Bonus multiplu CASH la Sportingbet

Scris de Laur198523/01/2024

De acum vei câștiga mai mult decât de obicei dacă alegi să joci biletele multiple pe sportingbet.ro și ești inspirat în alegerile făcute.

sportingbet bonus multiplu

Casa de pariuri crește câștigul normal cu până la 30% dacă biletul câștigător este eligibil pentru acest bonus.

Pentru ca biletul să fie eligibil trebuie să conțină minim 3 selecții, fiecare cu cota minimă 1.50, iar miza plasată pe bilet trebuie să fie de cel puțin 2 RON.

Ține cont că bonusul va fi adăugat instant pe bilet (înainte să-l plasezi). Dacă vrei să beneficiezi de câștigurile mărite asigură-te că ai acel supliment adăugat, deoarece unele meciuri sau tipuri de pariuri sunt excluse.

Procentul acordat ca bonus cash de către Sportingbet România este direct proporțional cu numărul de selecții de pe bilet, astfel:

Număr selecții

Câștig mărit

3

5%

4

10%

5

12%

6

15%

7

20%

8

25%

9

30%

De exemplu dacă tu joci un bilet la Sportingbet cu 5 pronosticuri, fiecare cu cota 1.60 și o miză de 100 lei câștigul normal ar fi de 1.048 lei. Agenția îți mai acordă 12% din câștig, adică aproximativ 125 lei și astfel vei avea un câștig total de 1.173 lei.

Te-am convins cu acest supliment să joci pariuri online la această agenție? Atunci nu uita și de bonusul Sportingbet de până la 500 lei oferit clienților noi.

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

S-ar putea  te intereseze și: