Cel mai bun site de pronosticuri fotbal

0

Mereu am fost în căutare de site-uri care oferă ponturi bune pe perioade lungi de timp. Știu că există site-uri care au 2 luni în care au biletul zilei "verde" multe zile la rând, dar apoi vine o perioadă de 3 luni în care tipsterii își pierd inspirația și pariorii părăsesc site-ul respectiv.

TOP BONUSURI PARIURI FĂRĂ DEPUNERE

netbet logo

BONUS 100 RON

FĂRĂ DEPUNERE

superbet rosu

BONUS 50 RON 
FĂRĂ DEPUNERE

maxbet logo

BONUS 50 RON
FĂRĂ DEPUNERE

Care este cel mai bun site de pronosticuri fotbal?

Sunt site-uri bune de analiză fotbal care ofera ponturi bune, cum ar fi de exemplu bettingadvice.com, dar în acest articol o să mă opresc la 2 site-uri din străinătate, care sunt diferite ca abordare, dar au rezultate bune, și la un site din România care propune zilnic multe ponturi.

Și ca să-ți răspund la întrebarea de mai sus, nu se poate spune despre un site că este cel mai bun site de pariuri.

cel mai bun site pronosticuri fotbal

Cele mai bune site-uri de pariuri

  1. covers.com – cu siguranță cel mai bun site internațional de unde te poți informa atunci când vrei sa pariezi pe NBA, NFL, MLB sau NHL. Nu lipsesc nici pronosticurile din fotbal (soccer) sau cele din NASCAR ori din curse de cai. Lansat în anul 1995, Covers a reușit să se mențină la un nivel ridicat de-a lungul anilor.
  2. soccervista.com – dacă primul era un site care se axa pe competițiile de SUA, SoccerVista se bazează doar pe ponturi din fotbal. O altă deosebire între acesta și Covers este că aici avem ponturi pariuri date pe baze statistice, în timp ce în partea cealaltă avem analize făcute de experții site-ului.
  3. 10pariuri.ro – probabil cel mai sigur site de predicții fotbal din România în 2021. El grupează mai mulți tipsteri buni, care oferă ponturi pariuri atât din fotbal, cât și din tenis. Zilnic găsești și biletul zilei fotbal cu diverse cote finale, dar nu lipsește nici pontul zilei.

Atunci când te inspiri de pe unul dintre aceste site-uri îți recomand să joci biletele la una dintre cele mai bune case de pariuri online.

Chiar dacă o să studiezi site-uri care oferă pronosticuri fotbal astazi, ar fi bine ca decizia finală să fie doar a ta, pentru că sunt banii tăi în joc. Site-urile, care te ajută să decizi ce ponturi sunt bune pentru pariuri, sunt numeroase dar asta nu-nseamnă că vei găsi constant pe ele ponturi bune.

Vezi AICI care este casa de pariuri recomandată pentru a juca pronosticuri fotbal online!

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here