Bonus Stanleybet România online 150 RON în pariuri gratuite (2020)

Stanleybet România

L1160971W000196

 • Depunere minimă: 20 RON
 • Miza minimă: 1 RON

150 RON la înregistrare în pariuri gratuite

bonus
mobil
pariuri live
streaming live
cash out
casino

Tot ce trebuie să ştii înainte de a plasa pariuri online la Stanley afli din acest articol. Stanleybet.ro este un site de jocuri de noroc online deţinut de către Stanleybet România Online LTD, o companie cu sediul în Malta. Agenţia funcţionează legal în ţara noastră în baza licenţiei L1160971W000196 emisă de către ONJN.

1. Bonus Stanleybet - pariuri gratuite de până la 150 RON

La prima vedere pare o ofertă foarte bună. După ce am apelat inclusiv la echipa de suport a agenţiei m-am lămurit că nu este chiar atât de bună. O să-ţi explic cum iei bonusul de la Stanleybet online după ce-ţi prezint oferta, care este la alegere. Variantele sunt următoarele:

 • depune 20 RON şi vei primi un pariu gratuit de 20 RON.
 • depune 50 RON şi vei primi un pariu gratuit de 50 RON.
 • depune 100 RON şi vei primi 2 pariuri gratuite de câte 50 RON.
 • depune 150 RON şi vei primi 3 pariuri gratuite de câte 50 RON. 

O menţiune legată de metodele de depunere: dacă alegi să depui prin Skrill sau Neteller nu vei beneficia de bonus.

Pariurile gratuite pot fi utilizate pe orice eveniment cu cota minimă 1.50. Dacă un bilet plasat din pariul gratuit va fi câştigat în cont va rămâne profitul. Ulterior va mai trebui să rulezi de 3 ori valoarea pariului gratuit.

Vrei un bonus mai bun? Atunci dă click AICI şi vei primi până la 500 RON în plus la prima depunere!

1.1 Exemplu pas cu pas de obţinere a bonusului maxim

stanleybet bonus pariuri
 1. Deschizi cont pe wwwstanleybetro.
 2. Depui 150 RON.
 3. Primeşti un pariu gratuit de 50 RON vizibil în secţiunea "Sport - Pariurile mele gratuite".
 4. Joci pariul gratuit pe orice eveniment sportiv cu cota minimă 1.50 (dacă iese biletul rămâi în cont cu profitul).
 5. După ce pariul gratuit a fost plasat va trebui să accesezi secţiunea "Promo - Promoţii" şi să selectezi următorul pariu gratuit.
 6. Plasezi pariul gratuit pe orice eveniment sportiv cu cota minimă 1.50 (dacă iese biletul rămâi în cont cu profitul).
 7. După ce pariul gratuir a fost plasat va trebui să accesezi secţiunea "Promo - Promoţii" şi să selectezi şi ultimul pariu gratuit.
 8. Plasezi pariul gratuit pe orice eveniment sportiv cu cota minimă 1.50 (dacă iese biletul rămâi în cont cu profitul).
 9. Rulezi 450 RON (de 3 ori valoarea pariurilor gratuite primite) pe evenimente cu cota minimă 1.50. 

Îmi pare destul de complicat. Plus că în termenii bonusului nu se specifică perioade de timp pentru rulaj. Scrie doar că pariul gratuit trebuie plasat în maxim 7 zile de la data alocării. Mai departe nimic despre perioada de timp în care trebuie rulată de 3 ori nu se mai scrie nimic. 

2. Cum faci cont la Stanleybet

Dacă eliberarea bonusului este cam dificilă nu la fel de grea este procedura de înregistrare.

Intră pe stanleybet.ro şi în partea dreaptă sus vei vedea un buton verde pe care scrie "Inregistreaza-te!". Dă click pe el şi se va încărca formularul de înregistrare, care este format din 3 secţiuni, după cum se poate vedea şi în imaginea de mai jos.

Stanleybet Formular Inregistrare Iunie2020

Completează cu atenţie toate datele solicitate şi verifică-le de 2 ori ca să fii sigur că sunt corecte. 

O precizare legată de adresă: dacă locuieşti în altă parte dar n-ai schimbată adresa din cartea de identitate scrie adresa din buletin.

3. Verificarea contului la Stanleybet

Ca de altfel la toate casele de pariuri online de top va trebui să faci verificarea contului şi la acest operator. Aceasta trebuie efectuată în maxim 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri.

Pentru a verifica contul urmează paşii:

 1. Apasă pe Stanleybet Login şi intră în cont.
 2. În partea dreaptă sus a paginii web dă click pe username-ul tău.
 3. În pagina care se va încărca selectează "Incarca documentele".
 4. Se va deschide o pagină unde trebuie să încarci copia color a actului de identitate. 

