Bonus Stanleybet (2021)

Stanleybet România

L1160971W000196

 • Depunere minimă: 20 RON
 • Miza minimă: 1 RON

333 RON la înregistrare în pariuri gratuite

bonus
mobil
pariuri live
streaming live
cash out
casino

Tot ce trebuie să ştii înainte de a plasa pariuri online la Stanley afli din acest articol. Stanleybet.ro este un site de jocuri de noroc online deţinut de către Stanleybet România Online LTD, o companie cu sediul în Malta. Agenţia funcţionează legal în ţara noastră în baza licenţiei L1160971W000196 emisă de către ONJN.

1. Bonus Stanleybet

1.1 33 RON fără depunere

Stanleybet Fara Depunere

Înregistrează-te și validează-ți numărul de telefon pentru a primi bonus Stanleybet fără depunere.

După aceea intră în contul Stanleybet în secțiunea Promo - Bonusuri disponibile și activează bonusul.

Pariul gratuit îl vei găsi ulterior în cont în secțiunea Sport - Pariurile mele Gratuite din mendiul din stânga paginii principale.

El va trebui jucat pe un eveniment cu cota minimă 1.33 în maxim 7 zile de la data activării. Ține cont de faptul că dacă evenimentul pe care ai pariat va primi cota 1 se va considera pariu pierdut.

În cazul în care vei câștiga acel pariu câștigul îți va rămâne în cont. El va trebui jucat de 3 ori pentru a fi transformat în bani care pot fi retrași.

1.2 Pariuri gratuite până la 333 RON

Bonus Stanleybet 333 Ron

Oferta pentru clienții noi este în funcție de valoarea primei depuneri. Variantele sunt următoarele:

 • depune 50 RON şi vei primi un pariu gratuit de 33 RON.
 • depune 100 RON şi vei primi 3 pariuri gratuite de câte 33 RON.
 • depune 300 RON şi vei primi 3 pariuri gratuite de câte 111 RON. 

O menţiune legată de metodele de depunere: dacă alegi să depui prin Skrill, Paysafecard sau Neteller nu vei beneficia de bonus.

Pariurile gratuite pot fi utilizate pe orice eveniment cu cota minimă 1.33. Dacă un bilet plasat din pariul gratuit va fi câştigat în cont va rămâne profitul. Ulterior va mai trebui să rulezi de 3 ori valoarea câștigului din pariul gratuit.

În cazul în care prima depunere este de cel puțin 100 RON pariurile gratuite 2 și 3 vor trebui activate manual din cont, din secțiunea Sport - Pariurile mele Gratuite.

Fiecare pariu gratuit trebuie utilizat în maxim 7 zile de la data alocării. În caz contrar va fi anulat. Practic cum toate cele 3 pariuri vor fi alocate imediat după efectuarea primei depuneri ele vor trebui utilizate în primele 7 zile de la înregistrare.

Vrei un bonus mai bun? Atunci dă click AICI şi vei primi până la 500 RON în plus la prima depunere!

1.1 Exemplu pas cu pas de obţinere a bonusului maxim

 1. Deschizi cont pe wwwstanleybetro.
 2. Depui 300 RON.
 3. Primeşti un pariu gratuit de 111 RON vizibil în secţiunea "Sport - Pariurile mele gratuite".
 4. Joci pariul gratuit pe orice eveniment sportiv cu cota minimă 1.33 (dacă iese biletul rămâi în cont cu profitul, pe care va trebui să-l rulezi de 3 ori pe pronosticuri cu cota minimă 1.33).
 5. După ce ai efectuat rulajul sau ai pierdut va trebui să accesezi secţiunea "Promo - Promoţii" şi să selectezi următorul pariu gratuit.
 6. Plasezi pariul gratuit pe orice eveniment sportiv cu cota minimă 1.33 (dacă iese biletul rămâi în cont cu profitul, pe care va trebui să-l rulezi de 3 ori pe pariuri cu cota minimă 1.33).
 7. După ce ai efectuat rulajul sau ai pierdut va trebui să accesezi secţiunea "Promo - Promoţii" şi să selectezi următorul pariu gratuit.
 8. Plasezi pariul gratuit pe orice eveniment sportiv cu cota minimă 1.33 (dacă iese biletul rămâi în cont cu profitul, pe care va trebui să-l rulezi de 3 ori pe pariuri cu cota minimă 1.33).

