Cum pariez de pe mobil la Sportingbet

0

Deschide cont la Sportingbet și citește acest articol dacă ai de gând să pariezi de pe telefon sau tabletă. La prima depunere vei beneficia de bonus 100% până la 200 RON, tocmai bun pentru a descoperi facilitățile oferite de Sportingbet mobile.

Sportingbet pariuri de pe mobil

Odată ce ai accesat site-ul Sportingbet pentru a juca ponturi pariuri va trebui să dai click pe butonul “Autentificați-vă” și să completezi acolo cu numele de utilizator și parola contului.

sportingbet site mobilAcum vei vedea pe prima pagină sporturile populare pe care se poate paria, dar și meciurile live existente la momentul respectiv.

În cazul în care vrei să pariezi pe un meci de fotbal va trebui să intri în meniul acestui sport, să dai click pe opțiunea “Competiții“, să alegi țara de unde face parte evenimentul pe care vrei să pariezi dând click pe numele ei.
sportingbet ofertă pariuri mobilÎn acest moment vor fi afișate cotele pentru rezultat final 1×2 pentru partidele pe care se poate paria din competiția aleasă. Există posibilitatea de a schimba tipul de pariu rezultat final 1×2 cu alt tip, acest lucru făcându-se printr-un click pe “Rezultat 1×2” urmat de click pe tipul de pariu dorit.

sportingbet alegere pronostic mobilDacă dorești să-ți fie afișată întreaga ofertă de pariere pentru un meci dă click pe el. Vor fi afișate inițial tipurile de pariuri principale, dar în meniu există posibilitatea să alegi alte tipuri de pariuri sau să vezi oferta completă pentru meciul în cauză.
sportingbet ofertă meci mobilÎn momentul în care dai click pe un pronostic acesta va apărea pe talonul de pariuri. Acest talon poate fi văzut extrem de simplu, dând click jos de tot pe textul cu aceeași denumire.

Acum îți mai rămâne să scrii miza pariului și să plasezi pariul.

sportingbet pariuri de pe mobil - bilet simpluÎn cazul unui bilet multiplu se adaugă-n același mod pronosticuri pe bilet, urmând ca talonul de pariuri să fie comutat automat în “Combinate” atunci când va conține cel puțin 2 pronosticuri. La fel, trebuie scrisă miza și plasat pariul.

sportingbet pariuri de pe mobil bilet multipluPentru a juca un sistem la Sportingbet de pe mobil va trebui ca pe talonul de pariuri să comuți din “Combinate” în “Sistem”. În stânga talonului va fi necesar să selectezi sistemul dorit. Ține cont că miza scrisă se va înmulți cu numărul de variante avute de sistemul selectat. După ce a fost scrisă miza nu rămâne decât să fie plasat biletul combinat.

sportingbet pariuri de pe mobil bilet sistemNu este deloc complicat să joci pariuri on line de pe mobil la Sportingbet. După cum se poate observa în doar câteva secunde poți juca un bilet simplu, iar la un bilet multiplu operațiunea poate dura câteva minute.

Pariază AICI de pe mobil la casa de pariuri online numărul 1 în România!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here