și pariuri cu 3 sau maxim 4 pronosticuri.

Tu, față de cel care joacă 2-5-10 RON pe bilet, ai avantajul că dacă joci 100 RON pe cota 3 iei 300 RON, bani cu care poți face ceva. De cealaltă parte, cine joacă 5 RON pe bilet și ia 15 RON va fi foarte tentat să investească acei bani în alte bilete și să piardă.

Nu-n ultimul rând, dacă joci sume mai mari pe bilet analizează cu adevărat ce joci. Să te uiți pe un site precum betexplorer.com nu-nseamnă să analizezi un meci.

Caută informații! Documentează-te!

Acest lucru este valabil și pentru cei care joacă sume mai mici, doar că ei jucând mai multe meciuri pe bilet vor găsi informațiile mai greu.

3. Concluzia

Principala concluzie, atunci când vorbim de cel mai bun mod de a câștiga la pariuri, este c-ar trebui să joci bilete cât mai realiste! Cu cât ai mai multe pronosticuri pe biletul zilei, cu atât vei avea șanse mai mici de câștig. Să iei în 40 din 60 de zile câte 20 RON jucând mize de 5 RON este cam același lucru cu a câștiga o dată un bilet de 500 RON jucând doar mize de 5 RON (bilete cu cota 100).

Fă niște calcule! Cât ai câștigat în ultimele 2 luni din pariuri? Câte bilete ai pierdut pe 1-2 pronosticuri? Poate aici este secretul! În loc să joci multe ponturi pariuri pe bilet, să selectezi din acelea mai puține pentru un câștig mai mic, dar teoretic mai sigur!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here