Cat de mult ne permit casele de pariuri sa aplicam strategii de pariere?

0
271

Cat de mult ne permit casele de pariuri sa aplicam strategii de pariere

Din ce in ce mai multi pariori devin interesati de anumite strategii pentru pariuri si sisteme de joc care sa ii ajute sa inregistreze castiguri.

In acest articol vei gasi informatii de eventualele restrictii de aplicare a sistemelor de joc ce pot aparea la casele de pariuri online. Iti voi explica, de asemenea, cum poti preveni intampinarea unor probleme cu operatorii, desi astfel de cazuri sunt extrem de izolate si este foarte probabil sa n-ai niciun fel de dificultate.

1. Ne permit casele de pariuri online sa aplicam strategii de pariere?

Aici raspunsul este unul simplu si categoric: DA, agentiile de pariuri online permit jucatorilor sa aplice strategii de joc si in marea majoritate a cazurilor nu apar probleme.

Totusi, exista o anumita limita acceptata si de operatori. Aceasta este determinata de sumele de bani pe care un parior le castiga de pe urma unei strategii.

Cum casele de pariuri online reprezinta in primul rand o afacere este clar ca jucatorii care inregistreaza castiguri importante devin la un moment dat “deranjanti” pentru respectiva agentie. In astfel de cazuri este foarte important sa-ti alegi o casa de pariuri online care are clienti multi la nivel global, pentru a nu avea probleme cu castigul obtinut, chiar daca ar fi mai mare.

Vezi AICI care este cea mai mare casa de pariuri licentiata in Romania!

2. Pe ce baza poti ajunge sa fii blocat sau limitat de casele de pariuri online?

Chiar daca operatorii de pariuri online “inchid ochii” la majoritatea jucatorilor care aplica strategii de pariere, n-ar trebui sa fii revoltat in cazul in care, la un moment dat, ajungi sa fii limitat sau blocat de catre agentia de pariuri.

De ce?

Pentru ca este trecut clar, in regulamentul pe care l-ai acceptat la inscriere, faptul ca site-ul nu accepta aplicarea strategiilor de joc, deci intr-un fel pot spune ca-ti asumi consecintele atunci cand adopti un sistem de pariere.

Nu trebuie sa te sperie insa acest regulament, deoarece asa cum ziceam si mai sus, agentia de pariuri online isi indreapta atentia doar catre jucatorii care castiga sume foarte mari de bani, deci daca mizele tale sunt de cate zeci sau sute de lei nu vei avea probleme.

In cele ce urmeaza te voi invata insa cum poti “scapa” de orice neplacere chiar daca mizele tale sunt consistente. De asemenea, trebuie sa stii ca exista totusi o strategie de joc, numita arbitrage betting care nu este sub nicio forma acceptata de catre casele de pariuri online.

2.1 Arbitrage betting este interzis la casele de pariuri online!

Daca n-ai auzit inca de arbitrage betting iti voi spune, pe scurt, la ce se rezuma acest sistem de joc.

Arbitrage betting presupune profitarea de pe urma diferentelor de cote de la 2 sau mai multe case de pariuri online. Astfel, sunt destule situatii in care, daca pariezi pe toate rezultatele posibile ale unui eveniment, pe cele mai mari cote de pe piata (evident la agentii diferite), poti obtine profit indiferent de rezultat. Tinand cont ca la acest sistem de joc practic pariorul nu risca nimic, castigul fiind asigurat, este clar ca agentiile de pariuri pe internet nu accepta asemenea strategie. Nu te incurajez nici eu sa incerci acest sistem de joc si-ti voi explica cum poti fi depistat foarte usor si blocat de catre operatori.

In primul rand, daca vei plasa pariuri rar, cu mize diferite la un anumit operator, deja intri in “vizor”, deoarece acesta este un comportament specific celor care practica arbitrage-ul.

In al doilea rand vei spune ca pariind la operatori diferiti n-ai cum sa fii depistat, insa nu este tocmai asa. Desi in teorie datele tale sunt confidentiale, in practica sunt sanse foarte mari ca operatorii (macar unii dintre ei) “comunica” intre ei si fac schimb de informatii pentru depistarea celor care practica “arbitrage betting”, deci vei fi iarasi foarte usor de “citit”. Vei spune ca-ti vei crea conturi diferite, pe alte nume, la fiecare operator, insa vei fi depistat dupa acelasi IP de pe care se plaseaza pariurile. Sunt metode de afisare a unui IP fals, numite VPN (Virtual Private Network), insa din nou nu te incurajez sa aplici acest sistem de joc, pentru ca operatorii au sisteme foarte avansate de monitorizare si cu siguranta vei ajunge sa fii blocat la un moment.

3. Ce poti face pentru a preveni orice fel de problema?

Lasand la o parte arbitrage betting-ul, care este interzis, sa revenim la strategiile de joc uzuale, cum sunt Easy Money, Martingale si altele. Daca mizele tale si implicit castigurile nu sunt unele “deranjante” pentru operator, atunci nu vei avea niciun fel de problema. Totusi, este recomandat ca pariurile tale sa varieze, in sensul ca, pe langa sistemul de joc propriu-zis sa plasezi si alte pariuri pentru a fi sigur ca nu vei intampina dificultati cu respectiva agentie.

3.1 Cum poti proceda daca plasezi mize mari?

Varierea pariurilor este una dintre solutii, insa nu este tocmai cea mai potrivita in cazul mizelor mari, asa ca, sfatul meu este sa pariezi la mai multe case de pariuri legale si sa distribui mizele. In acest fel nu numai ca nu vei intampina probleme cu privire la aplicarea strategiei tale, insa vei beneficia mereu si de cele mai bune cote, oferte promotionale exclusive si tipuri de pariuri specifice fiecarei agentii.

Alege betting exchange-ul si scapa de grija limitarii! Deschide cont AICI!

Ti-am prezentat cele mai importante aspecte legate de aplicarea unei strategii de pariere la casele de pariuri online. Dupa cum ai vazut, in marea majoritate a cazurilor operatorii n-au nimic impotriva cu sistemele de joc si daca le vei aplica cu cap te asigur ca nu vei intampina niciun fel de problema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here