2. Cum faci cont la Stanleybet

Intră pe stanleybet.ro şi în partea dreaptă sus vei vedea un buton verde pe care scrie "Inregistreaza-te!". Dă click pe el şi se va încărca formularul de înregistrare, care este format din 3 secţiuni, după cum se poate vedea şi în imaginea de mai jos.

Stanleybet Inregistrare Formular

Completează cu atenţie toate datele solicitate şi verifică-le de 2 ori ca să fii sigur că sunt corecte. 

O precizare legată de adresă: dacă locuieşti în altă parte dar n-ai schimbată adresa din cartea de identitate scrie adresa din buletin.

3. Verificarea contului la Stanleybet

Ca de altfel la toate casele de pariuri online de top va trebui să faci verificarea contului şi la acest operator. Aceasta trebuie efectuată în maxim 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri.

Pentru a verifica contul urmează paşii:

 1. Apasă pe Stanleybet Login şi intră în cont.
 2. În partea dreaptă sus a paginii web dă click pe username-ul tău.
 3. În pagina care se va încărca selectează "Incarca documentele".
 4. Se va deschide o pagină unde trebuie să încarci copia color a actului de identitate. 

În cazul în care întâmpini probleme cu încărcarea documentelor le poți trimite pe mail, de pe adresa folosită la crearea contului Stanleybet, către adresa [email protected]

4. Metode de depunere şi de retragere

La Stanleybet ne putem alimenta contul prin cele mai populare metode de plată. În tabelul de mai jos poţi vedea limitele minime şi maxime atât pentru depuneri, cât şi pentru retragere.

Metodă depunere

Minim

Maxim

Card bancar (Visa / Mastercard)

20 RON

20.000 RON

Neteller

20 RON

20.000 RON

Skrill

20 RON

20.000 RON

TopPay

20 RON

40.000 RON

Paysafecard

20 RON

40.000 RON

Agenții Stanleybet

20 RON

20.000 RON

Metodă retragere

Minim

Maxim

Durată

Card bancar (Visa / Mastercard)

20 RON

40.000 RON

2-5 zile lucrătoare

Neteller

20 RON

40.000 RON

Instant

Skrill

20 RON

40.000 RON

Instant

Paysafecard

20 RON

40.000 RON

Instant

Agenții Stanleybet

20 RON

20.000 RON

Maxim 2 zile

Putem remarca faptul că indiferent de metoda de plată aleasă vom putea depune sau retrage minim 20 RON. 

Ţine cont de faptul că la depuneri se va percepe o taxă în valoare de 2% din sumă, iar la retrageri se va opri impozitul pentru jocuri de noroc. Acesta din urma este de 1% din sumă pentru retrageri care nu depăşesc 66.750 RON.

5. Cum joci primul pariu la Stanleybet

primul pariu la stanleybet

Ai jucat până acum un bilet la Unibet? Atunci vei ştii să plasezi un pariu şi la Stanley bet. Platformele celor 2 case de pariuri sunt identice. Diferă doar fundalul şi unele tipuri de pariuri specifice.

În partea stângă ai oferta de fotbal de azi de la Stanleybet, dar şi oferta pentru celelalte sporturi.

Selectează sportul şi competiţia şi-ţi vor fi afişate meciurile şi principalele opţiuni de pariuri. Mai departe nu trebuie decât să dai click pe cota pronosticului (dacă vrei să pariezi pe una dintre opţiunile afişate) sau pe numele echipelor pentru a vedea oferta completă pentru meciul respectiv.

După ce ai selectat un pronostic acesta va apărea în partea dreaptă pe biletul de pariuri. Scrie miza, dacă vrei să joci un pariu simplu, precum pontul zilei azi, şi dă click pe "Plasaţi pariul". Bineînţeles, poţi să mai adaugi şi alte pronosticuri pe bilet, la fel cum ţi-am explicat anterior.

