Tipuri de pariuri pe tenis

0

Tenisul sau “sportul alb” este al doilea sport ca interes pentru pariori, bineînțeles după fotbal. Avem meciuri aproape zi de zi timp de circa 11 luni din an și acesta reprezintă unul dintre motivele pentru care este atât de iubit de către pariori.

Tipuri de pariuri pe tenis

Îți voi prezenta-n cele ce urmează tipurile de pariuri și predictii tenis existente-n oferta caselor de pariuri. Le voi explica pe fiecare-n parte deoarece pentru unii vor exista și noutăți și este mai bine să știe înainte pe ce vor paria, deși am văzut mulți pariori care după ce joacă un anumit pronostic întreabă ce înseamnă acesta.

Câștigătorul meciului – se pariază pe cel / cea care va câștiga meciul; ține cont întotdeauna de regulamentul casei de pariuri la care joci, unele dau cota 1 dacă un jucător se retrage, altele-l validează ca fiind câștigator pe jucătorul care a avansat în runda următoare, iar la altele acest lucru (validarea ca si câștigător) se face doar dacă s-a jucat măcar o minge din meci.

Total game-uri în meci (2 variante de pronostic) – mizezi pe numărul total de game-uri care vor avea loc într-un anumit meci; pot exista și pariuri cu returnare de miză dacă-n loc de x.5 apare scris doar x (de exemplu peste 22.5 game-uri este diferit de peste 22 de game-uri – în primul caz dacă se joacă 22 de game-uri pariul este pierdut, iar in cel de-al doilea este anulat).

Total game-uri în meci (3 variante de pronostic) – spre deosebire de pronosticul de mai sus aici există 3 alternative de pariere. Se poate miza pe faptul că o anumită limită nu va fi depășită, că numărul de game-uri se va încadra într-o anumită limită sau că o anumită limită va fi depășită (exemplu sub 22, între 22 și 24, peste 24).

Handicap seturi – se pariază pe diferența de seturi dintre jucători / echipe la finalul partidei. La meciurile care se joacă în sistem 2 din 3 există doar două handicapuri +1.5 și -1.5, la plus jucătorul pe care ai mizat trebuia să ia măcar un set, iar la minus jucătorul pe care ai pariat nu trebuie să piardă set. La meciurile care se joacă în sistemul 3 din 5 (Grand Slam) este valabil ce am scris mai sus, cu precizarea că există și pariuri de tipul +2.5 sau -2.5.

Handicap game-uri meci (2 variante) – se joacă ponturi pariuri pe diferența de game-uri de la finalul partidei. Unul dintre jucători pornește cu un anumit handicap și pentru stabilirea rezultatului pariului la scorul final pe game-uri se va aduna acel handicap. Dacă de exemplu pariezi Halep -2.5 game-uri pentru a câștiga pariul este nevoie ca diferența de game-uri câștigate de Halep față de adversara ei să fie la final de minim 3.

Handicap game-uri (3 variante) – spre deosebire de handicapul precedent aici există și varianta de egalitate. Acest pronostic este câștigător dacă jucătorul pe care ai mizat câștigă sau pierde (după caz) la o diferență de game-uri egală cu cifra aleasă de casa de pariuri.

Scor corect seturi – mizezi pe scorul pe seturi înregistrat la finalul partidei. În afară de meciurile de la masculin de la turneele de Grand Slam există 4 variante de pronosticuri (0:2 1:2, 2:0 și 2:1).

Câștigătorul setului 1 – adăugând acest pronostic pe biletul zilei pariezi pe câștigătorul primului set. Dacă joci un astfel de pariu te interesează doar ce se-ntâmplă în primul set.

Total game-uri setul 1 – pariezi pe numărul total de game-uri jucate-n primul set. Dacă joci acest pronostic nu te mai interesează ce se mai întâmplă apoi în joc.

Scor corect setul 1 – aici pariezi pe scorul corect al primului set, existând variante de pronosticuri de la 6:0 până la 7:6 pentru oricare dintre jucători.

Câștigătorul setului 2, total game-uri setul 2, scor corect setul 2 – valabil la fiecare ceea ce am scris la precedentele 3 tipuri de pariuri, cu precizarea că sunt luate-n calcul doar rezultatele din setul 2.

Numărul total de tiebreak-uri (mai poate fi intâlnit și sub denumirea de tie break în meci) – mizezi pe numărul de tiebreak-uri care vor avea loc în meci, în general opțiunea va fi sub / peste 0.5. Astfel, dacă joci peste 0.5 va fi nevoie ca măcar unul dintre seturi s-aibă 13 game-uri.

Tiebreak în primul set – este practic un pariu de tipul sub / peste 12.5 game-uri în primul set.

Rezultat dublu – este un pariu dublu, pe primul set și pe rezultatul final. Ai posibilitatea de a paria pe faptul că un anumit jucător va câștiga primul set și apoi meciul, dar și pe faptul că un anumit tenismen va câștiga primul set și apoi va pierde meciul.

Minim un set – pentru a câștiga un astfel de pariu jucătorul pe care ai mizat trebuie să câștige măcar un set.

Succesiune evenimente în meci – este un pariu dublu, se pariază pe câștigătorul meciului și totodată pe faptul că limita de game-uri propusă va fi sau nu depașită.

Succesiune evenimente în primul set – de asemenea este un pariu dublu, se pariază pe câștigătorul primului set și-n același timp pe faptul că limita de game-uri propusă pentru primul set va fi sau nu depășită.

Total game-uri jucător în meci – pariezi pe faptul că un anumit jucător va câștiga mai multe game-uri sau mai puține decât limita propusă de agenție.

Total game-uri jucător în primul set – pariezi pe faptul că un anumit jucător va câștiga mai multe game-uri sau mai puține decât limita propusă de agenție, în primul set.

Acestea sunt toate tipurile de pariuri pe tenis populare la pariuri sportive online. În cazul în care ai întâlnit un tip de pariu care nu se regăsește-n lista de mai sus și nu știi ce reprezintă lasă un comentariu și-ți vom răspunde rapid.

Vezi AICI care este agenția de pariuri la care-ți recomand să pariezi pe tenis!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3364%+614.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here