Seven pariuri sportive

Ești în căutarea unei case de pariuri legale? Atunci ar trebui să știi că ai și opțiunea Seven pariuri sportive, pe care o voi diseca în această pagină.

logo seven alb

Bonus 900 lei + 100 RON freebet

Bonus la primele 3 depuneri: 900 RON + 100 RON free bets + 25 FS

Deschide cont la Seven pariuri pentru a lua bonus la prima depunere 900 RON + 100 RON free bets + 25 rotiri gratuite.

 1. Pasul 1 - Accesează site-ul Seven pariuri.
 2. Pasul 2 - Urmează procedura de înregistrare Seven pariuri.
 3. Pasul 3 - Efectuează 3 depuneri de cel puțin 50 RON și vei încasa bonus de bun venit Seven pariuri în felul următor:
 • la prima depunere: 100% până la 200 RON plus 25 RON pariu gratuit.
 • la a doua depunere: 60% până la 300 RON + 50 RON free bet.
 • la a treia depunere: 80% până la 400 RON plus 25 RON pariu gratuit și 25 de învârtiri gratuite.

Termeni și condiții de rulaj

Vei beneficia de bonusurile ce constau în free bet-uri și free spin-uri după ce vei face rulajul bonusului în bani aferent depunerii.

Poți plasa pariurile gratuite doar pe evenimente pre-match, pe o cotă minimă de 1.70 pentru biletele single și 1.40 per eveniment pentru biletele tip combo sau sistem.

Factorul de rulaj este de 8x aplicat bonusurilor la depunere și pe biletele single cota minimă trebuie să fie de minim 1.70, iar pe cele combo și sistem de minim 1.40 per eveniment.

La rulajul bonusului se califică atât pariurile pre-match cât și live.

Valoarea maximă ce poate aduce o contribuție la rulaj este de 100% până la 100 RON.

Dacă depășești această limită riști să ți se anuleze bonusul, să îți fie confiscate sumele câștigate pe parcursul rulajului bonusului sau și mai rău, să îți fie închis contul de jucător.

La rulaj nu vor contribui pariurile: care primesc cota 1, pe totaluri asiatice, handicapuri asiatice, DNB, Avantaj, Plus, cele al căror rezultat este stabilit după expirarea valabilității bonusului, cele închise prin opțiunea Cash Out, cele plasate în mod repetat pe aceleași evenimente.

Rotirile gratuite au un factor de rulaj de 40x și atât ele, cât și câștigurile pe care le generează, trebuie rulate la slotul Shining Crown.

Valoarea maximă ce poate contribui la rulajul lor este de 20 RON, iar dacă vei depăși această limită riști să ți se confiște sumele câștigate pe parcursul rulajului sau chiar să ți se închidă contul.

Ești obligat să activezi pariurile gratuite și învârtirile gratuite în maxim 3 zile de când ți-au fost acordate în contul de jucător și apoi trebuie să le folosești în cel mult 3 zile.

Bonusul cash și câștigul net generat de free bets și free spins trebuie rulate în cel mult 7 zile.

Despre casa de pariuri Seven pariuri

Seven pariuri este deținută de Play Online Solutions LTD, care este o companie din Malta.

La data de 01.12.2019 a primit de la ONJN licența cu numărul L1193408W001140, iar aceasta este valabilă până la 30.11.2029.

Este un operator care pune un mai mare accent pe zona de online casino. Are și mai multe agenții stradale pe teritoriul țării noastre.

Pe site există și o secțiune de pariuri sportive despre care vei afla mai multe detalii în rândurile de mai jos.

Creare cont nou Seven pariuri

Ca să îți deschizi un cont nou Seven pariuri intri mai întâi pe site-ul acestora. Acolo apeși pe butonul ÎNREGISTRARE, care este în colțul din dreapta sus al paginii.

Urmează apoi procedura de creare cont care se face în 4 pași destul de simpli.

Te sfătuiesc să ai grijă să introduci informațiile corecte. În caz contrar, te expui riscului de a avea mari probleme atunci când vei efectua procedura de verificare cont.

