Tipuri de pariuri pe tenis

Scris de Laur198524/01/2024

Tenisul sau "sportul alb" este al doilea sport ca interes pentru pariori, bineînțeles după fotbal. Avem meciuri aproape zi de zi timp de circa 11 luni din an și acesta reprezintă unul dintre motivele pentru care este atât de iubit de către pariori.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo elite slots


1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

pariuri pe tenis

Îți voi prezenta în cele ce urmează tipurile de pariuri și predictii tenis existente-n oferta caselor de pariuri. Le voi explica pe fiecare-n parte deoarece pentru unii vor exista și noutăți și este mai bine să știe înainte pe ce vor paria, deși am văzut mulți pariori care după ce joacă un anumit pronostic întreabă ce înseamnă acesta.

Câștigător meci

Se pariază pe cel / cea care va câștiga meciul; ține cont întotdeauna de regulamentul casei de pariuri la care joci, unele dau cota 1 dacă un jucător se retrage, altele-l validează ca fiind câștigator pe jucătorul care a avansat în runda următoare, iar la altele acest lucru (validarea ca si câștigător) se face doar dacă s-a jucat măcar o minge din meci.

Câștigătorul set 1 

Adăugând acest pronostic pe biletul zilei pariezi pe câștigătorul primului set. Dacă joci un astfel de pariu te interesează doar ce se-ntâmplă în primul set.

Total game-uri set 1 

Pariezi pe numărul total de game-uri jucate-n primul set. Dacă joci acest pronostic nu te mai interesează ce se mai întâmplă apoi în joc.

Scor corect set 1 

Aici pariezi pe scorul corect al primului set, existând variante de pronosticuri de la 6:0 până la 7:6 pentru oricare dintre jucători.

Câștigătorul setului 2, total game-uri setul 2, scor corect setul 2 

Valabil la fiecare ceea ce am scris la precedentele 3 tipuri de pariuri, cu precizarea că sunt luate-n calcul doar rezultatele din setul 2.

Total game-uri tenis (2 variante de pronostic) 

Mizezi pe numărul total de game-uri care vor avea loc într-un anumit meci; pot exista și pariuri cu returnare de miză dacă-n loc de x.5 apare scris doar x (de exemplu peste 22.5 game-uri este diferit de peste 22 de game-uri - în primul caz dacă se joacă 22 de game-uri pariul este pierdut, iar in cel de-al doilea este anulat).

Total game-uri în meci (3 variante de pronostic) 

Spre deosebire de pronosticul de mai sus aici există 3 alternative de pariere. Se poate miza pe faptul că o anumită limită nu va fi depășită, că numărul de game-uri se va încadra într-o anumită limită sau că o anumită limită va fi depășită (exemplu sub 22, între 22 și 24, peste 24).

Interval total game-uri în meci

Pariezi pe numărul de game-uri disputate în meci, doar că de data aceasta pe intervale. Pentru a câștiga este necesar ca numărul de game-uri jucate să se încadreze în intervalul pe care ai mizat. 

De exemplu dacă joci 15-18 game-uri vei câștiga dacă partida se va termina cu 15, 16, 17 sau 18 game-uri.

Rezultat meci / Total game-uri

Acesta este un pariu dublu, se pariază pe câștigătorul meciului și totodată pe faptul că limita de game-uri propusă va fi sau nu depașită.

Total game-uri handicap (2 variante) 

Se joacă ponturi pariuri pe diferența de game-uri de la finalul partidei. Unul dintre jucători pornește cu un anumit handicap și pentru stabilirea rezultatului pariului la scorul final pe game-uri se va aduna acel handicap. Dacă de exemplu pariezi Halep -2.5 game-uri pentru a câștiga pariul este nevoie ca diferența de game-uri câștigate de Halep față de adversara ei să fie la final de minim 3.

Total game-uri handicap (3 variante) 

Spre deosebire de handicapul precedent aici există și varianta de egalitate. Acest pronostic este câștigător dacă jucătorul pe care ai mizat câștigă sau pierde (după caz) la o diferență de game-uri egală cu cifra aleasă de casa de pariuri.

Marja victoriei

Este tot un pariu pe handicapul game-urilor, dar de data aceasta cu intervale. De exemplu poți miza pe victoria jucătorului cu 1-2 game-uri sau cu 3-4 game-uri sau cu 7+ game-uri etc. Câștigi dacă la final adunând game-urile celor 2 jucători și adăugând handicapul pariul va fi câștigat.

De exemplu dacă joci Halep câștigă la 2-3 game-uri vei câștiga dacă Halep se va impune cu 6:4 7:6, dar și dacă Halep va pierde la un scor de genul 3:6 6:0 6:7 (în acest caz Halep a câștigat 15 game-uri și a pierdut 13, adică a acoperit diferența de 2-3 game-uri).

Scor corect seturi 

Mizezi pe scorul pe seturi înregistrat la finalul partidei. În afară de meciurile de la masculin de la turneele de Grand Slam există 4 variante de pronosticuri (0:2 1:2, 2:0 și 2:1).

Rezultat dublu / Setcast

Este un pariu dublu, pe primul set și pe rezultatul final. Ai posibilitatea de a paria pe faptul că un anumit jucător va câștiga primul set și apoi meciul, dar și pe faptul că un anumit tenismen va câștiga primul set și apoi va pierde meciul.

