Aplicația de pariuri Sportingbet – cum se descarcă pas cu pas

0

Sportingbet este de ani de zile pe piața din România, iar pariorii români cunosc bine avantajele și dezavantajele acestei case de pariuri online, de la bonusuri și promoții până la pariuri live, oferta pe sporturi, buton de cash out, diferite metode de plată, statistici și multe altele.

sportingbet apkÎn aceste vremuri, când tehnologia avansează cu pași repezi, casele de pariuri au facilități pentru români, iar una dintre ele este reprezentată de aplicația de pariuri pentru mobil. 

În continuare o să-ți prezint cum să descarci aplicația de pariuri Sportingbet pas cu pas, cu imagini reprezentative.

1. Cum descarci aplicația de pariuri Sportingbet pentru iOS?

Dacă ai un iPhone sau iPad o să dureze foarte puțin să instalezi Sporting app. În primul rând, intră de pe mobilul tău în App Store și în căsuța de căutare scrie Sportingbet.

Aplicația care va apărea se numește Sportingbet Pariuri Sportive și are nota 4.6 din peste 489 de evaluări ale pariorilor care riscă bani de pe mobil. În dreapta sus, ai un buton “Obțineți” pe care trebuie să dai click, iar aplicația se va instala în maxim 2 minute. Acum doar trebuie să te loghezi cu username-ul și parola în aplicația Sportingbet și să pariezi oriunde te-ai afla. 

sportingbet app iOS

Descoperă AICI una dintre cele mai bune aplicații pariuri!

2. Cum descarci aplicația de pariuri Sportingbet pentru Android?

Dacă ai un Samsung sau orice alt telefon cu sistem Android și vrei să pariezi la Sportingbet în siguranța și rapid o să-ți explic ce ai de făcut ca să instalezi aplicația de pariuri a acestei agenții online în rândurile următoare.

Intră pe site-ul sports.m.sportingbet.ro, dă click pe iconița care-ți va apărea în partea stângă (pe același rând cu logo-ul) și în partea de jos ai 2 iconițe “SB” și “Casino”, ca în imaginea de mai jos. Va trebui să dai click pe iconița “SB” care este pentru pariuri sportive.

sportingbet site mobil

Se va deschide o nouă pagină unde ți se explică clar de ce ar fi bine să umbli în setările telefonului mobil ca să poți descărca aplicația Sportingbet. Intră la “Setări”, apoi la “Securitate”, click pe “Surse necunoscute” și click pe “Ok”, ca să accepți descărcări din alte surse externe în afară de Google Store.

Google nu acceptă aplicații pentru pariuri în magazinul lor online, dar această aplicație este de top, sigură și nu trebuie să-ți faci griji în această privință. Această precizare este valabilă pentru toate casele de pariuri online.

Următorul pas este să dai click pe butonul “Download Now” din partea centrală a paginii.

sportingbet apk android

În continuare vei primi un mesaj de avertisment, în partea de jos a paginii. Trebuie să dai click pe OK.

sportingbet avertisment mobil

Ultimul pas este să intri de pe mobil la “Descărcări”, apoi dă click pe fișierul Official_Sportingbet_RO_Sports.apk și, în final, pe INSTALAȚI. În câteva zeci de secunde va apărea iconița aplicației în telefonul tău. Apoi va trebui să te loghezi cu datele tale de la Sportingbet și să pariezi în cele mai bune condiții la orice oră din zi și din noapte.

Sportingbet apk download

Sper că totul este clar în legatură cu aplicația de pariuri Sportingbet, dar dacă ai vreo nelămurire sau vreo completare la acest articol, poți să ne trimiți un mesaj sau să comentezi la această postare.

Pariază AICI, inclusiv de pe mobil, cu un super bonus!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
38 din 6658%+150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here