Top 3 strategii de castig la Betfair Exchange

0
290

Top 3 strategii de castig la Betfair Exchange Scoala de pariuri Strategii pariuri Betfair Exchange (vezi aici site-ul oficial) este printre preferatele mele pentru ca am studiat si am incercat diferite strategii pe goluri marcate sau pe meciurile de tenis.

Betfair Exchange nu este si nu arata ca alte case de pariuri online, ci este un schimb de pariuri intre toti persoanele care risca bani pe diferite sporturi. Betfair isi opreste un comision din toate pariurile puse pe un anumit eveniment sportiv si n-o intereseaza cine castiga sau nu. Daca pierzi pariul nu platesti niciun fel de comision.

In continuare o sa-ti prezint 3 strategii de pariere care sunt destul de usor de inteles si de pus in practica. Daca n-ai mai pariat inca la Betfair Exchange va fi destul de usor sa te obisnuiesti cu termenii Back si Lay. Sa zicem ca vrei sa pariezi pe victoria echipei PSG in meciul contra celor de la Bayern Munchen in Liga Campionilor. Daca alegi Back victorie PSG pui un pariu ca si la o agentie de pariuri normala. Daca alegi Lay PSG, inseamna X2 pe Bayern Munchen.

Daca n-ai inteles tot iti recomand sa citesti articolul Betfair Exchange – diferenta dintre pariurile Pro si Contra.

Da click AICI daca vrei sa joci pariuri Pro si Contra la Betfair!

1. Strategia “peste 1,5 goluri marcate”

In aceasta strategie pariezi live peste 1.5 goluri la cota minima 1.80. Daca se inscrie, iesim de pe piata. Ar fi bine sa cauti meciuri in care ambele echipe au atac puternic, in campionate unde se inscrie des gen Spania, Anglia, Olanda, Germania. A doua varianta este sa cauti meciuri unde ambele echipe au probleme in aparare. In aceasta strategi nu conteaza ce echipa marcheaza, doar sa nu se intample prea tarziu in meci. Ca sa reduci din pierderi, daca partida a ajuns in minutul 80 si este 0-0, te retragi din piata.

2. Strategia “time bomb” sau “nu se marcheaza intre minutul 40 si pauza”

Pe finalul primei reprize la fotbal se inscrie rar daca scorul este 0:0. Ambele echipe isi doresc sa intre cu un rezultat pozitiv la pauza. Fundasii si mijlocasii la inchidere sunt foarte atenti si joaca la siguranta. Pariezi ca nu se inscrie gol intre minutul 40 si pauza, iar daca ai fost inspirat poti sa faci bani intr-un interval scurt de timp. Alege meciurile din campionate de fotbal unde se inscrie rar.

3. Strategia “peste 2,5 goluri in meci”

Sa zicem ca joci peste 2,5 goluri, o suma fixa la fiecare meci. Ai 100 RON pariu pe zi, un singur pronostic pe goluri marcate. Dupa ce ai ales partida o strategie buna este sa nu pariezi toata suma de bani pe peste 2.5 goluri la inceputul meciului. Daca in minutul 1 cota la peste 2.5 goluri este de 1,80 si nu se inscrie repede, cota va creste.

Asa ca imparti 100 RON in 4.

Pariezi 25 RON in minutul 1, 25 RON in minutul 15, 25 RON in minutul 30 si 25 RON in minutul 45. Asta daca nu s-a inscris niciun gol pana in minutul respectiv. Daca se marcheaza oricand te retragi de pe piata pe plus si cauti alt meci.

Ideea este urmatoarea: cota la peste 2.5 goluri poate sa ajunga in minutul 45 la 3.30 sau chiar peste 4. Iar daca se inscrie in minutul 50, ultima suma pariata in finalul primei reprize a prins cota cea mai mare de pana atunci. Castigurile sunt mult mai mari daca se inscrie la putin timp dupa ce ai pus pariul.

Acum ca ai vazut care sunt cele mai bune strategii de pariere pentru a juca la Betfair Exchange nu-ti ramane decat sa o alegi pe cea mai buna si sa o pui in practica!

Inregistreaza-te AICI la Betfair Exchange!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Bmg
Forma:
38 din 52 73% +1461.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma:
50 din 92 54% +888.00 Vezi Ponturi
3 Serginho
Forma:
26 din 36 72% +726.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here