Cod bonus la Sportingbet

2
377

Cod bonus la Sportingbet

Vrei sa vezi daca este nevoie de un cod bonus pentru a primi bonusul Sportingbet? Atunci citeste acest articol si cu siguranta vei afla raspunsul la intrebare.

Sportingbet este una dintre casele de pariuri online cele mai vechi care activeaza la momentul curent in Romania. A reusit sa urce in preferintele pariorilor romani dupa ce a implementat interfata de la Bwin, casa de pariuri care ani la randul a fost intre primii 2 operatori in preferintele pariorilor romani.

Sportingbet vine in intampinarea clientilor noi cu un bonus prin care dubleaza prima depunere pana la cel mult 200 RON.Pentru a beneficia de acest bonus nu este nevoie sa introduci vreun cod bonus, dar tine cont de urmatoarele aspecte:

  • prima depunere trebuie sa fie facuta in maximum 7 zile de la deschiderea contului
  • depunerile facute prin Skrill, Paysafecard sau Neteller nu se califica pentru promotie

Citeste articolul Cod bonus la Winmasters daca vrei sa descoperi un bonus care pentru a fi obtinut este necesar sa fie introdus un cod promotional.

Acum ca ai aflat care sunt principalele conditii pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a primi bonusul Sportingbet pentru prima depunere as mai vrea sa-ti spun ca intreaga suma primita ca bonus va trebui rulata de 10 ori pe cote de cel putin 1.70. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

Click AICI pentru a primi un bonus mai bun pentru pariuri sportive online!

Nu cred ca mai este nevoie sa specific ca se acorda un singur bonus pe adresa de IP, adresa de domiciliu. Prin urmare daca un membru al familiei tale care locuieste in aceeasi locatie cu tine a obtinut deja un bonus sfatul meu este sa nu mai aplici si tu pentru el. Risti sa-ti fie blocat contul si sa pierzi si suma de bani pe care ai depus-o.

Salvează

Salvează

Save

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here