4. Metode de depunere şi de retragere

La Stenlybet ne putem alimenta contul prin cele mai populare metode de plată. În imaginea de mai jos poţi vedea limitele minime şi maxime atât pentru depuneri, cât şi pentru retragere.

stanleybet metode de plată

Putem remarca faptul că indiferent de metoda de plată aleasă vom putea depune sau retrage minim 20 RON. 

Ţine cont de faptul că la depuneri se va percepe o taxă în valoare de 2% din sumă, iar la retrageri se va opri impozitul pentru jocuri de noroc. Acesta din urma este de 1% din sumă pentru retrageri care nu depăşesc 66.750 RON.

5. Cum joci primul pariu la Stanleybet

primul pariu la stanleybet

Ai jucat până acum un bilet la Unibet? Atunci vei ştii să plasezi un pariu şi la Stanley bet. Platformele celor 2 case de pariuri sunt identice. Diferă doar fundalul şi unele tipuri de pariuri specifice.

În partea stângă ai oferta de fotbal de azi de la Stanley, dar şi oferta pentru celelalte sporturi.

Selectează sportul şi competiţia şi-ţi vor fi afişate meciurile şi principalele opţiuni de pariuri. Mai departe nu trebuie decât să dai click pe cota pronosticului (dacă vrei să pariezi pe una dintre opţiunile afişate) sau pe numele echipelor pentru a vedea oferta completă pentru meciul respectiv.

După ce ai selectat un pronostic acesta va apărea în partea dreaptă pe biletul de pariuri. Scrie miza dacă vrei să joci un pariu simplu, precum pontul zilei azi, şi dă click pe "Plasaţi pariul". Bineînţeles poţi să mai adaugi şi alte pronosticuri pe bilet, la fel cum ţi-am explicat anterior.

Citeşte articolul Cum pariezi online la Stanleybet pentru a vedea pas cu pas cum se joacă un pariu la această casă de pariuri online.

6. Stanleybet pe mobil

Stanleybet nu oferă o aplicaţie pentru Android. Prin urmare dacă ai telefon cu Android va trebui să accesezi varianta de mobil a site-ului. Acesta poate fi considerat un minus pentru agenţie. Majoritatea caselor de pariuri online de top oferă clienţilor.

În schimb, dacă ai un dispozitiv pe iOS vei putea descărca aplicaţia din AppStore. Stanley nu stă prea bine nici la acest capitol, în condiţiile în care rating 1.5 din 5 şi doar 11 voturi primite.

În cazul în care vrei să pariezi de pe telefon sau tabletă la această agenţie îţi recomand să citeşti articolul Pariuri de pe mobil la Stanleybet.
.

7. Pariuri disponibile

Oferta Stanley pe fotbal n-are cum să nu fie bună în condiţiile în care, după cum scriam şi mai sus, este aproape identică cu cea de la Unibet România. La operatorul scandinav aveam atunci când am scris această recenzie 66.701 de pariuri, iar la Stanley erau 66.419 opţiuni de pariuri. Prin urmare diferenţa este foarte mică.

În schimb lucrurile stau complet diferit la alte sporturi. La tenis, de exemplu, la Stanley bet aveam 737 opţiuni de pariere, iar la Unibet erau în acelaşi moment 1.483. Dublu!

Revin la Stanley oferta pentru fotbal, dar mă axez acum per evenimente. La un meci din Anglia Premier League programat în ziua în care am scris acest articol erau 316 opţiuni de pariuri la Stanleybet, iar la Unibet aveam 314.

Şi la tenis stă bine agenţia cu 27-31 de opţiuni pentru meciuri de Grand Slam programate în ziua următoare.

8. Streaming şi pariuri live

Platforma de pariuri live este una de calitate. Se încarcă bine, pariurile se plasează rapid, totul pentru a paria în timp real în cele mai bune condiţii.

În oferta de pariuri live erau la Stanleybet, atunci când am scris acest articol, 19 de evenimente. Comparativ la Unibet (ia AICI bonus 300 RON) aveam 25 de evenimente. Ambele sunt însă la distanţă mare de Betano România, cea care propunea 59 de evenimente la care se putea paria în timp real.

Mai multe informaţii legate de platforma de pariuri live poţi citi în articolul Pariuri live la Stanleybet.

Un mare minus pentru Stanleybet comparativ cu cele mai bune case de pariuri online este lipsa streaming-ului live. Nu poţi să vezi meciuri în direct în aceeaşi pagină unde pariezi şi acesta este un punct negativ.

9. Bonusuri şi promoţii

Pe lângă pariurile gratuite, despre care am scris mai sus, mai avem şi Stanleybet oferte. O voi prezenta în continuare pe singura care este pe termen lung.

9.1 Bonus 30% pentru pariurile multiple

stanleybet combo

Dacă ai cont la Stanley bet vei putea obţine cu până la 30% în plus la biletele multiple. Câştigurile suplimentare vor fi cash şi vor putea fi retrase imediat.

