Sportingbet bonus până la 200 RON

sportingbet

L1173062W000807

 • Depunere minimă: 40 RON
 • Miza minimă: 1 RON

Sportingbet a obţinut în 2017 dreptul de organizare pentru jocuri de noroc online prin licenţa L1173062W000807. Operatorul este unul dintre cei mai vechi de pe piaţa pariurilor online din România.

Dacă la începutul "aventurii" în România Sporting bet nu era considerată o casă prea serioasă, lucrurile s-au schimbat în mod special în anul 2013, atunci când operatorul a fost preluat de compania care deţine branduri precum Bwin, Gamebookers sau Ladbrokes. 

1. Bonus Sportingbet pentru clienţii noi - 200 RON la prima depunere

sportingbet bonus


Dacă alegi să devii client nou al casei de pariuri Sportingbet vei beneficia de dublarea primei depuneri, în limita a 200 RON. Pentru a primi acest bonus urmează paşii:

 1. Înregistrează-te la Sportingbet.
 2. Fă prima depunere în maxim 7 zile de la înregistrare (atenţie, nu depune cu Skrill sau Neteller). 

După ce ai efectuat depunerea şi ai primit bonusul va trebui să-l rulezi de 20 de ori pe bilete cu cote de cel puţin 1.70. Prin urmare dacă vrei bonusul maxim de 200 RON va trebui să pariezi 4.000 RON pe bilete cu cote minime de 1.70. Rulajul trebuie făcut în maxim 30 de zile de la primirea bonusului.

Vrei un bonus mai bun? Dă click AICI şi primeşti până la 500 RON!

2. Cum faci cont la Sportingbet

După cum se poate observa şi din imaginea din partea dreaptă formularul de înregistare la Sportingbet România este format din 3 părţi. Chiar şi aşa nu va dura mai mult de 2-3 minute până vei avea contul creat.

Ţine cont că toate datele scrise trebuie să fie corecte. De exemplu dacă tu ai cartea de identitate pe o adresă şi acum locuieşti la altă adresă va trebui să scrii adresa din cartea de identitate. Altfel contul îţi va fi închis în momentul în care va trebui să-l verifici. 

De asemenea şi adresa de email este necesar să fie validă. Vei avea nevoie de ea pentru a recupera parola, în cazul în care o vei uita la un moment dat. 

sportingbet formular înregistrare

3. Verificarea contului

În maxim 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri sau în maxim 90 de zile de la înregistrare eşti obligat prin lege să verifici contul. Altfel acesta va fi închis. 

sportingbet încărcare documente

La Sporting bet verificarea se face foarte simplu, urmând paşii de mai jos:

 1. Intră în contul Sportingbet.
 2. În partea dreaptă sus, acolo unde este iniţial butonul de login, ai un link spre secţiunea "Ajutor & Contact", dă click pe el.
 3. Se va încărca o pagină unde trebuie să selectezi "Verificare cont".
 4. Bifează căsuţa din dreptul la "Cum verific?"
 5. Se va afişa pe ecran un mesaj care conţine un link pe "Încărcare documente", link spre pagina unde trebuie încărcate documentele.
 6. În pagina respectivă (care arată precum în imaginea de mai jos) selectează tipul documentului pe care vrei să-l încarci, dă click pe CONTINUARE şi, în final, încarcă documentul.

4. Metode de depunere şi retragere

4.1 Metode de depunere

Varietatea este cuvântul de ordine atunci când vine vorba de metodele prin care poţi alimenta contul Sportingbet. Nu pot să nu remarc, însă, 2 lucruri:

 • depunerea minimă este de 40 RON, în timp ce la această casă de pariuri online se pot depune chiar şi 10 RON.
 • se percepe o taxă de 4.9% din sumă la depunerile cu Skrill, Skrill 1-Tap şi Neteller.

Anumite case de pariuri opresc la depuneri o taxă de 2% din sumă. Nu este cazul şi la Sportingbet, agenţia plătind ea impozitul respectiv.

Metodă depunere

Depunere minimă

Depunere maximă

Timp procesare

Taxe

Visa

40 RON

20.000 RON

Imediat

0

Mastercard

40 RON

20.000 RON

imediat

0

Skrill

40 RON

10.000 RON

imediat

4.9%

Skrill 1-Tap

40 RON

10.000 RON

imediat

4.9%

Neteller

40 RON

27.500 RON

imediat

4.9%

Paysafecard

40 RON

4.000 RON

imediat

0

Transfer bancar rapid

40 RON

20.000 RON

1-4 zile lucrătoare

0

PromoCode

40 RON

-

imediat

0

4.2 Metode de retragere

Poţi retrage bani de la Sportingbet aproximativ prin aceleaşi metode folosite la depuneri, excepţie fac Mastercard, Skrill 1-Tap şi PromoCode. Dacă ai ales una dintre aceste modalităţi de a alimenta contul, atunci vei putea scoate banii prin transfer bancar. 

De precizat faptul că vei putea scoate bani de la Sportingbet printr-una dintre metode acceptate dacă ai folosit respectiva modalitate pentru a alimenta contul în ultimele 6 luni.

La efectuarea unei retrageri îţi va fi oprit la sursă impozitul pentru jocuri de noroc online, de 1% din suma retrasă dacă retragerea nu depăşeşte 66.750 RON.

Metodă retragere

Retragere minimă

Timp procesare

Visa

40 RON

3-5 zile lucrătoare

Skrill

40 RON

1-2 zile lucrătoare

Neteller

40 RON

1-2 zile lucrătoare

Paysafecard

40 RON

1-2 zile lucrătoare

Transfer bancar rapid

40 RON

3-5 zile lucrătoare

5. Cum joci primul pariu

Să plasezi primul pariuri pe wwwsportingbet.ro nu este dificil. În partea stângă ai lista de sporturi disponibile pentru pariuri. Accesând unul dintre acele sportuuri vei putea vedea oferta pentru sportul respectiv împărţită pe ţări sau pe competiţii, după caz. Selectează ţara care te interesează, apoi campionatul din ţara respectivă şi pe ecran îţi vor apărea meciurile din respectiva competiţie.

Pe ecran vei vedea 3 opţiuni de pariere (în imaginea mea Rezultat 1x2, PesteSub şi Handicap 0:1). Poţi să selectezi alte opţiuni din lista disponibilă. Dacă vrei să vezi oferta pentru un singur eveniment pur şi simplu dă click pe el. 

sportingbet meciuri

După ce ai găsit pariul dorit dă click pe el şi acesta va apărea în partea dreaptă pe Talon de pariuri. Dacă vrei să mai adaugi alte pronosticuri pe bilet procedezi la fel.

În final scrii miza în dreptul căsuţei Miză şi dai click pe PLASAŢI PARIUL pentru ca biletul tău să fie jucat.

sportingbet primul pariu

6. Oferta pentru mobil

Sportingbet pune la dispoziţia clienţilor săi atât aplicaţii dedicate pentru Android şi iOS, cât şi un site optimizat pentru a fi accesat din browser-ul dispozitivului mobil.

6.1 Aplicaţia de pariuri pentru mobil

sportingbet android app

Pentru a descărca aplicaţia pe un iPhone sau iPad intră în AppStore şi caută Sportingbet. 

Dacă vrei să descarci aplicaţia pe un dispozitiv cu Android va trebui să intri pe pagina https://www.sportingbet.ro/ro/p/sports-app-for-android şi să dai click pe butonul Download Now din respectiva pagină. Acolo vei găsi şi informaţii de care ai nevoie dacă eşti în situaţia de a descărca pentru prima dată aplicaţii din altă sursă decât Google Play.

6.2 Site optimizat pentru mobil

În cazul în care nu vrei să descarci aplicaţia Sportingbet atunci vei putea să joci pariuri de pe mobil în cele mai bune condiţii direct de pe pagina web optimizată pentru mobil. 

Nu recomand, totuşi, această variantă celor care doresc să joace multe pariuri live. Va trebui să te loghezi la câteva minute în cont şi astfel vei pierde timp şi vei risca să ratezi momentul ideal pentru a plasa ponturi bune în timp real. 

7. Pariuri disponibile 

Oferta de pariuri de la Sportingbet este diversă atunci când vine vorba de sporturile disponibile. Pe lângă cele mai populare sporturi se poate paria inclusiv pe Darts, Bandy sau Floorball. Atunci când am scris această recenzie Sportingbet oferta de sporturi era formată din peste 30 de sporturi. 

La oferta de pariuri pentru fiecare eveniment în parte din nou nu prea ne putem plânge. Avem diversitate, chiar dacă la fotbal lipsesc pieţele asiatice. Se poate paria, însă, pe cornere, cartonaşe, ba chiar şi pe intervale de 15 minute. Dacă trecem însă la tenis lucrurile se schimbă un pic...

Chiar dacă vorbim de meciuri din cadrul unui turneu de Grand Slam nu sunt oferite decât o linie (cea considerată cu şanse 50-50) pentru total puncte şi handicap game-uri. Comparativ la alte case de pariuri găseam 7-9 linii ajustabile. Asemănător se prezentau lucrurile şi la meciurile de baschet din NBA.

8. Streaming şi pariuri live

Cu 77 de evenimente pe platforma live Sportingbet într-o zi de marţi la ora 16:00 lucrurile se poate spune că arată bine. Comparativ la betano.com aveam 86 de evenimente disponibile pentru pariuri live. La cele mai populare sporturi (fotbal şi tenis) chiar dacă numărul de evenimente live era considerabil (28 şi 25) se putea şi mai bine, dacă ne gândim că la Betano aveam 36 şi 28. 

Momentul în care am scris prezentarea casei de pariuri Sportingbet nu este unul prea bun pentru o astfel de comparaţie (deoarece nu erau evenimente importante), dar m-am uitat puţin şi peste ce oferă agenţia la un eveniment fotbalistic live. Nu se poate spune că era o diferenţă mare între ce găseam la Sportingbet şi ce propuneau alte case de pariuri online de top.

Am rămas plăcut surprins de faptul că la un meci de tenis aflat în tie-break-ul setului decisiv aveam multe opţiuni de pariuri, în timp ce în alte părţi se mai putea miza doar pe câştigătorul partidei.

La Sportingbet există şi serviciu de streaming live. Erau transmise 12 evenimente atunci când am scris acest articol, marea majoritate fiind din tenis (7). Comparativ Betano transmitea, în total, doar 8 meciuri.

9. Bonusuri şi promoţii 

Pe lângă bonusul oferit la prima depunere vei mai avea parte la Sportingbet de alte 2 promoţii constante. Este drept că acestea mai pot suferi modificări, dar de foarte mult timp doar pe ele le regăsim în secţiunea de promoţii de pe site-ul oficial al agenţiei. 

9.1 Freebet Mania

freebet mania sportingbet

Plasează bilete pariuri cu minim 2 pronosticuri (fiecare cu cota minimă 1.50) şi vei fi recompensat cu un pariu gratuit care poate ajunge până la 200 RON. Cu cât ai mai multe pariuri decise pe durata unei zile (o zi la această promoţie este intervalul dintre ora 9:00 şi ora 8:59 a zilei următoare), cu atât valoarea pariului gratuit va fi mai mare, astfel:

Miza totală

Premiu

40 RON - 79 RON

4 RON pariu gratuit

80 RON - 199 RON

8 RON pariu gratuit

200 RON - 399 RON

20 RON pariu gratuit

400 RON - 799 RON

40 RON pariu gratuit

800 RON -1.999 RON

80 RON pariu gratuit

2.000 RON sau mai mult

200 RON pariu gratuit

Pariul gratuit va fi creditat în cont până cel târziu la ora 13:00. El va trebui plasat în maxim 24 de ore de la momentul creditării.

9.2 Super 12

super 12 sportingbet

Acesta este un concurs la care participarea este complet gratuită. Trebuie doar să ai contul verificat pe site-ul sportingbet.ro pentru a putea intra în cursa pentru marele premiu în valoare de 3.000 RON.

Mecanismul este foarte simplu:

 1. Casa de pariuri propune într-o etapă (în general sunt 2 etape pe săptămână) 12 meciuri.
 2. Pentru fiecare meci trebuie să indici rezultatul final 1, x sau 2. 

Vei putea participa cu câte o variantă în fiecare zi a etapei.

Dacă ai indicat corect minim 8 pronosticuri din 12 ai asigurat un premiu. În cazul în care prinzi cel puţin 8 predicţii în 2 sau mai multe zile ale aceleiaşi etape vei primi premiul cu valoarea mai mare.

Premiile sunt următoarele:

 • 8 pronosticuri corecte din 12 - pariu gratuit de 10 RON.
 • 9 pronosticuri corecte din 12 - pariu gratuit de 50 RON.
 • 10 pronosticuri corecte din 12 - pariu gratuit de 100 RON.
 • 11 pronosticuri corecte din 12 - pariu gratuit de 500 RON.
 • 12 pronosticuri corecte din 12 - 3.000 RON.

10. Asistenţă clienţi - departamentul suport

Dacă ai o întrebare legată de Sportinbet accesează butonul "Ajutor & Contact" din partea dreaptă sus a site-ului agenţiei. Acolo vei găsi mai multe subiecte. Selectează subiectul care te interesează şi vei găsi o listă cu întrebări. Alege-o pe cea care te interesează, dacă este în lista respectivă. 

În cazul în care n-ai găsit rezolvare la nelămurirea ta sau ai o problemă de altă natură poţi contacta staff-ul Sportingbet România prin următoarele metode:

 • Chat live - nu se specifică un program al acestei modalităţi de contact. 
 • E-mail - în pagina de asistenţă vei completa anumite câmpuri şi vei trimite astfel un e-mail operatorului.

11. Păreri şi comentarii ale pariorilor despre agenţie

Am căutat păreri Sportingbet 2021 dar n-am găsit nimic. Nici chiar din 2019 nu prea avem cine ştie ce comentarii care să conteze. Citeam pe unele forumuri de profil că are obiceiul să limiteze destul de rapid dacă jucătorul câştigă. Nu ştiu, însă, dacă mai este de actualitate şi în prezent. 

Personal, fără să pariez de foarte mult timp la acest operator, am câteva păreri doar din ce se vede din exterior.

Încep cu părerile despre bonus. Ca valoare este sub ce oferă majoritatea caselor recomandate de Biletu-Zilei.com. Faptul că te obligă să depui, dacă vrei bonusul, în maxim 7 zile de la crearea contului iar îl văd ca pe un mic minus.

Continui cu părerile despre oferta de pariuri. Aici lucrurile stau destul de bine, în media pieţei, atât ca sporturi acoperite, cât şi ca opţiuni de pariuri per meci. Cel puţin la fotbal, pentru că la tenis sau baschet se găsesc şi alternative mai bune.

Platforma de pariuri live de la pare performantă. Atât la modul în care se mişcă, dar şi din punct de vedere al ofertei de pariuri. Iar faptul că există şi opţiunea CashOut la Sportingbet de asemenea reprezintă un plus.

Închei comentariile despre Sportingbet cu ceea ce oferă operatorul pentru cei care vor să joace de pe mobil şi tabletă. Cu aplicaţii pentru Android şi pentru iOS, cu un site web pentru mobil optimizat nu se poate spune că are ceva în minus faţă de operatorii de top.

Ai o altă părere despre Sportingbet? O poţi exprima în secţiunea de comentarii de mai jos.

12. Întrebări frecvente

În perioada următoare voi scrie un articol cu 10 întrebări frecvente despre Sportingbet şi răspunsuri la acestea. Atunci când îl voi publica voi reveni cu link-ul aici.