Cod bonus la Sportingbet

2
482

Cod bonus la Sportingbet

Vrei să vezi dacă este nevoie de un cod bonus pentru a primi bonusul Sportingbet? Atunci citește acest articol și cu siguranță vei afla răspunsul la întrebare.

Sportingbet este una dintre casele de pariuri online cele mai vechi care activează la momentul curent în România. A reușit să urce în preferințele pariorilor români după ce a implementat interfața de la Bwin, casă de pariuri care ani la rândul a fost între primii 2 operatori în preferințele pariorilor romani.

Sportingbet vine în întâmpinarea clienților noi cu un bonus prin care dublează prima depunere până la cel mult 200 RON. Pentru a beneficia de acest bonus nu este nevoie să introduci vreun cod bonus, dar ține cont de următoarele aspecte:

  • prima depunere trebuie să fie făcută în maximum 7 zile de la deschiderea contului.
  • depunerile făcute prin Skrill, Paysafecard sau Neteller nu se califică pentru promoție.
  • ca să primești întreaga sumă trebuie s-ai contul verificat; în caz contrar vei primi 50% când faci depozitul și 50% când faci verificarea contului.

Acum c-ai aflat care sunt principalele condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a primi bonusul Sportingbet pentru prima depunere aș mai vrea să-ți spun că întreaga sumă primită ca bonus va trebui rulată de 10 ori pe bilete pariuri cu cote de cel puțin 1.70. Ai la dispoziție 30 de zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj.

Click AICI pentru a primi un bonus mai bun pentru pariuri sportive online!

Nu cred că mai este nevoie să specific că se acordă un singur bonus pe adresă de IP, adresă de domiciliu. Prin urmare dacă un membru al familiei tale care locuiește în aceeași locație cu tine a obținut deja un bonus sfatul meu este să nu mai aplici și tu pentru acest bonus. Riști să-ți fie blocat contul și să pierzi și suma de bani pe care ai depus-o.

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
33 din 49 67% +980.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
62 din 113 55% +915.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
45 din 70 64% +677.00 Vezi Ponturi

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here