Cum primesc bonusul la Sportingbet?

2

Bonusul oferit de Sportingbet poate avea o valoare de până la 200 RON, reprezentând 100% din prima depunere. În cele ce urmează-ți voi explica cum primești acest bonus.

Iată ce trebuie să faci pentru a primi bonus 200 RON la Sportingbet:

  1. Înregistrează-te  la Sportingbet.
  2. Efectuează prima depunere cu cardul de credit sau debit în maxim 7 zile de la deschiderea contului.
  3. Vei primi înc-o dată suma depusă sub forma de bonus, până la maxim 200 RON.

Dă click AICI pentru un bonus mai bun!

sportingbet bonus 200 ron

Bonus Sportingbet – 100% până la 200 RON – mai multe detalii

Din momentul în care ai deschis contul ai 7 zile la dispoziție pentru a depune. În cazul în care nu faci depunerea în această perioadă vei pierde șansa de a obține bonusul.

Este important s-ai în vedere faptul că 50% din bonus va fi acordat imediat după efectuarea depunerii, iar 50% atunci când a fost făcută verificarea contului. Prin urmare, sfatul meu este să verifici mai întâi contul, ca să primești tot bonusul deodată.

Trebuie să știi că deși bonusul se creditează automat nu este necesar să-l primești. Posibil să fie pariori care nu vor să se complice cu rulajul bonusului. În acest caz fie nu faci prima depunere în 7 zile de la înregistrare, fie depui cu Paysafecard, prin Skrill sau Neteller. În toate aceste situații nu se acordă bonus.

Revin însă la modul de eliberare a acestui bonus Sportingbet, pentru că acest lucru interesează pe majoritatea celor care citesc acest articol.

Suma depusă îți aduce un bonus egal ca valoare, până la 200 RON. Depui 40 RON primești 40 RON bonus, depui 100, mai primești 100 etc. Suma primită ca bonus va trebui jucată de 10 ori pe bilete pariuri cu cote minime de 1.70 în următoarele 30 de zile de la creditare.

Dacă depui 200 RON vei primi bonus 200 RON și va trebui să pariezi 2.000 RON pe cote de minim 1.70 în următoarele 30 de zile.

Condițiile de rulaj nu sunt de speriat, dar nici nu sunt cele mai ușor de îndeplinit, asta dacă ne gândim că dintre casele de pariuri recomandate de biletu-zilei.com una solicită un rulaj 3x cota minimă 1.40, iar majoritatea au cerință de cotă minimă mai mică de 1.70.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

2 COMENTARII

  1. nu se compara cu bet365 sau bwin.. sa ai un termen sa obtii bonusul, dupa care sa-l mai rulezi de 5 ori! e ok nu e complicat, dar e putin enervant.. plus ca e 50% si nu 100%!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here