Strategii la pariuri sportive

0
1561

Strategii la pariuri sportive

Strategii la pariuri sportive – folosite de pariorii experimentati si care au un bankroll mai mare. Daca dispui de 20-30 de lei nu prea ai ce strategii sa aplici sau cel putin n-ai cum sa faci un profit prea mare de pe urma acestor strategii.

Sfatul meu inainte de a te apuca sa aplici cu mize mai mari oricare din aceste strategii la pariuri sportive este sa le testezi o perioada, macar 1-2 luni, cu mize mai mici. Astfel vei vedeea daca strategia respectiva este una cu care ai putea obtine castiguri atunci cand joci mize mari.

1. Strategii la pariuri sportive – Martingale

Cu siguranta cea mai cunoscuta strategie, fie ca vorbim de pariuri sportive online sau de jocuri de ruleta. Strategia este simpla: dublezi miza de fiecare data cand pierzi. Pentru a o aplica cu succes este nevoie sa pariezi pe o cota de cel putin 2. Chiar daca multi se incapataneaza s-o aplice eu n-o consider o strategie prea profitabila. Gandeste-te ca incepi de la 10 RON si ajungi la 5 pariuri consecutive pierdute (da, se poate intampla si asta).

Presupun ca incepi cu 10 RON, continui cu 20, 40, 80, 160. Ai pierdut pana acum 310 RON. Vei miza acum 320 RON si sa spunem ca vei castiga o cota de 2, deci 640 RON. Daca scazi investitia de 630 RON va ramane un profit imens…de doar 10 RON.

Merita sa ajungi sa risti 630 RON pentru un profit de 10 RON? Eu cred ca nu, dar ti-am prezentat totusi aceasta strategie pentru ca este una dintre cele mai uzitate. 

2. Strategii la pariuri sportive – Sistemul 1-3-2-6

O strategie de ajutor pentru ca nu risti sa pierzi deodata toata banca. Dupa cum ii spune si numele incepi cu un pariu cu o miza de o unitate, continui cu o miza de 3u, al treilea pariu va avea miza de 2u, iar ultimul pariu va fi cu miza de 6u. Valoarea unitatii o alegi in functie de bugetul avut la dispozitie.

Cum se aplica strategia poate te intrebi.

In cazul in care pierzi unul din acesti 4 pasi o iei de la inceput cu miza de o unitate. Astfel daca pierzi primul pariu ai o pierdere de o singura unitate, daca pierzi al doilea pariu vei avea -2u, iar daca pierzi la pasul 3 vei avea profit de 2u. In plus daca pierzi la pasul 4 atunci esti pe 0. Conditia este ca pariurile sa fie jucate la cote de minim 2. In plus daca duci un sir pana la capat cu atat mai bine, vei avea dublul sumei investite, adica 12u.

3. Strategii la pariuri sportive – Sirul lui Fibonacci in pariuri

Sirul matematicianului Fibonacci este de forma 1-1-2-3-5-8-13-21-34-55. Dupa cum poti observa un numar este suma precedentelor doua numere din sir. Se poate aplica in pariuri sportive la ponturi pariuri cu cota minim 3, astfel ca este ideala pentru a juca pe rezultate de egalitate sau poti aplica sirul in strategia Minutul urmatorului gol.

Atunci cand te apuci sa aplici sirul lui Fibonacci trebuie sa tii cont de miza cu care incepi si sa-ti faci niste calcule, cati pasi poti acoperi. Daca incepi cu 10 RON dupa 6 pronosticuri pierdute ai pierde 200 RON si ai avea nevoie de 210 RON pentru a continua cu pasul 7.

Mai sunt si alte strategii la pariuri sportive, dar acestea 3 de mai sus sunt cele mai jucate la pariuri online si ma gandesc ca si cele mai prolifice, altfel de ce ar fi jucate, nu? 

CLICK AICI pentru a paria online; vezi ce bonus poti primi la prima depunere!

Salvează

Save

Save

Save

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here