Cum pariez de pe mobil la Sportingbet

0
84

Cum pariez de pe mobil la Sportingbet

Deschide cont la Sportingbet și citește acest articol dacă ai de gând să pariezi de pe telefon sau tabletă. La prima depunere vei beneficia de bonus 100% până la 200 RON, tocmai bun pentru a descoperi facilitățile oferite de Sportingbet mobile.

Odată ce ai accesat site-ul Sportingbet pentru a juca ponturi pariuri va trebui să dai click pe butonul “Autentificați-vă” și să completezi acolo cu numele de utilizator și parola contului.

Acum vei vedea pe prima pagină sporturile populare pe care se poate paria, dar și meciurile live existente la momentul respectiv.

În cazul în care vrei să pariezi pe un meci de fotbal va trebui să intri în meniul acestui sport, să dai click pe opțiunea “Competiții“, să alegi țara de unde face parte evenimentul pe care vrei să pariezi dând click pe numele ei.
În acest moment vor fi afișate cotele pentru rezultat final 1×2 pentru partidele pe care se poate paria din competiția aleasă. Există posibilitatea de a schimba tipul de pariu rezultat final 1×2 cu alt tip, acest lucru făcându-se printr-un click pe “Rezultat 1×2” urmat de click pe tipul de pariu dorit.

Dacă dorești să-ți fie afișată întreaga ofertă de pariere pentru un meci dă click pe el. Vor fi afișate inițial tipurile de pariuri principale, dar în meniu există posibilitatea să alegi alte tipuri de pariuri sau să vezi oferta completă pentru meciul în cauză.
În momentul în care dai click pe un pronostic acesta va apărea pe talonul de pariuri. Acest talon poate fi văzut extrem de simplu, dând click jos de tot pe textul cu aceeași denumire.

Acum îți mai rămâne să scrii miza pariului și să plasezi pariul.

În cazul unui bilet multiplu se adaugă-n același mod pronosticuri pe bilet, urmând ca talonul de pariuri să fie comutat automat în “Combinate” atunci când va conține cel puțin 2 pronosticuri. La fel, trebuie scrisă miza și plasat pariul.

Pentru a juca un sistem la Sportingbet de pe mobil va trebui ca pe talonul de pariuri să comuți din “Combinate” în “Sistem”. În stânga talonului va fi necesar să selectezi sistemul dorit. Ține cont că miza scrisă se va înmulți cu numărul de variante avute de sistemul selectat. După ce a fost scrisă miza nu rămâne decât să fie plasat biletul combinat.

Citește articolul Cum joc sistem la pariuri? pentru mai multe informații despre acest tip de bilet.

Nu este deloc complicat să pariezi de pe mobil la Sportingbet. După cum se poate observa în doar câteva secunde poți juca un bilet simplu, iar la un bilet multiplu operațiunea poate dura câteva minute.

Pariază AICI de pe mobil la casa de pariuri online numărul 1 în România!

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
60 din 90 67% +1043.00 Vezi Ponturi
2 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
78 din 146 53% +710.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here