Top 5 lucruri pe care trebuie să le știi pentru a câștiga la pariuri pe meciurile din Anglia Premier League

0

Campionatul de fotbal din Anglia este unul dintre cele mai spectaculoase din lume, mai ales în ultimii ani, pentru c-au venit antrenori de top cu niște concepții diferite despre atac, apărare, posesie sau pressing sus. Printre aceștia se numără: Guardiola, Klopp sau Mourinho.

Premier League este transmis în direct de Eurosport și Telekom Sport. Astfel poți să vezi cele mai tari meciuri din fiecare etapă. Mulți dintre cei care se bucură de fotbalul englez mai și pariază pe echipa favorită sau fac un bilet cu mai multe meciuri din Anglia.

În continuare o să-ți prezint top 5 lucruri pe care trebuie să le știi pentru a câștiga la ponturi pariuri pe meciurile din Anglia Premier League.

  1. Premier League este un campionat echilibrat, pentru că echipele mici au șanse la cupele europene, chiar și la titlul de campioană, așa cum a fost cazul lui Leicester, care a terminat pe primul loc în sezonul 2015/2016, iar cota oferită de casele de pariuri pentru această performanță a fost între 500 și 5.000. Câțiva suporteri nebuni din Leicester au pariat că echipa favorită va deveni campioană-n Premier League și s-au umplut de bani. Acest lucru a fost posibil și datorită sumelor imense care sunt plătite de televiziuni echipelor din Anglia, iar Leicester a avut bani, un grup unit și un antrenor pe măsură.
  2. În Premier League se înscrie mult, mai ales după venirile lui Guardiola la Manchester City și Klopp la Liverpool. In primele 17 de etape din sezonul 2019/20 s-au marcat peste 2.5 goluri în 56%, iar peste 1,5 goluri în 84%. Manchester City și Liverpool au cele mai ofensive echipe și au jucători care desfac orice apărare.
  3. În Anglia Premier League gazdele câștigă des. Echipele care au jucat în fața propriilor suporteri au un procent de 43% de victorii, iar oaspeții doar 33%. Dacă pariezi pe 1, X sau 2, ar fi bine să alegi echipa gazdă, dacă nu întâlnește o super echipă dintre primele 3-4 din clasament.
  4. Și pentru că sunt orgolii mari ar fi bine să știi că se acordă multe cartonașe galbene din cauza intrărilor tari. În primele 17 etape din sezonul curent s-au acordat 594 de cartonase galbene (aproape 3,5 cartonase galbene pe meci) și 22 de cartonase roșii.
  5. Pentru că englezii iubesc fazele fixe, loviturile libere și cornere, poți să pariezi pe peste la cornere. În sezonul curent au fost în medie 11,06 cornere per joc.

Cea mai bună ofertă de pariuri pe meciurile din Premier League este AICI!

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 CR7
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
3 din 475%+121.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
2 din 367%+3.00Vezi Ponturi
3 Red
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
0 din 10%-100.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here