Spin Pariuri

Dacă și tu ești pasionat de pariuri sportive, ai putea încerca și operatorul online Spin.ro, care propune jucătorilor din România o ofertă interesantă și bonusuri destul de consistente.

Pe această pagină vei descoperi multe informații utile despre Spin Pariuri, vei afla dacă merită să îți deschizi un cont, dar și ce beneficii te așteaptă în calitate de client.

logo spin

Bonus 500 lei freebet

Îți voi arăta în cele ce urmează cum faci un pariu la Spin.ro, ce metode de plată acceptă operatorul, dar și cum poți paria gratuit pe platforma sa de sport.

Despre Spin.ro

Platforma Spin.ro îți oferă cele mai populare jocuri de noroc aflate pe piața de gambling din România, începând cu pariuri sportive online, păcănele, bingo sau loterii.

Indiferent de preferințele pe care le ai sunt sigur că te vei distra de minune pe site-ul său.

Spin.ro este deținut și operat de către Crowd Entertainment Limited, societate înregistrară în Malta și care deține licența nr. L1213823W001269 din partea Comitetului de Supraveghere din cadrul O.N.J.N., pentru piața de pariuri din România.

Licența este valabilă până la data de 28.02.2031.

Din punct de vedere al pariurilor sportive, Spin.ro îți pune la dispoziție toate sporturile care se caută, o secțiune de pariuri live bine pusă la punct și cu foarte multe opțiuni de joc.

Bonus de bun venit Spin Pariuri

spin pariuri bonus inregistrare

Sunt sigur că deja te întrebi dacă la Spin.ro beneficiezi și de bonus pariuri la înregistrare.

Avem o ofertă tocmai bună, care îți aduce până la 500 RON Freebet ca și bonus de bun venit. Nu pot spune că este o promoție bestială, dar până la urmă 500 RON este o sumă acceptabilă.

Bonusul funcționează destul de simplu. Mai exact, jucătorii noi vor plasa primul lor pariu pe Spin.ro fără risc.

Beneficiezi de 100% freebet până la un maxim de 500 RON, pentru prima ta depunere de minim 50 RON.

Acest bonus se va acorda doar dacă primul tău pariu pe sport la Spin.ro a fost pierzător.

Freebet-ul este valabil timp de 7 zile și poate fi plasat pe minim șase evenimente de tipul 3-way-market, fiecare cu o cotă minimă de 1,50.

Dacă biletul plasat cu acest free bet este câștigător, o să încasezi efectiv profitul în bani reali (câștigul total - valoarea freebetului).

Reține faptul că pariurile plasate din freebet nu sunt eligibile și pentru opțiunea de cashout.

Cum deschizi cont nou la Spin Pariuri

Mai departe, evident că pentru a plasa pariuri online pe site-ul Spin.ro este necesar mai întâi să deschizi un cont de jucător. Tocmai despre asta vom vorbi în continuare și îți voi arăta cum devii client al acestui operator.

Nu este nimic complicat. Cu un click pe link-urile promoționale din acest articol, vei ajunge pe site-ul Spin Pariuri.

Uită-te în colțul din dreapta, sus, pentru că acolo vei descoperi butonul galben cu denumirea CONT NOU.

Îl accesezi și nu mai rămâne decât să parcurgi formularul de înregistrare, al cărui prim pas este evidențiat în imaginea de mai jos.

spin formular inregistrare pas1

Pentru a finaliza cu succes procesul, vei avea nevoie de următoarele informații. Pentru a parcurge totul în doar câteva minute, ai grijă să le ai la îndemână încă de la început.

 • Email - tastezi efectiv adresa ta de email în formular. Probabil știi că fără un email valid nu poți deschide cont la nicio casă de pariuri din România. Prin intermediul ei vei primi ulterior inclusiv bonusuri personalizate și alte oferte speciale.
 • Număr de telefon - ai grijă ca numărul tău de telefon mobil să fie scris corect. După acel cod +40, tastează efectiv numărul începând cu a doua sa cifră.
 • Parola - mai departe, va trebui să pui o parolă pe contul de jucător. Formatul ei trebuie să cuprindă cel puțin 6 caractere, o majusculă, o literă mică și minim o cifră. 
 • Alte detalii - Pe parcursul formularului de înregistrare la casa de pariuri Spin, vei completa și alte câmpuri, precum Nume și prenume, Nume de utilizator, Localitatea de domiciliu, Adresa de domiciliu precum și CNP-ul. Dacă ai la dispoziție un cod bonus Spin, îl introduci în formularul de deschidere cont la câmpul codului promoțional.

Pentru a finaliza procesul de înregistrare la Spin, nu mai trebuie decât să confirmi adresa de email și numărul de telefon pe care le-ai declarat.

Această confirmare se face prin cod de siguranță. Vei primi unul pe email și altul prin SMS pe telefon. Le introduci pe ambele la finalul formularului de înregistrare și totul este gata. În acel moment ai un cont activ la Spin.

5 motive să deschizi cont la Spin Pariuri

Nu ești sigur dacă să deschizi cont sau nu la Spin Pariuri? Încă nu ai apucat să analizezi în detaliu platforma acestei case de pariuri online?

În acest caz, citește mai jos principalele motive pentru care acest operator poate fi unul potrivit pentru tine:

1. Ofertă completă, inclusiv platformă de pariuri live

Ar trebui să fii mulțumit de oferta disponibilă la Spin Pariuri, pentru că vei găsi cele mai populare sporturi, dar și principalele tipuri de pariuri existente pe piață.

2. Tu controlezi pariurile prin Cash Out

Spin se aliniază caselor de pariuri online care permit încheierea pariurilor prin funcția Cash Out. În acest fel ai mai mult control asupra biletelor tale. Dacă nu știi ce presupune funcția, citește articolul meu despre ce înseamnă Cash Out.

3. Cote mărite față de oferta pieței

La Spin Pariuri nu găsești doar bonus de bun venit, ci și alte promoții ulterior deschiderii contului de jucător. Ai la dispoziție cote mărite prin intermediul promoțiilor Spin Extra și Spin Cota.  

4. Opțiunea de pariu rapid

Nu trebuie neglijată nici opțiunea de pariu rapid, prin care setezi inițial o miză a pariului, iar după selectarea pronosticului acesta se va plasa automat. Opțiunea rămâne activă până în momentul în care o dezactivezi din cont. 

5. 150% bonus pe biletele multiple

Spin Pariuri vine și ea cu un bonus extrem de atractiv la biletele multiple, care poate ajunge până la 150%. Sună frumos nu-i așa?

Cum verifici contul Spin.ro

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că procesul de verificare a contului este obligatoriu la toate casele de pariuri online din România.

În același timp, totul este foarte simplu, iar eu îți arăt mai jos exact cum faci verificarea contului Spin.

Încep prin a spune că trebuie să îndeplinești acest proces în termen de 30 de zile din momentul deschiderii contului, asta dacă ai apucat sa faci depuneri. Dacă nu, ai la dispoziție 6 luni să faci verificarea.

Pentru a iniția verificarea Spin Pariuri, intri la profilul tău de client, iar acolo găsești o secțiune denumită VERIFICAREA CONTULUI.

O accesezi și cu un simplu click apeși pe butonul galben ÎNCARCĂ DOCUMENTE

spin verificare cont 2

Pentru verificarea completă a contului tău Spin Pariuri, trebuie să încarci de regulă următoarele documente:

Act de identitate

Ai nevoie de un document care să confirme identitatea ta, așa cum ai declarat în formularul de înregistrare. Poți încărcă o poză cu buletinul, pașaportul sau permis de conducere, în perioada de valabilitate.

Dovada adresei de domiciliu

Va trebui să confirmi adresa, iar în acest sens poți încărca o factură de utilități (nu mai veche de 3 luni) care să fie pe numele tău, sau un extras de cont de la bancă. 

Metoda de plată

S-ar putea ca Spin să îți solicite verificarea metodei de plată. Dacă folosești card bancar încarci o poză față verso a acestuia, în care să fie vizibile primele și ultimele 4 cifre ale numărului de card, iar codul CVV ascuns.

Pentru portofelele electronice faci un print screen din contul procesatorului de plăți, în care să se vadă numele tău și adresa de email.

Metode de plată Spin Pariuri

Mai departe, vom explora metodele de plată disponibile pe site-ul Spin și vei vedea că opțiunile sunt destul de bune în acest moment.

Nu ne putem plânge, poate doar de lipsa portofelelor electronice, precum Skrill sau Neteller.

În imaginea de mai jos găsești toate metodele.

metode plata spin

Metode de depunere

Așadar, poți depune bani la Spin prin următoarele metode de plată:

 • Card bancar VISA / Mastercard / Maestro - depunere minimă 20 RON
 • Paysafecard - depunere minimă 50 RON de această dată
 • TopPay - depunere minimă 50 RON
 • Revolut - depunere minimă 20 RON.

Ar mai trebui precizat că pentru fiecare depunere vei plăti o taxă de viciu în cuantum de 2% din valoarea sumei depuse.

Nu este un comision pus de Spin, ci o metodă de taxare stabilită prin lege în țara noastră, indiferent de operatorul la care pariezi.

Metode de retragere

Ajungem acum și la metodele prin care poți scoate bani reali din contul Spin. Acestea sunt următoarele:

 • Card bancar VISA / Mastercard / Maestro
 • Revolut
 • TopPay.

După cum observi, la Spin nu putem face retrageri prin Paysafe. În rest, toate celelalte metode de plată disponibile la depuneri sunt eligibile și pentru retrageri.

Nu plătești comisioane suplimentare la retragerile de bani din cont la Spin, ci doar taxa pusă de statul român conform grilei de calcul impozit pariuri sportive. Aceasta se aplică la orice retragere din cont, indiferent de operator.

Oferta de pariuri la Spin.ro

Așa cum spuneam anterior, nu o să ai mare lucru de reproșat ofertei puse la dispoziție de platforma Spin Pariuri. Eu sunt în totalitate mulțumit, mai ales că am analizat-o din toate punctele de vedere.

Bineînțeles că vei găsi pariuri pe cele mai populare sporturi, care se regăsesc la toate casele online de top.

Poți pune ponturi pariuri pe fotbal, baschet, tenis, handbal sau hochei, dar și pe alte sporturi de nișă, cum ar fi biatlon, motorbike, badminton sau Formula 1.

Mai avem și o secțiune cu pariuri live destul de cuprinzătoare, cu multe sporturi și meciuri în timp real, dar lipsesc pariurile pe sporturi virtuale din păcate.

Oferta pariuri fotbal

spin oferta

În imaginea de mai sus poți vedea o parte din oferta pe fotbal într-o seară de luni, cu foarte puține meciuri în competițiile europene de top.

Cu toate acestea, vei avea ce paria, pentru că pe lângă cele mai puternice ligi din lume, vei descoperi inclusiv competiții mai puțin urmărite, dar pe care se pot face bani frumoși.

Bineînțeles că avem meciuri din cupele europene, Premier League, La Liga și restul campionatelor mari, din prima ligă a României, dar și din țări precum Panama, Rusia, Chile, San Marino și chiar Tanzania.

Am găsit pariuri pe meciuri din campionatul U23 portughez, Cupa Vietnamului sau liga a patra din Scoția. Pot spune că oferta pe fotbal este completă la Spin Pariuri.

Vorbind mai departe despre tipurile de pariuri disponibile, menționez că și aici vei avea tot ce îți trebuie.

Nu mai precizez cele mai importante piețe de pariere din fotbal, pentru că ele sunt prezente. Merită amintite însă pariurile pe cartonașe, par/impar, pe marcatori, diverse combo sau pariuri pe cornere.

La Spin.ro poți închide pariurile prin funcția Cash Out, ai opțiunea de pariu rapid care te poate ajuta, cote mărite la diverse evenimente și multiplicator de câștig pentru biletele multiple.

Oferta pariuri tenis

Spin Pariuri sta bine și din punct de vedere al ofertei pe tenis, sportul cu numărul doi în preferințele pariorilor online din România.

Vei găsi multe meciuri în fiecare zi, din turnee care de care mai atractive.

Ți-am inserat imaginea de mai jos tocmai pentru a observa câte turnee vei descoperi, în afară de cele principale ATP și WTA. După cum se vede, poți paria pe o mulțime de competiții Challenger și ITF.

oferta tenis spin

Toate tipurile importante de pariuri pe tenis le vei avea și pe Spin.ro, începând cu scor corect, câștigător set sau game, handicapuri pe seturi și pe game-uri sau speciale la game-uri.