6. Stanleybet pe mobil

Stanleybet nu oferă o aplicaţie pentru mobil. Într-o perioadă de timp în care peste 70% din traficul pe site-urile de pariuri este de pe mobil sau tabletă lipsa unei aplicații este un mare minus în opinia mea. 

Prin urmare vei putea paria la Stanleybet de pe mobil sau tabletă doar direct din site-ul web optimizat.

7. Pariuri disponibile

Oferta Stanleybet pe fotbal n-are cum să nu fie bună în condiţiile în care, așa cum scriam şi mai sus, este aproape identică cu cea de la Unibet România. La operatorul scandinav aveam atunci când am scris această recenzie 53.603 de pariuri pe fotbal, iar la Stanley erau 53.500 opţiuni de pariuri. Prin urmare diferenţa este foarte mică.

Mai mult, la baschet numărul de opțiuni de pariuri disponibile era chiar identic. În trecut la tenis era diferență pro Unibet, dar nu știu cum mai stau lucrurile acum deoarece atunci când am actualizat această recenzie nu erau evenimente din sportul alb.

Revin la Stanleybet oferta pentru fotbal, dar mă axez acum per evenimente. La un meci din Anglia Premier League programat în ziua în care am scris acest articol erau 414 opţiuni de pariuri la Stanleybet, iar la Unibet aveam 413, deci tot pe acolo.

8. Streaming şi pariuri live

Platforma de pariuri live este una de calitate. Se încarcă bine, pariurile se plasează rapid, totul pentru a paria în timp real în cele mai bune condiţii.

În oferta de pariuri live erau la Stanleybet, atunci când am scris acest articol, 23 de evenimente. Comparativ la Unibet (ia AICI bonus 300 RON) aveam 30 de evenimente. Ambele sunt însă la distanţă mare de Betano România, cea care propunea 56 de evenimente la care se putea paria în timp real.

Un mare minus pentru Stanleybet comparativ cu cele mai bune case de pariuri online este lipsa streaming-ului live. Nu poţi să vezi meciuri în direct în aceeaşi pagină unde pariezi şi acesta este un punct negativ.

9. Bonusuri şi promoţii

Pe lângă pariurile gratuite, despre care am scris mai sus, mai avem şi Stanleybet oferte. Voi prezenta în continuare 2 dintre ele, cele care sunt pe termen lung.

9.1 Bonus 30% pentru pariurile multiple

stanleybet combo

Dacă ai cont la Stanley bet vei putea obţine cu până la 30% în plus la biletele multiple. Câştigurile suplimentare vor fi cash şi vor putea fi retrase imediat.

Pentru a fi eligibil pentru bonus pariul trebuie să selectezi opţiunea de creștere a profitului atunci când joci biletul de pariuri. Ţine cont că miza biletului trebuie să fie de maxim 300 RON, fiecare selecţie trebuie să aibă cota minimă 1.30, iar bonusul maxim trebuie să fie de până la 3.000 RON.

Creşterea profitului este direct proporţională cu numărul de pronosticuri de pe bilet, astfel:

 • 3 pronosticuri - creşterea profitului cu 3%.
 • 4 pronosticuri - creşterea profitului cu 5%.
 • 5 pronosticuri - creşterea profitului cu 8%.
 • 6 pronosticuri - creşterea profitului cu 10%.
 • 7 pronosticuri - creşterea profitului cu 13%.
 • 8 pronosticuri - creşterea profitului cu 15%.
 • 9 pronosticuri - creşterea profitului cu 18%.
 • 10 pronosticuri - creşterea profitului cu 20%.
 • 11 pronosticuri - creşterea profitului cu 25%.
 • 12 pronosticuri - creşterea profitului cu 30%.

9.2 Bonus de ziua ta

Dacă ai cel puțin o depunere efectuată vei primi un bonus de ziua ta din partea Stanleybet. În ce constă bonusul vei afla prin mesajul primit prin e-mail și SMS atunci când este ziua ta de naștere.

Ține cont că pentru a primi acest bonus trebuie să-ți fi dat acordul pentru a fi contactat pentru bonusuri și oferte. Faci acest lucru bifând căsuța corespunzătoare din secțiunea Informatii personale din contul tău.

