Cod bonus la Sportingbet

2

Vrei să vezi dacă este nevoie de un cod bonus pentru a primi bonusul Sportingbet? Atunci citește acest articol și cu siguranță vei afla răspunsul la întrebare.

Cod bonus la Sportingbet

Sportingbet este una dintre casele de pariuri online cele mai vechi care activează la momentul curent în România. A reușit să urce în preferințele pariorilor români după ce a implementat interfața de la Bwin, casă de pariuri care ani la rândul a fost între primii 2 operatori în preferințele pariorilor romani.

Sportingbet vine în întâmpinarea clienților noi cu un bonus prin care dublează prima depunere până la cel mult 200 RON. Pentru a beneficia de acest bonus nu este nevoie să introduci vreun cod bonus, dar ține cont de următoarele aspecte:

  • prima depunere trebuie să fie făcută în maximum 7 zile de la deschiderea contului.
  • depunerile făcute prin Skrill, Paysafecard sau Neteller nu se califică pentru promoție.
  • ca să primești întreaga sumă trebuie s-ai contul verificat; în caz contrar vei primi 50% când faci depozitul și 50% când faci verificarea contului.

Acum că ai aflat care sunt principalele condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a primi bonusul Sportingbet pentru prima depunere aș mai vrea să-ți spun că întreaga sumă primită ca bonus va trebui rulată de 10 ori pe bilete cu cote de cel puțin 1.70. Ai la dispoziție 30 de zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here