Închidere / ștergere cont SlotV

Scris de Laur198523/01/2024

Nu mai dorești să joci jocuri păcănele la SlotV Casino? Atunci citește acest articol și vei afla cum trebuie să procedezi ca să închizi contul SlotV în doar câteva minute.

CAZINOURI ONLINE NOI

logo pariuriplus5

2.000 RON +
300 FS

logo seven bet

3.200 RON +
720 FS

logo elite slots

2.000 RON +
150 FS

După ce te-ai logat în contul de păcănele online apasă pe cele 3 linii verticale din partea stângă a site-ului, pe mobil. Ulterior dă click pe săgeata îndreptată în jos aflată deasupra butonului pentru Depunere.

Apasă în meniu pe butonul Limite și se va deschide o pagină precum cea din imagine:

limite slotv

Acolo poți seta în primă fază o limită la depunere, limită care poate fi zilnică, săptămânală sau lunară.

În cazul în care vrei să închizi contul SlotV apasă pe Joc Responsabil.

Acum ai posibilitatea să iei o pauză, care poate fi de minimum 1 zi sau de maxim 6 luni. Selectezi perioada dorită, bifezi motivul pauzei și dai click pe butonul Aplică modificările.

În aceeași pagină, mai jos ai și varianta de Auto-excludere pentru 6 luni, 1 an sau pe o perioadă nedifinită.

Dacă vei selecta Nedefinit și vei da click pe Aplică modificările vei închide contul de jocuri cu păcănele online de la SlotV. Chiar dacă nu este vorba de o ștergere efectivă a contului faptul că nu vei mai putea accesa contul sau că nu vei mai primi pe mail bonusuri din partea celor de la SlotV funcționează practic la fel ca închiderea contului.

În cazul în care motivul pentru care vrei să ștergi contul nu are legătură cu dependența de jocuri cazino îți recomand să deschizi cont la unul din cazinourile online preferate de români:

S-ar putea  te intereseze și: