Seven bonus fără depunere

Scris de Laur198523/01/2024

Nu ai pariat până acum la Seven? Te gândești să îți deschizi un cont la acest operator? În continuare eu voi trata subiectul Seven bonus fără depunere, unul care interesează orice fel de parior, fie el de cazinou sau de sport.

Până să completezi formularul de înscriere, te sfătuiesc să citești informațiile de mai jos, pentru că vei afla dacă poți să joci jocuri fără depunere sau dacă primești bonus la pariuri sportive fără depunere.

seven casino bonus fără depunere

Bonus fără depunere Seven pariuri


Deși poate îți deschizi cont la pariuri online România cu gândul de a încasa cele mai bune bonusuri, trebuie să ții cont de faptul NU vei primi la pariuri sportive bonus fără depunere pe platforma Seven. Nu există o astfel de promoție, iar asta mie nu îmi place.

Ai posibilitatea să testezi bonusul de bun venit, dar pentru asta trebuie să faci 3 depuneri în cont. Poți încasa până la 900 RON, 3 freebeturi în valoare totală de 100 RON + 25 rotiri gratuite.

Pentru a putea retrage banii proveniți din oferta de bun venit, va trebui mai întâi să rulezi bonusul în bani de 8 ori. Freebeturile au o condiție de rulaj 3x, iar câștigul din rotiri fara depunere 40x.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON +
50 RON pariu gratuit

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

publicwin mobil2


200% PÂNĂ LA 500 RON


Seven free spins fără depunere


Ești pasionat de păcănele? Vrei să iei promoții speciale la cazinouri online România? Nu aici vei găsi cea mai bună ofertă de pe piață, pentru că Seven nu se numără printre cele mai tari cazinouri online din România. NU vei primi rotiri gratuite fără depunere la cazinoul Seven.

Operatorul oferă un bonus la depunere pentru clienții noi. Dacă deschizi cont la Seven, poți încasa până la 2.800 RON + 720 free spins. La prima vedere sună bine, doar că vei fi condiționat să faci 4 depuneri din banii tăi pentru a lua toate beneficiile puse în joc. Așadar, nu găsim vreun joc păcănele gratis.

Oferta are si condiții de rulaj, iar toate detaliile le vei găsi în articolul Seven cod bonus. Acolo ți-am explicat totul despre sistemul de bonusare.

Joacă AICI la păcănele online la Seven!


Seven bonus fără depunere pentru clienții activi


Chiar dacă ești client mai vechi pe site, trebuie să știi că nici de această dată NU primești bonus fără depunere pe platformele Seven. 

Există o promoție pe care o poți accesa, însă tot la depunere. Mai exact, clienții activi au posibilitatea de a alege o singură dată, între un bonus la depunere pentru pariuri sportive sau pentru cazinoul online. 

La cazinou se oferă bonus 50% din suma depusă, până la maxim 400 RON + 50 rotiri gratuite, în timp ce la pariuri sportive poți beneficia de 50% bonus din suma depusă, până la maxim 200 RON + 25 lei freebet.

Oferta de mai sus nu este impresionantă, pentru că trebuie să depunem destui de mulți bani pentru a o accesa. 

Te-ar putea interesa și:

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

S-ar putea  te intereseze și: