Sportingbet bonus 250 RON

sportingbet-romania este sponsorul oicial CFR Cluj

L1173062W000807

 • Depunere minimă: 40 RON
 • Miza minimă: 1 RON

250 RON în pariuri gratuite + 50 rotiri gratuite bonus de bun venit la Sportingbet pariuri

bonus
aplicatie mobil
pariuri live
cash out
casino

Sportingbet ro a obţinut în 2017 dreptul de organizare pentru jocuri de noroc online prin licenţa L1173062W000807. Operatorul este unul dintre cei mai vechi de pe piaţa pariurilor online din România.

Dacă la începutul "aventurii" în România Sporting bet nu era considerată o casă prea serioasă, lucrurile s-au schimbat în mod special în anul 2013, atunci când operatorul a fost preluat de compania care deţine branduri precum Bwin, Gamebookers sau Ladbrokes. 

1. Bonus Sportingbet de bun venit - 250 RON + 50 rotiri gratuite

bonus sportingbet 062021


Bonusul Sportingbet este împărțit în 4 părți, iar dacă le vei obține pe cele 4 vei mai beneficia suplimentar și de o a cincea parte. Partea bună la acest pachet de bonusuri este că le poți obține pe toate chiar și cu o depunere de 50 RON.

1. MISIUNEA FOTBAL

 • joacă un bilet simplu (un meci) pre-meci (înainte de startul partidei) pe un eveniment din fotbal cu cota minima 1.70.
 • primești un freebet de 50 RON

2. MISIUNEA COMBI 

 • joacă un pariu multiplu, format din minim 3 pronosticuri cu cota minima 1.70.
 • primești un frebet de 50 RON.

3. MISIUNEA LIVE 

 • joacă un bilet simplu, live (după ce a început meciul) pe un eveniment cu cota minimă 1.70.
 • primești un pariu de rezervă de 50% până la 100 RON (asigurate 50% din pariul de rezervă până la 100 RON, de exemplu joci pariul de rezervă cu 200 RON și dacă ai ghinion și pierzi vei primi în cont 100 RON sub formă de freebet..

4. MISIUNEA CAZINOU 

 • joacă minim 20 RON în cazinoul Sportingbet
 • primești 20 de rotiri gratuite la Starburst, fiecare rotire cu o valoare de 0.50 RON.

  5. SUPLIMENTAR

Dacă ai reușit să îndeplinești toate cele 4 misiuni de mai sus vei mai primi adițional un freebet de 50 RON și 30 de rotiri gratuite.

Ce mai trebuie să știi despre bonusul Sportingbet

 • toate ofertele de mai sus sunt valabile timp de 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri.
 • freebet-urile vor fi acordate imediat după ce au fost îndeplinite cerințele unei misiuni și vor fi disponibile în cont timp de 3 zile.
 • în cazul în care un pariu plasat cu frebet va fi câștigat în cont va rămâne profitul cash.
 • rotirile gratuite vor trebui activate în termen de 7 zile de la data creditării lor în cont.
 • suma câștigată din rotirile gratuită va trebui rulată de 20 de ori, în maxim 14 zile, înainte de a putea solicita o retragere.

2. Cum faci cont de pariuri online Sportingbet

Va trebui să completezi rând pe rând datele solicitate, începând cu adresa de mail și continuând cu parola.

Ţine cont că toate datele scrise trebuie să fie corecte. De exemplu dacă tu ai cartea de identitate pe o adresă şi acum locuieşti la altă adresă va trebui să scrii adresa din cartea de identitate. Altfel contul îţi va fi închis în momentul în care va trebui să-l verifici. 

De asemenea şi adresa de email este necesar să fie validă. Vei avea nevoie de ea pentru a recupera parola, în cazul în care o vei uita la un moment dat.

3. Verificare cont Sportingbet pariuri online

În maxim 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri eşti obligat prin lege să faci verificarea contului Sportingbet. Altfel acesta va fi închis și eventuala sumă de bani aflată în el va fi trimisă automat către bugetul Statului.

sportingbet încărcare documente

La Sporting bet verificarea se face foarte simplu, urmând paşii de mai jos:

 1. Intră în contul Sportingbet.
 2. În partea de jos a paginii ai butonul "Contact", dă click pe el.
 3. Se va încărca o pagină unde trebuie să dai click pe "Cum verific?".
 4. Se va afişa pe ecran un mesaj care conţine un link pe "VERIFICAȚI ACUM", dă click și vei ajunge pe pagina unde trebuie încărcate documentele.
 5. În pagina respectivă (care arată precum în imaginea alăturată) selectează tipul documentului pe care vrei să-l încarci, dă click pe CONTINUARE.
 6. Încarcă documentul și, în final, dă click pe ÎNCĂRCAȚI.

4. Metode de depunere şi retragere Sportingbet

4.1 Metode de depunere

Varietatea este cuvântul de ordine atunci când vine vorba de metodele prin care poţi alimenta contul Sportingbet. Nu pot să nu remarc, însă, 2 lucruri:

 • depunerea minimă este de 40 RON, în timp ce la această casă de pariuri online se pot depune chiar şi 10 RON.
 • se percepe o taxă de 4.9% din sumă la depunerile cu Skrill, Skrill 1-Tap şi Neteller.

Anumite case de pariuri opresc la depuneri o taxă de 2% din sumă. Nu este cazul şi la Sportingbet, agenţia plătind ea impozitul respectiv.

Metodă depunere

Depunere minimă

Depunere maximă

Timp procesare

Taxe

Visa

40 RON

20.000 RON

Imediat

0

Mastercard

40 RON

20.000 RON

imediat

0

Skrill

40 RON

10.000 RON

imediat

4.9%

Skrill 1-Tap

40 RON

10.000 RON

imediat

4.9%

Neteller

40 RON

27.500 RON

imediat

4.9%

Paysafecard

40 RON

4.000 RON

imediat

0

Transfer bancar rapid

40 RON

20.000 RON

1-4 zile lucrătoare

0

PromoCode

40 RON

-

imediat

0

4.2 Metode de retragere

Poţi face la Sportingbet retragere aproximativ prin aceleaşi metode folosite la depuneri, excepţie fac Mastercard, Skrill 1-Tap şi PromoCode. Dacă ai ales una dintre aceste modalităţi de a alimenta contul, atunci vei putea scoate banii prin transfer bancar. 

De precizat faptul că vei putea scoate bani de la Sportingbet pariuri online printr-una dintre metode acceptate dacă ai folosit respectiva modalitate pentru a alimenta contul în ultimele 6 luni.

La efectuarea unei retrageri îţi va fi oprit la sursă impozitul pentru jocuri de noroc online, de 1% din suma retrasă dacă retragerea nu depăşeşte 66.750 RON.

Metodă Sportingbet retragere

Retragere minimă

Timp procesare

Visa

40 RON

3-5 zile lucrătoare

Skrill

40 RON

1-2 zile lucrătoare

Neteller

40 RON

1-2 zile lucrătoare

Paysafecard

40 RON

1-2 zile lucrătoare

Transfer bancar rapid

40 RON

3-5 zile lucrătoare

5. Cum joci primul pariu

Să plasezi primul pariuri pe wwwsportingbet.ro nu este dificil. În partea stângă ai lista de sporturi disponibile pentru pariuri. Accesând unul dintre acele sportuuri vei putea vedea oferta pentru sportul respectiv împărţită pe ţări sau pe competiţii, după caz. Selectează ţara care te interesează, apoi campionatul din ţara respectivă şi pe ecran îţi vor apărea meciurile din respectiva competiţie.

Pe ecran vei vedea 3 opţiuni de pariere (în imaginea mea Rezultat 1x2, PesteSub şi Handicap 0:1). Poţi să selectezi alte opţiuni din lista disponibilă. Dacă vrei să vezi oferta Sportingbet pentru un singur eveniment pur şi simplu dă click pe el. 

sportingbet meciuri

După ce ai găsit pariul dorit dă click pe el şi acesta va apărea în partea dreaptă pe Talon de pariuri. Dacă vrei să mai adaugi alte pronosticuri pe bilet Sportingbet procedezi la fel.

În final scrii miza în dreptul căsuţei Miză şi dai click pe PLASAŢI PARIUL pentru ca biletul tău să fie jucat.

sportingbet primul pariu

6. Oferta Sportingbet mobil

Sporting bet pune la dispoziţia clienţilor săi atât aplicaţii dedicate pentru Android şi iOS, cât şi un site optimizat pentru a fi accesat din browser-ul dispozitivului mobil.

6.1 Aplicaţia de pariuri Sportingbet pentru mobil

sportingbet android app

Pentru a descărca aplicaţia pe un iPhone sau iPad intră în AppStore şi caută Sportingbet. 

Dacă vrei să descarci aplicaţia Sportingbet pe un dispozitiv cu Android va trebui să intri pe pagina https://www.sportingbet.ro/ro/p/sports-app-for-android şi să dai click pe butonul Download Now din respectiva pagină. Acolo vei găsi şi informaţii de care ai nevoie dacă eşti în situaţia de a descărca pentru prima dată aplicaţii din altă sursă decât Google Play.

6.2 Site optimizat pentru mobil

În cazul în care nu vrei să descarci aplicaţii pariuri în telefonul tău atunci vei putea să joci pariuri de pe mobil în cele mai bune condiţii direct de pe pagina web optimizată pentru mobil. 

Nu recomand, totuşi, această variantă celor care doresc să joace multe pariuri live. Va trebui să te loghezi la câteva minute în cont şi astfel vei pierde timp şi vei risca să ratezi momentul ideal pentru a plasa ponturi bune în timp real. 

7. Pariuri disponibile la Sportingbet

Oferta de pariuri de la Sportingbet este diversă atunci când vine vorba de sporturile disponibile. Pe lângă cele mai populare sporturi se poate paria inclusiv pe Darts, Bandy sau Floorball. Atunci când am scris această recenzie Sportingbet oferta de sporturi era formată din peste 30 de sporturi. 

La oferta de pariuri pentru fiecare eveniment în parte din nou nu prea ne putem plânge. Avem diversitate, chiar dacă la fotbal lipsesc pieţele asiatice. Se poate juca, însă, pariuri pe cornere, cartonaşe, ba chiar şi pe intervale de 15 minute.

Dacă trecem însă la tenis lucrurile se schimbă un pic... Chiar dacă vorbim de meciuri din cadrul unui turneu de Grand Slam nu sunt oferite la Sportingbet decât o linie (cea considerată cu şanse 50-50) pentru total puncte şi handicap game-uri. Comparativ la alte case de pariuri găseam 7-9 linii ajustabile.

8. Pariuri live Sportingbet & streaming

Cu 77 de evenimente pe platforma Sportingbet live într-o zi de marţi la ora 16:00 lucrurile se poate spune că arată bine. Comparativ la betano.com aveam 86 de evenimente disponibile pentru pariuri live. La cele mai populare sporturi (fotbal şi tenis) chiar dacă numărul de evenimente live era considerabil (28 şi 25) se putea şi mai bine, dacă ne gândim că la Betano aveam 36 şi 28. 

Momentul în care am scris prezentarea casei de pariuri online Sportingbet nu este unul prea bun pentru o astfel de comparaţie (deoarece nu erau evenimente importante), dar m-am uitat puţin şi peste ce oferă agenţia la un eveniment fotbalistic live. Nu se poate spune că era o diferenţă mare între ce găseam la Sporting bet şi ce propuneau alte case de pariuri online de top.

Am rămas plăcut surprins de faptul că la un meci de tenis aflat în tie-break-ul setului decisiv aveam multe opţiuni de pariuri, în timp ce în alte părţi se mai putea miza doar pe câştigătorul partidei.

La Sportingbet pariuri live există şi serviciu de streaming. Erau transmise 12 evenimente atunci când am scris acest articol, marea majoritate fiind din tenis (7). Comparativ Betano transmitea, în total, doar 8 meciuri.

9. Bonusuri şi promoţii Sportingbet

În afară de bonus de bun venit Sportingbet nu prea mai vine cu nimic interesant pe partea de promoții. Am verificat pagina de promoții Sportingbet la interval de câteva zile și erau prezentate acolo mai degrabă niște facilități decât promoții.

sportingbet promotii 032021
 • Creați un pariu - este o facilitate oferită de Sportingbet cu ajutorul căreia se pot juca mai multe pronosticuri pe același bilet.
 • Combi + - pentru anumite combinații de pariuri se oferă cote puțin mai mari în secțiunea Combi + decât dacă s-ar adăuga fiecare pronostic separat pe bilet.
 • Cote speciale - se oferă cote puțin mai mari decât cele din oferta partidei pentru câte un pronostic la anumite meciuri tari ale zilei.

10. Contact Sportingbet

Dacă ai o întrebare legată de Sportinbet accesează butonul "Ajutor & Contact" din partea dreaptă sus a site-ului agenţiei. Acolo vei găsi mai multe subiecte. Selectează subiectul care te interesează şi vei găsi o listă cu întrebări. Alege-o pe cea care te interesează, dacă este în lista respectivă. 

În cazul în care n-ai găsit rezolvare la nelămurirea ta sau ai o problemă de altă natură poţi lua legătura cu serviciul contact Sportingbet România prin următoarele metode:

 • Chat live - disponibil în intervalul orar 9-23.
 • E-mail - în pagina de asistenţă vei completa anumite câmpuri şi vei trimite astfel un e-mail operatorului.

11. Sportingbet păreri

Am căutat Sportingbet păreri 2021 dar n-am găsit nimic. Nici chiar din 2020 nu prea avem cine ştie ce comentarii care să conteze. Citeam pe unele forumuri de profil că are obiceiul să limiteze destul de rapid dacă jucătorul câştigă. Nu ştiu, însă, dacă mai este de actualitate şi în prezent. 

Personal, fără să pariez de foarte mult timp la acest operator, am câteva păreri doar din ce se vede din exterior.

Încep cu păreri Sportingbet despre bonus. Îmi place la el că se pot obține 150 RON (acel cashback pentru pariul live nu mi l-aș dori, adică aș vrea să câștig respectivul pariu) și 50 de rotiri gratuite la cazino chiar și cu o depunere de 50 RON. Pe de altă parte nu-mi place pentru că oferta nu este una cum găsim în alte părți, adică depun suma X și primesc bonus încă o dată valoarea sumei X.

Continui cu părerile despre oferta de pariuri. Aici lucrurile stau destul de bine, în media pieţei, atât ca sporturi acoperite, cât şi ca opţiuni de pariuri per meci. Cel puţin la fotbal, pentru că la tenis se găsesc şi alternative mai bune.

Platforma de pariuri live Sportingbet pare performantă. Atât la modul în care se mişcă, dar şi din punct de vedere al ofertei de pariuri. Iar faptul că există şi opţiunea CashOut la Sporting bet de asemenea reprezintă un plus. Am scris că pare pentru că n-am testat-o ca să văd cum se prezintă (cât de repede se poate plasa un pariu, cât durează validarea dacă se câștigă etc).

Închei secțiunea păreri Sportingbet pariuri online cu ceea ce oferă operatorul pentru cei care vor să joace de pe mobil şi tabletă. Cu aplicaţii pentru Android şi pentru iOS, cu un site web pentru mobil optimizat nu se poate spune că are ceva în minus faţă de top case pariuri online.

Ai o altă părere despre Sportingbet? O poţi exprima în secţiunea de comentarii de mai jos.