Tu ții evidența pariurilor? Vezi de ce este importantă!

0

Vedem mulți pariori care joacă haotic, fără a avea o evidență a biletelor jucate. Lipsa unei astfel de evidente poate micșora câștigul pe termen lung. Poate că acum nu te ajuta să vezi că ai câștigat 100 RON jucând pe un bilet 5-6 meciuri sau că ai pierdut biletul zilei pe un singur meci, dar în timp vei vedea că evidența în pariuri este foarte importantă, chiar dacă vorbim și de pariurile offline (poți ține ușor evidența biletelor într-un document Excel).

Click AICI pentru a juca la pariuri sportive online!

Tu tii evidenta pariurilor Vezi de ce este importanta 1

De ce este atât de importantă această evidență a pariurilor?

Păi în primul rând pentru că te ajută să vezi anumite aspecte foarte importante.

Hai să le luăm pe rând:

  • dacă ții evidența biletului zilei și a altor bilete jucate poți observa de exemplu că tu în ultimele luni ai câștigat preponderent la mijlocul săptămânii și foarte rar în weekend. Acest lucru înseamnă că ai probleme în a analiza oferta atunci când aceasta este prea vastă și ar trebui să pariezi mai moderat în weekend.
  • având evidența biletelor tale poți observa foarte ușor care sunt pronosticurile la care ai cea mai bună rată de succes și cu care ai cele mai multe probleme. Pot fi cazuri când un parior nu prea nimerește deloc pariurile de tip sub 2.5 goluri, caz în care ar fi mai indicat să le evite. La fel cum un alt parior poate face profit mai mult pe tipul de pariu “ambele marchează” și atunci acesta ar trebui să se axeze pe tipul respectiv de pariu.
  • având evidența biletelor poți vedea care sunt echipele și campionatele pe care atunci când pariezi nu prea ai succes, și viceversa. Am văzut mulți pariori zicând “nu mai joc pe echipa x că m-a scos de 3 ori în ultimele săptămâni”. Foarte probabil în weekend-ul următor vom vedea pariorul respectiv jucând din nou pe formația x. Lucrul este valabil și la campionate. Cu o statistică s-ar putea să ai surpriza să vezi ca de exemplu în Anglia Premier League ai un procentaj de ponturi pariuri câștigate de peste 80%, dar te trag mult în jos meciurile din Spania.

Una peste alta această evidență a biletelor jucate este vitală pe termen lung.

Click AICI pentru a paria online; vezi ce bonus te așteaptă!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 CR7
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
3 din 475%+121.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
2 din 367%+3.00Vezi Ponturi
3 Red
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
0 din 10%-100.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here