Top 3 strategii Betfair Exchange

Scris de Laur198524/01/2024

Betfair Exchange este printre preferatele mele, pentru că am studiat și am încercat diferite strategii pe goluri marcate sau pe meciurile de tenis.

logo betfair sport alb

Bonus până la 550 RON 

strategii betfair exchange

Betfair Exchange nu este și nu arată ca alte case de pariuri online, ci este un schimb de pariuri între toate persoanele care riscă bani pe diferite sporturi. Betfair oprește un comision din toate pariurile câștigate pe un anumit eveniment sportiv și n-o interesează cine câștigă sau nu. Dacă pierzi pariul nu plătești niciun comision.

În continuare o să-ți prezint 3 strategii pariuri online care sunt destul de ușor de înțeles și de pus în practică. Dacă n-ai mai pariat încă la Betfair Exchange va fi destul de ușor să te obișnuiești cu termenii ponturi pariuri Pro și Contra.

Să zicem că vrei să pariezi pe victoria echipei PSG în meciul contra celor de la Bayern Munchen în Liga Campionilor. Daca alegi Pro victorie PSG pui un pariu ca la o agenție de pariuri normală. Daca alegi Contra PSG, înseamnă X2 pe Bayern Munchen.

Dacă n-ai înțeles tot îți recomand să citești articolul Ce înseamnă Pro și Contra.

Cum să joci strategia "peste 1,5 goluri"

În această strategie pariezi live peste 1.5 goluri la cota minimă 1.80. Dacă se înscrie ieși de pe piață. Ar fi bine să cauți meciuri în care ambele echipe au atac puternic, în campionate unde se înscriu des gen Spania, Anglia, Olanda, Germania.

A doua variantă este să cauți meciuri unde ambele echipe au probleme în apărare. În această strategie nu contează ce echipă marchează, doar să nu se întâmple prea târziu în meci. Ca să reduci din pierderi, dacă partida a ajuns în minutul 80 și este 0-0, te retragi din piață.

Strategia "time bomb" sau "nu se marchează între minutul 40 și pauză"

Pe finalul primei reprize la fotbal se înscrie rar dacă scorul este 0:0. Ambele echipe își doresc să intre cu un rezultat pozitiv la pauză. Fundașii și mijlocașii la închidere sunt foarte atenți și joacă la siguranță.

Pariezi că nu se înscrie între minutul 40 și pauză, iar dacă ai fost inspirat poți să faci bani într-un interval scurt de timp. Alege meciurile din campionate de fotbal unde se înscrie rar.

Strategia "peste 2,5 goluri în meci"

Să zicem că joci ponturi peste 2,5 goluri cu o sumă fixă pe fiecare pariu. Ai 100 RON pariu pe zi, un singur pronostic pe goluri marcate. După ce ai ales partida o strategie bună este să nu pariezi toată suma de bani pe peste 2.5 goluri la începutul meciului. Dacă în minutul 1 cota la peste 2.5 goluri este de 1.80 și nu se va înscrie în primele 5-6 minute cota va crește.

Așa că împarți 100 RON în 4.

Pariezi 25 RON în minutul 1, 25 RON în minutul 15, 25 RON în minutul 30 și 25 RON în minutul 45. Bineînțeles, dacă nu s-a înscris niciun gol până în minutul respectiv. Dacă se marchează oricând te retragi de pe piață pe plus și cauți alt meci.

Ideea este următoarea: cota la peste 2.5 goluri poate să ajungă în minutul 45 la 3.30 sau chiar peste 4. Iar dacă se înscrie în minutul 50, ultima suma pariată în finalul primei reprize a prins cota cea mai mare de până atunci. Câștigurile sunt mult mai mari dacă se înscrie la puțin timp după ce ai pus pariul.

Acum că ai văzut care sunt cele mai bune strategii de pariere pentru a juca la Betfair Exchange nu-ți rămâne decât s-o alegi pe cea mai bună și s-o pui în practică!

S-ar putea  te intereseze și: