Cel mai bun site de pronosticuri fotbal

Scris de Laur198524/01/2024

Mereu am fost în căutare de site-uri care oferă ponturi bune pe perioade lungi de timp. Știu că există site-uri care au 2 luni în care au biletul zilei "verde" multe zile la rând, dar apoi vine o perioadă de 3 luni în care tipsterii își pierd inspirația și pariorii părăsesc site-ul respectiv.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo pariuriplus ro

50% PÂNĂ LA 500 RON

logo elite slots

1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

site pronosticuri fotbal

Care este cel mai bun site de pronosticuri fotbal?

Sunt site-uri bune de analiză fotbal care ofera ponturi bune, cum ar fi de exemplu bettingadvice.com, dar în acest articol o să mă opresc la 2 site-uri din străinătate, care sunt diferite ca abordare, dar au rezultate bune, și la un site din România care propune zilnic multe ponturi.

Și ca să-ți răspund la întrebarea de mai sus, nu se poate spune despre un site că este cel mai bun / sigur site de predicții fotbal.

Cele mai bune site-uri de pariuri

  1. covers.com - cu siguranță cel mai bun site internațional de unde te poți informa atunci când vrei sa pariezi pe NBA, NFL, MLB sau NHL. Nu lipsesc nici pronosticurile din fotbal (soccer) sau cele din NASCAR ori din curse de cai. Lansat în anul 1995, Covers a reușit să se mențină la un nivel ridicat de-a lungul anilor.
  2. whoscored.com - dacă primul era un site care se axa pe competițiile de SUA, WhoScored se bazează pe ponturi din fotbal. O altă deosebire între acesta și Covers este că aici avem ponturi pariuri de la vizitatori, în timp ce în partea cealaltă avem analize fotbal făcute de experții site-ului.
  3. 10pariuri.ro - probabil cel mai sigur site de predicții fotbal din România în 2024. El grupează mai mulți tipsteri buni, care oferă ponturi pariuri atât din fotbal, cât și din tenis. Zilnic găsești și biletul zilei fotbal cu diverse cote finale, dar nu lipsește nici pontul zilei.

Atunci când te inspiri de pe unul dintre aceste site-uri îți recomand să joci biletele la una dintre cele mai bune case de pariuri online.

Chiar dacă o să studiezi site-uri care oferă pronosticuri fotbal astăzi, ar fi bine ca decizia finală să fie doar a ta, pentru că sunt banii tăi în joc. Site-urile, care te ajută să decizi ce ponturi sunt bune pentru pariuri, sunt numeroase dar asta nu înseamnă că vei găsi constant pe ele ponturi bune.

S-ar putea  te intereseze și: