Spin Loto

Spin Loto îți oferă o doză de adrenalină dacă ești pasionat de jocurile de loterie internațională. Află din acest articol totul despre oferta de jocuri loto de la casa de pariuri Spin.

Spin Loto are o ofertă diversificată de jocuri de loterii internaționale, astfel că vei găsi aici toate loteriile majore din țările europene dar și loterii din Statele Unite, Canada sau Africa de Sud.

Oricând vei accesa meniul de loterii internaționale vei găsi cel puțin câteva jocuri pe care poți să pariezi, în orice moment al zilei.

La Spin Loto sunt prezente nu mai puțin de 27 de țări cu loterii internaționale proprii și un lucru care mi-a atras imediat atenția este că la majoritatea dintre ele ai cote excelente, chiar și pentru un singur număr jucat.

Un alt mare avantaj pe care îl ai dacă alegi să joci bilete de loterii internaționale la casa de pariuri online Spin este acela al mobilității.

Chiar dacă nu există încă o aplicație de mobil Spin, poți să te loghezi pe site chiar din browserul telefonului tău și să joci biletele la loteriile preferate.

În acest fel nu mai ești constrâns de programul de funcționare al unei case de pariuri stradale.

Poți să joci oricând dorești bilete la loteriile preferate, chiar și în timp ce ești plecat sau aștepți undeva, îți ia 2 minute să te loghezi pe platformă și să plasezi biletele la loto.

Dacă, spre exemplu, nu dorești să pariezi bilete pe loteriile internaționale la Spin, îți las în continuare o listă cu alți 3 operatori importanți la care vei găsi jocuri de loterie și poți profita de cotele foarte bune:

Dacă vei citi articolele de mai sus din acea listă vei afla toate detaliile despre jocurile de loterie internațională pe care le găsești la operatorii respectivi, ce cote sunt oferite, cele mai populare loterii recomandate și multe alte detalii interesante.

Loterii internaționale populare la Spin

oferta loto spin

Acum că ai aflat că la Spin vei găsi loterii internaționale din 27 de state, chiar și din țări de peste ocean, îți prezint în continuare care sunt cele mai populare loterii internaționale la care chiar merită să plasezi biletele la Spin.

Grecia Kino 20/80

Loto Grecia Kino 20/80 are un regulament destul de simplu.

Probabil ai intuit deja din denumire că dintr-o urnă în care sunt 80 de numere se vor extrage 20 de numere norocoase, iar scopul tău este să nimerești cât mai multe numere extrase.

Programul acestei loterii este unul foarte convenabil pentru jucătorii din România, pentru că sunt extrageri programate începând cu ora 8 dimineața și până la orele 23.55.

Mai mult decât atât, la această loterie, extragerile au loc din 5 în 5 minute. Practic poți plasa bilete aici oricând dorești, pe tot parcursul zilei până cu 5 minute înainte de miezul nopții.

Ai o cotă de 3.95 pentru un singur număr câștigător, în timp ce pentru două numere bifate, cota crește la 16.5.

Practic, acest lucru face loteria Grecia Kino 20/80 ideală pentru aplicarea strategiilor de pariere bazate pe progresii matematice, cum ar fi Martingale sau Fibonacci.

Euro Millions 5/50

Euro Millions este una dintre cele mai jucate 12 loterii la nivel mondial, deoarece premiile aici sunt foarte mari.

Inițial, loteria putea fi jucată doar în Franța și Marea Britanie, însă a crescut rapid în popularitate și s-a extins în aproape toate țările europene.

La Euro Millions se aleg 5 numere din intervalul 1-50 și apoi alte două bile din intervalul 1-12.

Italia Keno 10eLotto

Keno Italia este cel mai jucat joc de loterie din peninsula italică, în egală măsură popular și în România.

Loteria este foarte jucată la noi pentru că poți plasa bilete oricând dorești, fiind extrageri din 5 in 5 minute, pe tot parcursul zilei și în fiecare zi.

Vei putea juca între 1 și 8 numere pe bilet, iar dacă îți iese un singur număr ai câștigat o cotă de 4.30. În schimb, pentru două numere norocoase, cota crește vertiginos până la 21.

Polonia Multi 20/80

Polonia Multi Multi este și ea prezentă cu o loterie extrem de populară pentru jucătorii de la noi din țară,

Multi 20/80, similară din multe puncte de vedere cu loteria din Grecia.

Și la această loterie primești exact aceleași cote pentru câștig, respectiv 3.95 pentru un singur număr câștigător și 16.5 dacă bifezi două bile pe biletul de joc.

Doar că spre deosebire de loteria grecească, aici sunt doar două extrageri pe zi programate, la orele 15.00 și 23.00.

Rezultate loto Spin

spin rezultate loto

Dacă ai jucat bilete la loteriile internaționale la Spin, probabil ești curios să le verifici și să vezi dacă ai câștigat.

Pentru asta, accesează meniul rezultate loto pe care îl vezi în colțul din dreapta sus al paginii de loterie.

Odată ajuns acolo, alege data pentru care vrei să vezi rezultatele și apoi selectează din lista de rezultate loteria la care ai jucat. Vei vedea istoricul numerelor câștigătoare, compari cu ce ai tu pe bilet și vezi dacă ai câștigat.

Mult mai simplu este însă să apeși pe butonul Istoric Pariuri. Acum vei vedea toate biletele jucate de tine la loteriile internaționale la Spin.

Poți să selectezi să vizualizezi doar biletele jucate într-un anumit interval de timp. Alege perioada de timp care te interesează și vei vedea biletele câștigătoare, pe cele pierdute dar și biletele care încă sunt în derulare.