Cotele nu sunt chiar cele mai mari de pe piață mereu, dar prinzi de multe ori pariuri profitabile.

Cum joci un pariu la Spin.ro

La Spin Pariuri este foarte simplu să faci bilete, atât simple cât și multiple ori sistem. Din acest punct de vedere totul este ca la operatorii de top din România, cu ștate vechi pe piață.

Dacă arunci o privire peste imaginea cu oferta la fotbal anexată mai sus, vei vedea în partea dreaptă secțiunea dedicată biletului cu pariuri.

Poți face chiar 5 bilete în același timp și tot de acolo poți activa sau dezactiva opțiunea de pariu rapid.

Poți adăuga selecțiile pe bilete chiar dacă nu ești logat în cont, însă pentru a plasa pariurile efectiv bineînțeles că trebuie să intri în contul de jucător.

Cum joci un pariu simplu, multiplu sau sistem

Mai departe, vreau să îți arăt cum plasezi pariuri la Spin. Voi detalia cele mai populare tipuri de bilete pe care le poți face pe această platformă de pariuri sportive.

Pariu simplu - așa cum îi spune de altfel și numele, este cel mai simplu tip de pariu pe care îl găsim la Spin.

Nu trebuie decât să dai click pe un pronostic din oferta Spin Pariuri, iar acesta va fi adăugat pe biletul simplu din partea dreaptă a paginii.

Nu îți mai rămâne decât să alegi miza pe care vrei să joci, după care apeși cu un click pe butonul verde cu denumirea PARIAZĂ, pe care îl vei găsi sub secțiunea biletului.

Pariu multiplu - orice bilet care va conține cel puțin 2 evenimente este considerat un pariu multiplu. Îl poți vedea în imaginea de mai jos.

pariu multiplu spin

Tu selectezi pronosticurile preferate, iar acestea vor fi adăugate pe bilet.

O să observi că se va selecta automat opțiunea bilet multiplu, așadar nu ai de făcut nimic suplimentar. Mai departe introduci miza dorită și apeși butonul de plasare pariu.

Pariu sistem (combinat) - și de această dată ne referim la un bilet cu mai multe evenimente, însă pentru a plasa un pariu sistem va trebuie să apeși butonul cu denumirea SISTEM de pe bilet.

În funcție de câte meciuri ai pus pe bilet, îți vor fi afișate toate combinațiile posibile pe care le poți juca.

De asemenea, ar trebui să știi că poți selecta unele evenimente ca pariuri bază, iar pe restul să le combini în sistem.

Ți-am pregătit aici pe site și un articol despre calculator sistem pariuri, unde poți vedea cum se calculează cotele la biletele combinate.

Pariuri live la Spin.ro

După cum de altfel ți-am menționat deja, la Spin avem și o secțiune de pariuri live, care din punctul meu de vedere ne oferă cam tot ce trebuie.

Nu cred că există parior care să nu fi jucat pe meciuri urmărite în direct la televizor sau în aplicațiile de mobil ale caselor de pariuri.

Oferta mi se pare excelentă din acest punct de vedere la Spin Pariuri și îți recomand să o răsfoiești.

Pe lângă meciuri din fotbal, tenis, baschet sau hochei, poți plasa un pariu live și pe competiții mai puțin urmărite în România, dar pe care se poate face profit frumos.

Pot aminti la acest capitol pariurile live pe snooker, tenis de masă, badminton sau baseball.

Identific totuși un minus important aici, în sensul că la Spin Pariuri nu a fost implementat streaming-ul live.

Cele mai bune case de pariuri din România au această funcție, iar Spin ar trebui să se alinieze și ea cerințelor pieții pe viitor.

Funcții utile Spin Pariuri

Pe platforma de pariuri sportive Spin avem și câteva funcții suplimentare, care în mod cert îți pot fi și ție extrem de folositoare. Iată despre ce este vorba:

Cash Out

Toți pariorii ar trebui să știe ce înseamnă Cash Out, funcție pe care o găsești și la Spin Pariuri. Mai exact, vei putea închide biletul plasat înainte de finalizarea sa, iar astfel primești o parte din câștig, fără a menține riscurile pe meciurile rămase de disputat.

Pariu Rapid

Dacă selectezi această opțiune, pariurile tale vor fi plasate automat, imediat după selectarea pronosticului, la miza pe care ai lăsat-o setată. În acest fel joci bilete mai rapid și poți evita micșorarea de ultim moment a cotelor.

Sugestii

Această funcție îți aduce sugestii de bilete cu șanse mari de reușită. Dacă dai click pe butonul verde ”Pariu” din dreptul fiecărei sugestii, toate selecțiile vor fi puse pe biletul tău de joc. Mai departe, introduci miza și pariezi ca de obicei.

Bet Builder

Spin Pariuri îți aduce și opțiunea de Bet Builder, care mai este cunoscută și sub denumirea de Creare pariu. Astfel, poți combina mai multe pariuri pe același meci.

Alte bonusuri pentru pariuri la Spin.ro

Să știi că la Spin Pariuri nu beneficiezi doar de acel bonus la înregistrare, ci mai găsești alte oferte interesante, care cu siguranța te vor ajuta după deschiderea contului. Iată în continuare ce mai ai de câștigat pe platforma Spin.

Roata Norocului

spin roata norocului

Principiul este simplu la Roata Norocului, la fel ca în cazul promoțiilor de la alte case de pariuri din România. Mai exact, învârți roata pentru a câștiga diverse premii.

Pe site-ul Spin.ro deblochezi oferta dacă ai minim 3 depuneri efectuate. Apoi, pentru următoarele depuneri de minim 100 RON primești un spin la roata.

Poți încasa rotiri gratuite pentru cazinoul Spin, sau premii direct în bani, care pot fi cuprinse între 10 si 5.000 RON, cu mențiunea că poți roti doar o dată pe zi.

SPIN Bonus

spin bonus 150%

Spin Pariuri a copiat și ea o rețetă de succes a altor operatori din România și vine cu un bonus de până la 150% pentru biletele combo.

Mai exact, este vorba despre un bonus acumulator, care crește dacă pui cât mai multe evenimente pe bilet.

Începe cu un bonus de 3% adăugat la câștig pentru pariurile cu minim 5 evenimente și ajunge la 150% pentru cele cu 26+ de evenimente.

Cota minimă este de 1.25 pentru evenimentele eligibile pentru oferta SPIN Bonus. Ține cont că biletele de tip sistem nu participă la promoție.

SPIN Extra

spin extra spin.ro

La SPIN Extra beneficiezi de meciuri care au cote mărite pentru rezultat final și șansă dublă.

Pentru a beneficia de ofertă, alegi un meci de acest tip pe biletul tău multiplu, pe care îl combini cu alte 5 evenimente și astfel o să ai o cotă mai mare per total.

Ține cont că în cazul biletelor sistem trebuie să ai minim 6 evenimente/variantă.

SPIN Cota

spin cota spin.ro

În fiecare zi, platforma Spin Pariuri propune anumite meciuri care au cote mărite față de oferta pieței, pentru tipurile de pariuri rezultat final și șansă dublă.

În general este vorba despre meciurile cele mai importante din ziua respectivă. Nu ai restricții de pariere la SPIN Cota și o poți folosi pe bilete simple, multiple și chiar de tip sistem.

Spin Casino

Site-ul Spin.ro nu propune doar pariuri sportive, fiind o platformă complexă, care se adresează tuturor pasionaților de jocuri. Vei avea la dispoziție și jocurile de cazinou, care adună foarte mulți pariori.

Stă excelent pe partea de casino online, cu peste 3.000 de sloturi în ofertă.

Impresionează din punct de vedere al furnizorilor de jocuri, cu peste 60 de provideri renumiți peste tot în lume.

La acest capitol trebuie să amintesc că avem și o secțiune de casino live care arată destul de bine.

Spin Casino este fără discuție o alegere potrivită dacă vrei să te distrezi la sloturi sau mese cu dealeri live.

Pe lângă păcănelele populare de la cei mai tari provideri din industrie, vei putea beneficia de o secțiune cu RTP Live, plus mese de ruletă, baccarat și blackjack cu dealeri reali.

Nu neglija nici bonusul de bun venit pe partea de cazinou la Spin, pentru că vei avea o surpriză plăcută, cu bani bonus și chiar rotiri gratuite fără depunere la păcănele.

Aplicație mobilă Spin.ro

Sunt sigur că vrei să joci pe telefon folosind cea mai bună aplicație pariuri sportive.

Din păcate, aici întâlnim un alt minus important pe care Spin îl are față de alți operatori de top din România. Nu a dezvoltat până acum un apk de mobil, nici pentru Android și nici pentru iOS.

Are totuși timp să facă asta și ar trebui să se pună pe treabă. Cei mai mulți pariori folosesc telefonul sau tableta, așa că o aplicație dedicată terminalelor mobile poate fi considerată o necesitate.

Părerile jucătorilor despre Spin Pariuri

Casa de pariuri online Spin are destui clienți pe piața din România, iar eu am adunat câteva recenzii de la ei, care consider că te pot ajuta și pe tine să îți formezi o părere. Iată-le în continuare:

 • ”Mi-am deschis cont la Spin Pariuri în martie 2024 și am încasat 500 RON freebet la înregistrare. Oferta este bună, am cashout și cote mărite. Mă impresionează oferta pe Superliga României la fotbal, unde prind de multe ori cote mărite pe rezultat final datorită promoțiilor de pe site.” - Mihai
 • ”Sunt fanul biletelor multiple, iar bonusul acumulator de 150% mi se pare de atacat, mai ales pentru cei ca mine, care pariază bilete pe bani puțini. Respect Spin Pariuri pentru acest bonus special.” - Radu
 • ”Nu am crezut că sugestiile de bilete propuse pe site-ul Spin pot fi câștigătoare. Am rămas totuși surprins să văd că sunt bilete făcute cu simț de răspundere, care ne pot ajuta pe noi pariorii. Ar trebui încercate în fiecare zi.” - Matei
 • ”Sunt de acord că oferta este bună la fotbal și la restul sporturilor importante, dar nu mi se pare normal ca în secolul 21 să nu avem o aplicație pentru telefonul mobil. Spin Pariuri mai are de lucru pentru a se compara cu alte case.” - Valentin
 • ”Eu pariez pe fotbal și tenis, dar mă gândesc să renunț la Spin datorită faptului că nu pot vedea meciurile live pe site. De asemenea, lipsesc pariurile pe sporturi virtuale, care pot fi destul de profitabile dacă ai o strategie bună.” - Dan.

Din punctul meu de vedere, recenziile pariorilor sunt la obiect și expun plusuri și minusuri.

Am cont la Spin Pariuri, iar pe partea de ofertă și tipuri de pariuri sunt mulțumit. Avem multe sporturi disponibile, chiar mai multe decât prefer eu.

Bonusul de bun venit este acceptabil, însă nu pot spune că sparge topurile.

Putem profita însă de SPIN Cota, SPIN Extra sau SPIN Bonus, Cash Out la bilete plus opțiunea de creare pariu. Dau o notă medie acestei case de pariuri.

Concluzii Spin.ro

Iată-ne ajunși la partea de final a articolului, unde nu îmi mai rămâne decât să trag o concluzie cu privire la Spin Pariuri.

Încep prin a spune că am găsit o platformă destul de bine pusă la punct din punct de vedere grafic, care arată foarte bine.

Ne oferă bonus acceptabil la deschiderea contului și acesta este un motiv bun de a încerca acest site.

Spin nu aduce cine știe ce inovație, ba chiar a copiat cel mai probabil ideile unor operator de top, consacrați pe piața din România.

Asta nu mă deranjează deloc, pentru că orice ofertă în plus nu poate fi decât în avantajul nostru, al clienților.

Deși avem cote bune, ofertă diversificată și meciuri multe, nu pot să trec peste lipsa streaming-ului live, o opțiune atât de necesară pariorilor pe live.

Mai mult, mă declar nemulțumit de absența aplicației pentru telefoane mobile, cu toate că poți accesa Spin Pariuri foarte ușor din browser-ul mobil.

Până la urmă, ar trebui să încerci această casă de pariuri, să o testezi sub toate aspectele care te interesează și să constați singur dacă este opțiunea ideală pentru tine.

Articole utile Spin.ro