Cum pariez la Sportingbet?

0
2494

Cum pariez la Sportingbet

Ți-ai deschis cont la Sportingbet urmând pașii prezentați în acest articol, apoi ai alimentat contul cu una dintre metodele prezentate AICI, acum urmează parierea efectivă. Să pariezi online nu este deloc dificil, fiind nevoie doar de câteva clickuri pentru a plasa un pariu.

Vezi AICI care este casa de pariuri online recomandată de biletu-zilei.com!

În primul rând alege sportul pe care dorești să pariezi. Pe pagina principală a site-ului Sportingbet ai lista de sporturi, afișată-n partea stângă, precum în imaginea de mai jos.

sportingbet-pariu1După ce ai ales sportul dă click pe țara din care face parte competiția și apoi pe competiția care te interesează.

Vor fi afișate meciurile din competiția respectivă, așa cum poți vedea în imaginea de mai sus. Acum ai 2 variante:

  1. Dă click pur și simplu pe cotă, dacă dorești să pariezi pe rezultatul final al unui meci (exemplu 1.75 pentru Viitorul).
  2. Dă click pe numărul cu + în față din dreptul meciului dorit, pentru a vedea toate opțiunile de pariere (exemplu +106 la Hermannstadt – Gaz Metan Medias).

Acum se va deschide pagina cu toate opțiunile de pariere pentru meciul respectiv. Dacă vrei s-ajungi mai rapid la o anumită opțiune de pariere dă click pe opțiunea dorită de pe dunga albastră (Toate, Principale, Handicap, Numărul de goluri etc; Mai multe – dacă vrei să vezi și alte categorii).

Astfel nu vor mai fi afișate acele opțiuni și vei putea ajunge mai rapid la ce anume te interesează.
După ce ai ales pe ce anume dorești să pariezi opțiunile selectate vor apărea-n partea dreaptă în “Talon de pariuri”.

Acum ai 4 variante de pariere.

2 Tipuri de bilete la Sportingbet

2.1 Pariu single la Sportingbet

Scrie miza dorită-n dreptul pronosticului ales și apoi dă click pe “Plasați pariul”. ATENȚIE! Dacă ai mai multe alegeri și scrii miza-n dreptul fiecăreia, miza finală va fi suma mizelor separate. De exemplu, în imaginea mea am ales să joc 5 RON pe primul pronostic și 5 RON pe al doilea pronostic.

2.2 Bilet multiplu la Sportingbet

Imediat ce ai ales 2 pronosticuri pe talon acesta se va comuta automat în COMBINAT (bilet multiplu). Scrie efectiv miza pe care dorești s-o joci pe pariul multiplu și dă click pe “Plasați pariul”.
sportingbet-pariu5

2.3 Bilet în sistem la Sportingbet

Selectează tabul SISTEM de pe talonul de pariuri dacă vrei să joci un sistem. După ce ai ales toate pronosticurile bifează căsuța corespunzătoare sistemului dorit (eu am selectat sistem 3/5) și scrie miza (atenție, miza scrisă este pentru fiecare variantă-n parte, va fi înmulțită cu numarul de pariuri din dreptul sistemului bifat).

În imaginea de mai jos joc un sistem 3 din 5 cu 10 RON pe variantă, adică cu o miză totală de 100 RON. Pentru a plasa pariul dă click pe butonul “Plasați pariul”.

În articolul Cum îmi fac cont și cum pariez la Betano poți vedea cum să plasezi un pariu în sistem la una dintre cele mai bune case de pariuri licențiate în România!

sportingbet-pariu62.4 Bilet în sistem cu baze la Sportingbet

Selectează tabul SISTEM de pe talonul de pariuri dacă vrei să joci un sistem cu baze. După ce ai ales toate pronosticurile bifează căsuța din dreptul la “Utilizați Banker” (vezi imaginea de mai jos), selectează bazele dorite dând click pe B din dreptul pronosticului ales (eu am selectat bază Manchester City), apoi plasarea pariului este similară cu cea de la pariul tip sistem de la punctul 3.

Bifează căsuța corespunzătoare sistemului dorit (eu am selectat 1 Bănci – sistem 3/4) și scrie miza (atenție, miza scrisă este pentru fiecare variantă-n parte, va fi înmulțită cu numărul de pariuri din dreptul sistemului bifat).

În imaginea de mai jos joc un sistem 3 din 4 cu o miză de 10 RON pe variantă, adică cu o miză totală de 40 RON. Pentru a plasa pariul dă click pe butonul “Plasați pariul”.

sportingbet-pariu7

Înregistrează-te AICI la una dintre casele de pariuri preferate de pariorii români!

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
30 din 44 68% +925.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
52 din 100 52% +290.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
30 din 50 60% +235.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here