Cum pariez la Sportingbet?

0
2467

Cum pariez la Sportingbet

Ti-ai deschis cont la Sportingbet urmand pasii prezentati in acest articol, apoi ai alimentat contul cu una din metodele prezentate AICI, acum urmeaza parierea efectiva. Sa pariezi online nu este deloc dificil, fiind nevoie doar de cateva clickuri pentru a plasa un pariu.

Vezi AICI care este una din agentiile de pariuri recomandate de biletu-zilei.com!

In primul rand alege sportul pe care doresti sa pariezi. Pe pagina principala a site-ului Sportingbet ai lista de sporturi, afisata in partea stanga, precum in imaginea de mai jos.

sportingbet-pariu1Dupa ce ai ales sportul da click pe tara din care face parte competitia si apoi pe competitia care te intereseaza.

sportingbet-pariu2Vor fi afisate meciurile din competitia respectiva, asa cum poti vedea in imaginea de mai sus. Acum ai 2 variante:

  1. Da click pur si simplu pe cota, daca doresti sa pariezi pe rezultatul final al unui meci (exemplu 2.45 pentru Manchester United).
  2. Da click pe numarul cu + in fata din dreptul meciului dorit, pentru a vedea toate optiunile de pariere (exemplu +198 la Tottenham Hotspur – West Ham United).

Acum se va deschide pagina cu toate optiunile de pariere pentru meciul respectiv. Daca vrei sa ajungi mai rapid la o anumita optiune de pariere da click pe dunga albastra (Principale, Handicap, Numarul de goluri etc). Astfel nu vor mai fi afisate acele optiuni si vei putea ajunge mai rapid la ce anume te intereseaza.
sportingbet-pariu3Dupa ce ai ales pe ce anume doresti sa pariezi optiunile selectate vor aparea in partea dreapta in “Talon de pariuri”.

Acum ai 4 variante de pariere.

2 Tipuri de bilete la Sportingbet

2.1 Pariu single la Sportingbet

Scrie miza dorita in dreptul pronosticului ales si apoi da click pe “Plasati pariul”. ATENTIE! Daca ai mai multe alegeri si scrii miza in dreptul fiecareia, miza finala va fi suma mizelor separate. De exemplu in imaginea mea am ales sa joc 10 RON pe primul pronostic si 20 RON pe al doilea pronostic.

sportingbet-pariu42.2 Bilet multiplu la Sportingbet

Imediat ce ai ales 2 pronosticuri pe talon acesta se va comuta automat pe COMBINAT (bilet multiplu). Scrie efectiv miza pe care doresti s-o joci pe pariul multiplu si da click pe “Plasati pariul”.
sportingbet-pariu5

2.3 Bilet in sistem la Sportingbet

Selecteaza tabul SISTEM de pe talonul de pariuri daca vrei sa joci un sistem. Dupa ce ai ales toate pronosticurile bifeaza casuta corespunzatoare sistemului dorit (eu am selectat sistem 3/5) si scrie miza (atentie, miza scrisa este pentru fiecare varianta in parte, va fi inmultita cu numarul de pariuri din dreptul sistemului bifat). In imaginea de mai jos joc un sistem 3 din 5 cu 10 RON pe varianta, adica cu o miza totala de 100 RON. Pentru a plasa pariul da click pe butonul “Plasati pariul”.

In articolul Cum imi fac cont si cum pariez la Betano poti vedea cum poti plasa un pariu in sistem la una dintre cele mai bune case de pariuri licentiate in Romania!

sportingbet-pariu62.4 Bilet in sistem cu baze la Sportingbet

Selecteaza tabul SISTEM de pe talonul de pariuri daca vrei sa joci un sistem cu baze. Dupa ce ai ales toate pronosticurile bifeaza casuta din dreptul la “Utilizati Banker” (vezi imaginea de mai jos), selecteaza bazele dorite dand click pe B din dreptul pronosticului ales (eu am selectat baza Manchester City), apoi plasarea pariului este similara ca la pariul tip sistem de la punctul 3. Bifeaza casuta corespunzatoare sistemului dorit (eu am selectat 1 Banci – sistem 3/4) si scrie miza (atentie, miza scrisa este pentru fiecare varianta in parte, va fi inmultita cu numarul de pariuri din dreptul sistemului bifat). In imaginea de mai jos joc un sistem 3 din 4 cu o banca cu 10 RON pe varianta, adica cu o miza totala de 40 RON. Pentru a plasa pariul da click pe butonul “Plasati pariul”.

sportingbet-pariu7

Inregistreaza-te AICI la una dintre casele de pariuri preferate de pariorii romani!

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Save

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here