Pentru a fi eligibil pentru bonus pariul trebuie să selectezi opţiunea Combo Bonus 30% atunci când joci biletul de pariuri. Ţine cont că miza biletului trebuie să fie de maxim 300 RON, fiecare selecţie trebuie să aibă cota minimă 1.30, iar bonusul maxim trebuie să fie de până la 3.000 RON.

Creşterea profitului este direct proporţională cu numărul de pronosticuri de pe bilet, astfel:

 • 3 pronosticuri - creşterea profitului cu 3%.
 • 4 pronosticuri - creşterea profitului cu 5%.
 • 5 pronosticuri - creşterea profitului cu 8%.
 • 6 pronosticuri - creşterea profitului cu 10%.
 • 7 pronosticuri - creşterea profitului cu 13%.
 • 8 pronosticuri - creşterea profitului cu 15%.
 • 9 pronosticuri - creşterea profitului cu 18%.
 • 10 pronosticuri - creşterea profitului cu 20%.
 • 11 pronosticuri - creşterea profitului cu 25%.
 • 12 pronosticuri - creşterea profitului cu 30%.

10. Asistenţă clienţi - departamentul suport

Ai o întrebare legată de Stanleybet? Atunci intră pe site-ul www.stanleybet.ro şi accesează pagina Contact din partea inferioară a site-ului. Acolo vei găsi un link spre pagina cu întrebări frecvente.

În cazul în care nu găseşti răspuns acolo la întrebarea sau ai o problemă specifică contului tău poţi lua legătură cu staff-ul Stanleybet prin următoarele metode:

 • Suport live (live chat) - îl găseşti pe site-ul agenţiei în partea dreaptă jos.
 • email - [email protected]
 • telefon - +40372735555, disponibil de la ora 8:00 şi până la ora 0:00. 

11. Păreri şi comentarii despre Stanleybet

Stanleybet nu pare a fi o casă de pariuri foarte populară în rândul pariorilor din România. Prin urmare n-am găsit vreo părere recentă, motiv pentru care-ţi voi prezenta pe scurt părerile mele, la prima vedere, despre agenţie.

Încep cu ce interesează un parior care depune prima dată la o casă: bonusul.

Nu este atractiv! Ba din contră. Totuşi, decât deloc poate fi bun şi acesta. 

Bonusul pentru pariuri multiple iar nu este ceva care să mă atragă. Primesc bonus 30% dacă am 12 pronosticuri pe bilet, în timp ce la Netbet tot pentru 12 selecţii pe bilet bonusul ajunge la 45%. În plus la Stanleybet se acceptă doar cote de cel puţin 1.30, faţă de doar 1.20 cât este în cadrul promoţiei similare de la Netbet (înregistrează-te AICI - bonus 500 RON).

Lipsa streaming-ului live îl consider un alt minus, mai ales pentru cei cărora le place să vadă cum decurge un meci înainte de a plasa un pariu live. Şi dacă tot am zis de pariuri live, atunci când am scris această recenzie erau disponibile cu 40 de evenimente mai puţin decât la Betano. Deci poate fi considerat un alt minus.

În fine, absenţa unei aplicaţii pentru Android este alt aspect care consider că trage în jos agenţia.

Gata cu minusurile!

Să vedem şi ce plusuri consider că are Stanley bet. Oferta de pariuri este bună, apropiată de cea de la Unibet, una dintre cele mai bune 5 case de pariuri online la momentul actual.

Faptul că se pot ridica sumele câştigate de până în 1.000 RON în aceeaşi zi poate fi de asemenea un plus. Ai nevoie vineri seară de 500 RON, îi retragi şi mergi să-i iei. În alte părţi va trebui să aştepţi până luni la prânz.

Şi cam atât pozitiv despre Stanleybet. Chiar nu văd alt aspect care să fie menţionat.

12. Întrebări frecvente despre Stanleybet

1. Cum activez contul de jucător?

Imediat după crearea contului vei primi un email cu instrucţiuni suplimentare pentru activarea contului. Procesul de activare constă în validarea adresei de e-mail prin accesarea link-ului primit pe email şi trimiterea copiei electronice a actului identitate în pagina www.stanleybet.ro/form.

2. Pot paria dacă nu mă aflu în România?

Nu, contul avut pe stanleybet.ro poate fi accesat doar de pe teritoriul României.

3. Nu pot depune bani în cont. Ce să fac?

Ia legătura cu Serviciul Suport la adresa de e-mail [email protected] În cazul în care primeşti o eroare fă o captură de ecran şi ataşeaz-o în email.

4. Cum depun bani în contul online prin intermediul agenţiilor stradale Stanleybet?

Mergi în oricare agenţie Stanleybet cu actul de identitate la tine. Spune-i operatorului numele de utilizator, adresa de e-mail pe care ai folosit-o la deschiderea contului şi suma pe care vrei s-o depui. Banii vor intra instant în cont.

5. Pot anula sau modifica o retragere efectuată?

Acest lucru este posibil dacă retragerea este încă în aşteptare şi n-a fost procesată.