Cu aplicația Sportingbet ai pariurile în buzunar!

0

Faptul că se poate paria de pe mobil reprezintă unul dintre marile avantaje ale pariurilor online.

Aplicația Sportingbet iOS

Atunci când pariezi offline trebuie să te deplasezi la o agenție de pariuri pentru a juca biletele. Dacă ești la muncă, la școală sau în vacanță este destul de dificil să pleci de acolo pentru a juca un bilet la pariuri sportive. În schimb, la casele de pariuri online cu ajutorul unui telefon conectat la internet poți paria de la birou, din băncile facultății sau din vârful muntelui dacă ești în concediu.

Știind faptul că pentru un parior sunt foarte importante condițiile în care poate paria de pe telefon, tabletă sau alt dispozitiv mobil casa de pariuri online Sportingbet oferă o aplicație proprie pentru pariurile pentru mobil.

Ea este disponibilă în AppStore dacă ai un dispozitiv pe iOS. În cazul în care telefonul tău este pe Android atunci trebuie să intri pe https://www.sportingbet.ro/ro/p/sports-app-for-android și să urmezi pașii prezentați acolo pentru a descărca aplicația.

Vezi AICI cea mai bună aplicație de pariuri pentru mobil!

Aplicația pentru iOS se găsește în iTunes, în categoria Sports. Ea are o dimensiune de 88 MB și este disponibilă în mai multe limbi, dintre care nu lipsește româna. Aplicația este compatibilă cu iPhone, iPad și iPod și minima cerință este ca sistemul iOS să fie minim 9.0.

Din aplicația pentru mobil a celor de la Sportingbet se poate paria zilnic pe mai mult de 8.000 de piețe. Pariurile live sunt și ele disponibile pentru toate ligile de top din Europa. Aplicația este securizată, astfel că toate datele și tranzacțiile sunt în siguranță.

Personal am testat puțin aplicația Sportingbet în varianta pentru Android și sunt mulțumit de modul în care se mișcă. Paginile se încarcă rapid, poți plasa ponturi pariuri fără probleme, iar la pariurile live timpul de așteptare este similar cu cel al pariurilor plasate de pe calculator. Important este să ai o conexiune bună la internet pentru a decurge totul perfect atunci când pariezi la Sportingbet utilizând aplicația mobilă.

Începe să pariezi online AICI cu un super bonus oferit de casa de pariuri recomandată de biletu-zilei.com!

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here