La unele agenții se poate miza inclusiv pe un scenariu de 3 seturi. De exemplu la un meci Halep - Cîrstea poți paria pe Halep câștigă primul set, Cîrstea câștigă al doilea set, Cîrstea câștigă al treilea set.

Să câștige un set 

Pentru a câștiga un astfel de pariu jucătorul pe care ai mizat trebuie să câștige măcar un set.

Ambii jucători să câștige un set

La un meci în sistem 2 din 3 practic mizezi pe faptul că vor fi sau nu peste 2.5 seturi, în timp ce la un meci 3 din 5 pariezi pe sub / peste 3.5 seturi.

Handicap seturi tenis

Se pariază pe diferența de seturi dintre jucători / echipe la finalul partidei. La meciurile care se joacă în sistem 2 din 3 există doar două handicapuri +1.5 și -1.5, la plus jucătorul pe care ai mizat trebuia să ia măcar un set, iar la minus jucătorul pe care ai pariat nu trebuie să piardă set.

La meciurile care se joacă în sistemul 3 din 5 (Grand Slam) este valabil ce am scris mai sus, cu precizarea că există și pariuri de tipul +2.5 sau -2.5.

Scorul după X game-uri

În general se oferă posibilitatea să se parieze pe scorul după 2, 4 sau 6 game-uri. În acest caz pariul va fi stabilit în funcție de rezultatul de la finalul numărului de game-uri pe care ai mizat, fără să mai conteze ce se va îmtâmpla apoi în respectivul meci.

 Total ași

Se pariază pe numărul total de ași ai celor 2 jucători.

Total ași - primul set

Se pariază pe numărul total de ași ai celor 2 jucători în primul set.

Setul cu cei mai mulți ași

Joci pe faptul că în primul sau în al doilea set vor fi mai mulți ași. Există și posibilitatea de a se miza pe egalitate.

Jucător total ași

Pariezi pe numărul de ași realizați de jucătorul menționat pe toată durata partidei.

Jucător total ași și duble greșeli

Pariezi pe numărul total de ași și duble greșeli înregistrate de jucătorul menționat pe toată durata partidei.

Total duble greșeli

Se pariază pe numărul total de duble greșeli ai celor 2 jucători.

Setul cu cele mai multe duble greșeli

Joci pe faptul că în primul sau în al doilea set vor fi mai multe duble greșeli. Există și posibilitatea de a se miza pe egalitate.

Jucător total duble greșeli

Pariezi pe numărul de duble greșei înregistrate de jucătorul menționat pe toată durata partidei.

Total ași & duble greșeli

Se adună numărul de ași și de duble greșeli din meci pentru a fi stabilit dacă pariul este sau nu câștigat.

Jucător procentaj de reușită la primul serviciu (%)

Mizezi pe procentajul de reușită al jucătorului menționat la primul serviciu. A nu se confunda cu puncte câștigate la primul serviciu.

Procentaj de reușită la primul serviciu handicap (%)

Un pariu pe diferența procentajelor de la primul serviciu al celor 2 jucători.

Durata totală (minute)

Ai oferită o limită de minute și trebuie să pariezi dacă se va juca pe o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp.

Jucător total break-uri

Pariezi pe numărul de break-uri (sub / peste) reușite de jucătorul menționat pe toată durata partidei.

Cele mai multe break-uri

Pariezi pe jucătorul care va reuși cele mai multe break-uri (sub / peste) pe toată durata partidei. Atenție, dacă se oferă cotă și la egalitate pariul pe unul dintre jucători va fi pierdut dacă numărul de break-uri din meci va fi egal.

Jucător câștigă meciul cu revenire

Practic aici joci un pariu de tipul: jucătorul menționat pierde primul set dar câștigă partida.

Numărul total de tiebreak-uri (mai poate fi intâlnit și sub denumirea de tie break în meci) 

Mizezi pe numărul de tiebreak-uri care vor avea loc în meci, în general opțiunea va fi sub / peste 0.5. Astfel, dacă joci peste 0.5 va fi nevoie ca măcar unul dintre seturi s-aibă 13 game-uri.

Tiebreak în primul set 

Este practic un pariu de tipul sub / peste 12.5 game-uri în primul set.

Succesiune evenimente în primul set 

De asemenea este un pariu dublu, se pariază pe câștigătorul primului set și-n același timp pe faptul că limita de game-uri propusă pentru primul set va fi sau nu depășită.

Total game-uri jucător în meci 

Pariezi pe faptul că un anumit jucător va câștiga mai multe game-uri sau mai puține decât limita propusă de agenție.

Total game-uri jucător în primul set 

Pariezi pe faptul că un anumit jucător va câștiga mai multe game-uri sau mai puține decât limita propusă de agenție, în primul set.

Acestea sunt majoritatea tipurilor de pariuri pe tenis populare la top case de pariuri online. În cazul în care ai întâlnit un tip de pariu care nu se regăsește în lista de mai sus și nu știi ce reprezintă lasă un comentariu și-ți vom răspunde rapid.

S-ar putea  te intereseze și: