Cum pariez sistem la Sportingbet?

0
2796

Cum pariez sistem la Sportingbet

Pariurile tip sistem sunt preferate în mod special de cei care vor să-și asume riscuri mai mici. Recomandat este ca atunci când joci biletul zilei la pariuri tip sistem s-o faci la cote “decente”, de cel puțin 1.80 (dacă ceri să pierzi maxim 2 pronosticuri, gen 8/10 sau 7/9) și cote ceva mai mari, dacă alegi să joci sisteme cu mai multe variante, gen 3/6, 4/8 etc. Poți, de asemenea, să încerci să joci și sisteme cu bază, caz în care baza sau bazele vor fi pronosticuri cât mai sigure, chiar și cu cote de 1.20-1.30, iar pronosticurile jucate în sistem vor trebui să respecte ceea ce am scris anterior.

În cele ce urmează-ți voi explica cum se plasează un pariu tip sistem la Sportingbet, casă de pariuri care oferă un bonus de până la 200 RON la efectuarea primului depozit. Vrei un bonus mai bun? Dă click AICI și ai bonus 100% din prima depunere până la 500 RON!

Pentru a completa talonul de pariuri va trebui să alegi pronosticurile dorite. Trebuie să știi că un bilet în sistem la Sportingbet poate conține maxim 8 selecții. În funcție de numărul de pronosticuri de pe bilet vei avea mai multe oportunități.

Dacă vrei să joci un sistem selectează tabul SISTEM de pe talonul de pariuri daca vrei sa joci un sistem. Dupa ce ai ales toate pronosticurile selectează sistemul pe care vrei să-l joci (eu am selectat sistem 3/4) și scrie miza (atenție, miza scrisă este pentru fiecare variantă-n parte, ea va fi înmulțită cu numarul de pariuri din dreptul sistemului bifat). În imaginea de mai jos joc un sistem 3 din 4 cu 10 RON pe variantă, adică cu o miză totală de 40 RON. Pentru a plasa pariul dă click pe butonul “Plasați pariul”.

După cum se poate observa este foarte simplu plasarea unui bilet tip sistem la agenția de pariuri online Sportingbet.

În cazul în care vrei să joci sistem cu bază / baze atunci dă click pe B din dreptul la Pariu tip bancă. Ulterior va trebui să bifezi pronosticul sau pronosticurile care vrei să fie bază/baze printr-un click pe B din dreptul lor. Eu în imaginea de mai jos am selectat ca bază pariul de la Slovenia – Israel. În continuare se scrie miza per variantă și se plasează pariul.

Sisteme la pariuri mai poți juca și la Betano România, una dintre agențiile recomandate de biletu-zilei.com.

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
52 din 79 66% +921.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
73 din 137 53% +640.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here