Bonus Sportingbet: 100% la prima depunere până la 200 RON

0
220

Bonus Sportingbet – Agenția dublează prima depunere, în limita a 200 RON. Efectuează primul depozit în maxim 7 zile de la deschiderea contului la Sportingbet și suma pe care o vei depune va fi dublată: depui 40 RON, vei juca cu 80 RON sau, cel mai bine, depui 200 RON și vei juca cu 400.

Dă click AICI și descoperă un bonus de 100% până la 500 RON oferit de altă casă de pariuri online!

bonus sportingbetTermeni și condiții bonus Sportingbet:

  • Acest bonus este valabil doar pentru clienții care au deschis cont folosind pagina specială a ofertei de bonus, pagină-n care se prezintă termenii și condițiile acesteia. Doar utilizatorii care au dat click pe butonul roșu Înregistrează-te din acea pagină vor beneficia de bonus.
  • Pentru a primi bonusul de la Sportingbet trebuie să faci o depunere în maxim 7 zile de la data înregistrării.
  • Depozitele făcute prin Skrill și Neteller nu se califică pentru această promoție, așa că alege una dintre celelalte metode de depunere.
  • Bonusul va fi creditat imediat după efectuarea primei depuneri, dacă a fost contul verificat.
  • În cazul în care contul n-a fost verificat se va acorda 50% din sumă după prima depunere și cealaltă jumătate după ce a fost efectuată verificarea contului.
  • Întreaga sumă bonus creditată trebuie să fie pariată de cel puțin 10 ori pe bilete pariuri cu cote minime de 1.70 înainte de a putea solicita o retragere.
  • Rulajul va trebui făcut în maximum 30 de zile de la acordarea bonusului.
  • Oferta este valabilă pentru un singur cont per IP, familie și/sau adresă de domiciliu, număr de telefon, card de credit/debit etc

Cu siguranță Sportingbet nu se află în topul caselor de pariuri online atunci când vine vorba de bonusurile acordate pariorilor români. Chiar și așa, un supliment de 200 RON la o depunere de 200 RON nu este neglijat. Este important s-alegi perioada ideală pentru a obține acest bonus. Dacă pariezi în special pe meciuri de fotbal sau baschet nu-i o idee tocmai bună să iei acest bonus pe timpul verii, în timp ce dacă pariezi cu preponderență pe tenis vei avea probleme în efectuarea rulajului în luna decembrie.

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
25 din 38 66% +738.00 Vezi Ponturi
2 Red
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
35 din 54 65% +289.00 Vezi Ponturi
3 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
13 din 20 65% +242.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here