Pariuri Sportive Telegram – Intră Gratuit În Grupul Pariorilor

Scris de Laur198524/01/2024

În condițiile în care pe Telegram am observat că se adună tot mai mulți pariori am decis să creăm acolo un grup de pariuri sportive. Acolo unii dintre cei mai importanți tipsteri din echipa Biletu-Zilei.com (Wade, Andrei Cinculescu, ChirilaDavid25, Adrian1981 și Red) propun zilnic ponturi și bilete.

Cum poți intra gratuit în grupul de pariuri sportive Biletu-Zilei.com de pe Telegram? Citește în continuare informațiile prezentate și vei afla cât este de simplu!

Ce este Telegram?

Acesta  este un serviciu de mesagerie similar cu WhatsApp sau Facebook Messenger. Dacă ai folosit până acum unul dintre aceste servicii de mesagerie cu siguranță nu vei avea probleme să intri gratuit în comunitatea Biletu-Zilei.com de pe Telegram!

Cum faci download Telegram?

La fel ca în cazul WhatsApp sau Messenger este necesar să faci download aplicație dacă vrei să comunici cu alte persoane pe Telegram.

Descărcarea aplicației se face foarte simplu!

În cazul în care ai un telefon cu Android caută în Magazin Play aplicația Telegram. Dacă în schimb deții un iPhone sau un iPad vei găsi aplicația în App Store cu denumirea Telegram Messenger.

Descărcarea și instalarea aplicației se face la fel ca la oricare altă aplicație din magazinele Google și Apple.

telegram download android
telegram download iphone

Ca să faci download app pe laptop / PC va trebui să intri AICI, să alegi sistemul de operare (for Windows/Mac/Linux sau for macOS) și să descarci și instalezi aplicația la fel ca pe oricare altă app.

De ce să intri în grupul de pariuri Telegram Biletu-Zilei.com?!

Motivele pentru care ar fi bine să te înscrii gratuit în comunitatea Biletu-Zilei.com de pe Telegram sunt diverse:

  • afli instant când tipsterii Biletu-Zilei.com propun pronosticuri și bilete (inclusiv biletul zilei cu cota 2). De fiecare dată când unul dintre tipsterii din echipă va posta un pont sau un biletul zilei vei primi notificare pe dispozitivul tău, indiferent dacă este pc, telefon sau tabletă.
  • te inspiri din sugestiile de pariuri live propuse de tipsterii Biletu-Zilei.com pentru meciuri de fotbal, tenis, hochei sau baschet. Atunci când apar pariuri live atractive este important să fii informat imediat și de aceea un grup de genul acesta se poate demonstra foarte util.
  • discuți cu alți pariori din comunitate despre cele mai tari meciuri ale zilei. În ciuda faptului că este unul dintre grupurile noi de pariuri sportive am reușit să aducem pe canalul Biletu-Zilei.com mulți pariori activi, care discută împreună despre meciurile zilei din diverse sporturi, fotbalul fiind și aici sportul rege.
  • te inspiri din diverse proiecte și strategii la pariuri aplicate de tipsterii Biletu-Zilei.com. Chiar dacă nu vrei să joci 100% ponturile propuse de tipsterii noștri poți vedea o strategie interesantă pe care să o aplici cu pronosticurile tale.
ponturi biletu zilei

Dacă ești parior, și cu siguranță ești dacă ai ajuns în această pagină, mai mult ca sigur te vei regăsi într-una din situațiile de mai sus!

Prin urmare nu ar fi o idee rea să intri chiar acum pe grup pariuri Telegram Biletu-Zilei.com.

Cum intri în grupul de pariuri sportive Telegram Biletu-Zilei.com

Din doar 3 click-uri, dacă ai deja aplicația instalată, vei putea să intri în grupul nostru de pariuri sportive.

Primul click îl dai pe link-ul https://t.me/BiletuZileiCom.

Al doilea click va fi pe butonul VIEW IN TELEGRAM.

După ce ai apăsat pe respectivul buton se va deschide canalul Biletu-Zilei.com și tot ce îți mai rămâne de făcut este să dai click pe butonul JOIN.

Acum poți participa activ la discuțiile de pe canal sau poți "sta în umbră" citind doar ce scriu ceilalți.

inscriere grup biletu zilei

S-ar putea  te intereseze și: