Stiai ca exista o metoda 100% sigura cu care poti castiga la pariuri?

10
16014

castig pariuri, Stiai ca exista o metoda 100% sigura cu care poti castiga la pariuri?

Intr-o perioada in care Facebook-ul este impanzit de ponturi pariuri 100% o sa-ti spun care este de fapt singura metoda 100% sigura de a castiga la pariuri. Acele ponturi vandute pe retelele de socializare sunt o mare teapa, pentru ca cine are un pont de orice cota care ar fi 100% sigur ar paria mii, zeci de mii de euro pe el si n-ar sta dupa 50-100 de lei culesi de la unul sau de la altul.

Si totusi, chiar exista o metoda 100% de a castiga atunci cand vine vorba de pariuri sportive si aceasta se numeste arbitrage sau sure bets.

Ce presupune metoda?

Este extrem de simplu. Pariem la diferite case de pariuri online pe toate rezultatele posibile ale unui eveniment, astfel incat orice s-ar intampla sa facem profit.

Ca sa te apuci de arbitrage trebui sa ai o banca de start consistenta, dar si rabdare, multa rabdare, asta deoarece castigurile vor fi constante dar nu foarte mari.

Exista site-uri care au un script special inserat care prezinta toate meciurile pe care se poate face arbitrage in ziua respectiva. Tu trebuie sa verifici, in primul rand, daca agentiile la care poate fi facut un anumit sure bet accepta romani, pentru a nu risca sa plasezi un tip de pariu la o agentie si apoi la a doua sa descoperi ca n-o mai poti face. 

Ideal ar fi sa-ti tii banii in portofelul online Skrill (un fel de banca virtuala, dar care este 100% de incredere si unde nu vei risca sa ai banii blocati). Este nevoie de un cont Skrill pentru ca retragerile de la o casa de pariuri intr-un astfel de cont dureaza, in general, 24 de ore. Daca nu dispui de o banca foarte consitenta, care sa-ti permita sa alimentezi cu mii de lei conturile la circa 7-8 case de pariuri atunci contul Skrill este vital.

Cand te apuci de arbitrage trebuie sa tii cont de modificarea rapida a cotelor. O schimbare de cota poate strica pariul sigur si astfel risti sa pierzi bani. Atunci cand alegi sa faci arbitrage pe un meci plaseaza imediat cele 2 sau 3 pariuri.

Alt lucru de care trebuie tinut cont este verificarea limitei de pariere avuta de o casa inainte de a paria pronosticul contrar la alta casa. Asta in special daca vrei sa faci arbitrage cu sume foarte mari.

Casele de pariuri, unele, mai au obiceiul sa limiteze pariorii care sunt “mirositi” ca fac arbitrage. Iti dai seama ca un bookmaker se va prinde ca faci arbitrage daca pariezi la el o data la cateva zile si doar pe anumite pronosticuri care au cote foarte mari. Nu vei fi limitat imediat, asa ca se poate profita ceva timp. In plus, sunt case de pariuri care-si asuma pierderile si nu limiteaza deloc. Este drept ca astfel de case nu sunt legale in Romania.

Spuneam ca ai nevoie de rabdare deoarece aceste pariuri sigure nu “curg in valuri”. Spre exemplu intr-o seara de duminica avem, la ora 19 (cea la care am scris initial acest articol), inca 9 meciuri posibile pe care putem face arbitrage. Dupa cum spuneam exista site-uri specializate care calculeaza ce miza sa joci dintr-un total ales de tine pentru a face profit indiferent de rezultat.

castig pariuri, Stiai ca exista o metoda 100% sigura cu care poti castiga la pariuri?

In exemplul meu am un meci de baseball pe care putem paria la Doxxbet si 1xBet (putem paria teoretic, deoarece practic daca locuiesti in Romania este ilegal sa pariezi la acesti operatori).

Conform cotelor oferite de cele 2 case daca dorim sa pariem 1.000 RON pe ele atunci ar trebui sa plasam pe over 557.60 RON la Doxxbet si pe under 442.40 RON la 1xBet. Indiferent de modul in care se va termina partida vom avea un profit de circa 70 RON. Daca este bine sau nu ramane la latitudinea fiecaruia.

Ca o parere personala cred ca o persoana care are un buget pentru pariuri de minim 10.000 RON se poate apuca de arbitrage jucand exact asa, mize de 1.000 RON pe bilet. Am zis ca ar trebui un astfel de buget pentru a putea imparti o mare parte din suma intre casele de pariuri online care ofera cele mai mari cote si pentru a ramane si cu ceva in Skrill in caz ca va trebui sa joci la o agentie unde n-ai fonduri.

Pe termen lung, la o rata de profit medie de 3.5%, putem face treaba destul de buna. Adica la un total de 100 de pariuri ai face un profit aproximativ de 3.500 RON. La un total de 300 de pariuri practic ti-ai dubla banca. 300 de pariuri se vor plasa probabil intr-o perioada de aproape un an, dar tinand cont ca suma este garantata (daca nu faci vreuna din greselile de mai sus) cred ca merita incercat de cei care dispun de o banca mare.

Descopera AICI casa de pariuri online recomandata de biletu-zilei.com!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Save

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here