Cum verifici contul la Seven pariuri

La orice casă de pariuri legală din România trebuie să îți verifici contul, așadar inclusiv la Seven pariuri.

Procedura trebuie parcursă în maxim 30 de zile de la prima depunere sau în cel mult 6 luni de la crearea contului, dacă nu ai făcut nici măcar o depunere.

Act de identitate

Vei trimite o poză cu buletinul, cu pașaportul sau cu permisul de conducere.

Dovada adresei de domiciliu

Trebuie să încarci o poză cu o factură de utilități care este pe numele tău sau cu extrasul contului tău bancar.

Alte documente

Cei ce depun cu cardul trimit 2 poze, față și verso cu cardul. Poți acoperi codul de securitate CVV2 de pe spate și poți lăsa vizibile doar primele 6 și ultimele 4 cifre din numărul cardului.

De obicei acest proces se finalizează în cel mult 3 zile lucrătoare și vei fi înștiințat când s-a încheiat.

Dacă însă, după 3 zile nu ai primit nici o notificare, atunci poți cere explicații angajaților Seven pariuri printr-una dintre metodele de contact disponibile.

Metode de plată la Seven pariuri

Metode de depunere la Seven pariuri

Poți alimenta contul de pariuri prin următoarele metode de plată:

 • Card bancar: 20 RON depunere minimă - nelimitat depunere maximă
 • În agenții: 20 RON - 9.000 RON.

Seven pariuri stă foarte slab în ceea ce privește varietatea metodelor de depunere pentru că oferă clienților săi doar 2 variante.

Față de ceilalți operatori de pe piața din România stă destul de rău la acest capitol, la care consider că mai are mult de lucru.

Pe site scrie că se poate depune cu card bancar VISA sau Mastercard, dar nu este specificat nimic despre Revolut, care este tot mai popular.

Totodată, nu lucrează cu portofelele virtuale Skrill, Paysafecard, Neteller și nici cu vreun terminal de tip SelfPay.

Este totuși de apreciat că poți depune în agențiile stradale. Ai grijă însă că nu sunt foarte răspândite pe teritoriul țării noastre.

Așadar, dacă nu ai un card bancar și vrei să depui prin această metodă, ar fi mai bine să verifici dacă ai o agenție stradală în zona ta.

Metode de retragere Seven pariuri

Avem aceleași două metode de plată și în cazul retragerilor:

 • Card bancar: 20 RON retragere minimă - nelimitat retragere maximă (timp procesare: 0-4 zile după aprobare)
 • În agenții: 20 RON - nelimitat (instant).

Ne lovim și în cazul retragerilor de lipsa varietății metodelor prin care poți intra în posesia banilor câștigați la Seven pariuri.

Așadar, fie ii retragi prin card bancar, fie dintr-o agenție stradală Seven pariuri, care nu sunt prezente în foarte multe localități mari din țară.

Pot spune că apreciez faptul că au impus o limită minimă foarte bună la retrageri, de doar 20 RON. Este important să poți retrage sume cât mai mici.

Din acest punct de vedere, această agenție stă mai bine decât destui operatori de pe piața de la noi.

Să știi că acea taxă de 3% la retrageri este impusă la mai toate casele de pariuri din România pentru că este obligatorie prin lege.

Acest impozit pariuri sportive se plătește doar pentru sumele de sub 10.000 RON, iar apoi va crește treptat în funcție de câți bani dorești să retragi.

Aplicația Seven Pariuri

În momentul de față nu există o aplicație Seven pariuri pentru telefoanele mobile. Nu îți pierde așadar timpul să o cauți.

Ea nu este prezentă nici în Magazinul Play, cel destinat telefoanelor pe Android și nici în Apple Store, cel pentru device-urile pe iOS.

Din acest punct de vedere eu consider că Seven pariuri are un minus. Pe piața din România există foarte mulți operatori care oferă clienților lor o astfel de aplicație.

Site-ul poate fi însă accesat prin intermediul browser-ului telefonului tău mobil pentru că este bine optimizat.