10. Asistenţă clienţi - departamentul suport

Ai o întrebare legată de Stanleybet? Atunci intră pe site-ul www.stanleybet.ro şi accesează pagina Intrebari frecvente din partea inferioară a site-ului. 

În cazul în care nu găseşti răspuns acolo la întrebarea sau ai o problemă specifică contului tău poţi lua legătură cu staff-ul Stanleybet prin următoarele metode:

 • Suport live (live chat) - îl găseşti pe site-ul agenţiei în partea dreaptă jos.
 • email - [email protected].
 • telefon - +40219082.

11. Păreri şi comentarii despre Stanleybet

Stanleybet nu pare a fi o casă de pariuri foarte populară în rândul pariorilor din România. Prin urmare n-am găsit vreo părere recentă, motiv pentru care-ţi voi prezenta pe scurt părerile mele, la prima vedere, despre agenţie.

Încep cu ce interesează un parior care depune prima dată la o casă: bonusul.

Nu mă atrage! Depun 300 RON și primesc 3 pariuri gratuite de câte 111 RON. Dacă din acele 3 pariuri prind ceva atunci profitul va trebui rulat de 3 ori. Nu mai bine depun 300 RON, primesc 300 RON și am garantat 600 RON și apoi încep rulajul? Ce-i drept la Stanleybet cota minimă pentru rulaj (1.33) este mai mică decât în alte părți.

Bonusul pentru pariuri multiple iar nu este ceva care să mă atragă. Primesc bonus 30% dacă am 12 pronosticuri pe bilet, în timp ce la Netbet tot pentru 12 selecţii pe bilet bonusul ajunge la 45%. În plus la Stanleybet se acceptă doar cote de cel puţin 1.30, faţă de doar 1.20 cât este în cadrul promoţiei similare de la Netbet (înregistrează-te AICI - bonus 500 RON).

Lipsa streaming-ului live îl consider un alt minus, mai ales pentru cei cărora le place să vadă cum decurge un meci înainte de a plasa un pariu live. Şi dacă tot am zis de pariuri live, atunci când am scris această recenzie erau disponibile cu aproximativ 30 de evenimente mai puţin decât la Betano. Deci poate fi considerat un alt minus.

În fine, absenţa unei aplicaţii este alt aspect care consider că trage în jos agenţia. Mai mult chiar decât oricare alt aspect menționat anterior.

Gata cu minusurile!

Să vedem şi ce plusuri consider că are Stanley bet. Oferta de pariuri este bună, apropiată de cea de la Unibet, una dintre cele mai bune 5 case de pariuri online la momentul actual.

Faptul că se pot ridica sumele câştigate de până în 1.000 RON în aceeaşi zi poate fi de asemenea un plus. Ai nevoie vineri seară de 500 RON, îi retragi şi mergi să-i iei. În alte părţi va trebui să aştepţi până luni la prânz.

Şi cam atât pozitiv despre Stanleybet. Chiar nu văd alt aspect care să fie menţionat.

12. Întrebări frecvente despre Stanleybet

1. Cum activez contul de jucător?

Imediat după crearea contului vei primi un email cu instrucţiuni suplimentare pentru activarea contului. Procesul de activare constă în validarea adresei de e-mail prin accesarea link-ului primit pe email şi încărcarea pozei actului identitate în cont.

2. Pot paria dacă nu mă aflu în România?

Nu, contul avut pe stanleybet.ro poate fi accesat doar de pe teritoriul României.

3. Nu pot depune bani în cont. Ce să fac?

Ia legătura cu Serviciul Suport printr-una din cele 3 metode menționate mai sus. În cazul în care primeşti o eroare fă o captură de ecran şi ataşeaz-o într-un email.

4. Cum depun bani în contul online prin intermediul agenţiilor stradale Stanleybet?

Mergi în oricare agenţie Stanleybet cu actul de identitate la tine. Spune-i operatorului numele de utilizator, adresa de e-mail pe care ai folosit-o la deschiderea contului şi suma pe care vrei s-o depui. Banii vor intra instant în cont.

5. Pot anula sau modifica o retragere efectuată?

Acest lucru este posibil dacă retragerea este încă în aşteptare şi n-a fost procesată de către staff-ul Stanleybet.