Seven Sport oferta de pariuri

Pe mine oferta celor de la Seven pariuri nu m-a dat mai deloc pe spate. Nu pot să spun că este la pământ, dar nici că este una extraordinară.

Aici poți miza pe toate sporturile care au mulți urmăritori peste tot în lume, dar și pe discipiline care nu au atât de mulți fani.

Bineînțeles că fotbalul este și el prezent pe această platformă. Pe lângă "sportul rege", aici se mai poate paria și pe baschet, handbal sau tenis.

Câteva discipline mai puțin populare pe care poți miza aici sunt popice, darts, squash, hurling galic sau fotbal australian.

Am sesizat că există și o zonă de E-Sports, ceea ce nu este deloc rău pentru împătimiți.

Mi-a plăcut și că ai posibilitatea să pariezi pe ceea ce se întâmplă la Eurovision. Dar, celebrul concurs de cântat este și în oferta altor agenții din România.

Sunt însă destule sporturi pe care românii pariază și care nu se regăsesc în oferta Seven pariuri.

Prin urmare, cel puțin din punctul meu de vedere, acest operator online mai are destul de mult de lucru la acest capitol.

Să îți prezint și cum este situația la fotbal, pentru că pe acest sport pariem cei mai mulți dintre noi.

La un meci de Liga Campionilor propunea puțin peste 300 de pariuri, iar la agențiile de top erau peste 550, deci oferta este destul de slabă din acest punct de vedere.

Ai însă la dispoziție pariuri clasice ca cele pe handicapuri asiatice, totaluri asiatice, marcatori, cartonașe și cornere.

Îi lipsesc însă multe alte tipuri de pariuri, cele mai importante fiind acelea bazate pe ceea ce se va întâmpla într-un anumit interval de timp din meci.

Seven Sport streaming și pariuri live

Vei găsi pe site-ul celor de la Seven pariuri o secțiune de Live Betting, care este special dedicată pariurilor LIVE.

Oferta la ora la care am scris eu acest articol nu era ieșită din comun. Cam oricând poți paria pe dueluri din fotbal, baschet, handbal, tenis sau volei.

Eu am scris acest articol într-o seară de miercuri, iar la acea oră se putea miza pe puțin peste 100 de confruntări din diverse sporturi.

Am rămas surprins să constat că numărul era apropiat față de operatorii de top din România, dar poate a fost și contextul de așa natură.

În ofertă erau mai bine de 30 de meciuri din fotbal, peste 15 din baschet, puțin peste 10 din handbal, 6 din volei și peste 10 din tenis.

Pe "sportul rege" se putea miza până și pe primele ligi din Botswana sau Guatemala, dar și pe multe dueluri din fotbal feminin.

Am încercat să găsesc și dacă există vreo transmisiune LIVE a vreunei partide. Din păcate, nu era nici măcar una disponibilă la o oră foarte bună.

Sunt destul de sigur că serviciul de Live Streaming nu există pe acest site, deci și la acest capitol Seven pariuri mai are de lucru.

Bonusuri și promoții Seven pariuri sportive

Ți-am arătat în prima parte a articolului că există un bonus de bun venit Seven pariuri. Aceasta este însă singura promoție de pe site-ul acestui operator.

Este posibil să apară unele și pe toate le vei găsi pe platforma acestei agenții în secțiunea PROMOȚII.

Articole utile despre Seven

În încheiere vreau să îți prezint o listă cu articole care ți-ar putea fi de ajutor dacă vrei să începi să joci pariuri sportive la Seven:

 • Seven înregistrare cont nou - vezi pas cu pas cum trebuie să procedezi ca să deschizi cont la Seven.
 • Seven cod bonus - afli ce coduri promoționale trebuie să folosești ca să primești bonusuri la Seven.
 • Seven păreri - citește recenzii scrise de jucători despre această casă de pariuri online.
 • Seven bonus fără depunere - descoperi ofertele de bonus fără depunere de la Seven Pariuri Sportive și Casino.